Snažení o miminko: Diskuse srpen 2022
Ahojky holky,ktera se taky tento mesic snaží o miminko..? 🙂
Poslední MS 30.7. a ovulka proběhla podle příznaků pred 2 dny..Vim ze je brzy a bude to dlouhé čekání.Tak jsem si ho chtěla zkrátit tady a popovidat..
Ahojky, já MS 3.8. , tak ovulace dle bolestí břicha by mělo už se chystat, dle aplikace zítra.
Ahoj, poslední krámy jsem měla taky 30.7., ovulaci se přiznám, že tak úplně nevím, kdy přesně mám, obvykle mě asi tak 10. DC začne bolet levej vaječník (vždycky je to levá strana) a trvá to tak 4-5 dnů, takže vůbec nevím, jestli to je některý z těch dnů bolestí nebo až když to přestane bolet. Jinak snažíme se už rok, mezitím se jednou zadařilo, ale bohužel to nevyšlo, potom chvíli pauza a následně jsem měla dlouho zdravotní potíže, kvůli kterým jsme nemohli pořádně mít sex, takže když bych to brala jako plný snažení, tak asi tak 3 měsíce. Prvně se to povedlo ten třetí měsíc, bohužel neudrželo se ☹
@teplaka1 tak nám se asi srpen zadařilo
@michaelapemi nooo to vypada ze je zaděláno..🙂 gratuluji 🍀❤️
@michaelapemi gratuluji moc😊co to máš za test??
Zdravím vás všechny 🙂 po pár letech, syn bude slavit 6.narozeniny, čekám na výsledek jestli bude mít sourozence. Zatím jsem 4DPO a jsem hrozně nedočkavá zvědavá ženská 🤣.
Po 22 mesicich snazeni, jsem ted odpoledne nasla //. Jsem uplne v soku. Myslela jsem si, ze budu brecet... Ale nic. Jen se cela tresu... Ale jsem hrozne stastna... A zaroven porad velmi opatrna. Mam k tomu velky respekt... A jen si preji, aby to bylo vse v poradku. Dnes jsem 19 DPO, 3-4 dny zpozdeni. Od rana me na dotek boli prsa, to jsem nikdy nemela... Tak snad vse dobre dopadne...za 2 dny bych chtela testovat znovu, jestli carka sili a tak...
Já se k vám přípojuju 🙂 taky čekám. Poslední MS jsem měla 27.7. a ovu byla o víkendu. To čekání je šílené!! My se už snažíme ale delší dobu- skoro dva roky. Máme jít na vyšetření, ale tomu se manžel brání. Prvně má jít on na spermio a pak já. Ach ta chlapská ješitnost....
@teplaka1 ahojky, tak jak se cítíš? Já jsem byla včera jak naplynovaná, píchalo mě v břichu, táhlo mě to jak k zemi, myslela jsem, že mám zařažený p.. 🤣 ale nevím z čeho by to bylo, den předtím jsem měla hodně švestek, ale že by celej den ten divný pocit a stejně na záchodě nic moc 😅
@kapecko22 gratulujem 😍
Holky, úplně stupidní dotaz 🙈😂 ale zítra budu 6dpo a mám jít na gyndu po roce na Cytolku, navádí to ničemu? 🙈😁

@misiatko69 Pokud bazalni teplota zitra rano neklesne, tak zitra koupim test...