icon

Snažení o miminko: Diskuse srpen 2022

teplaka1
14. srp 2022

Ahojky holky,ktera se taky tento mesic snaží o miminko..? 🙂
Poslední MS 30.7. a ovulka proběhla podle příznaků pred 2 dny..Vim ze je brzy a bude to dlouhé čekání.Tak jsem si ho chtěla zkrátit tady a popovidat..

Strana
z6
kapecko22
15. srp 2022

@misiatko69 Pokud bazalni teplota zitra rano neklesne, tak zitra koupim test...

spygy
15. srp 2022

Ahojky, já MS 3.8. , tak ovulace dle bolestí břicha by mělo už se chystat, dle aplikace zítra.

apronka
Autor odpověď smazal
lamiaaa
15. srp 2022

Ahoj, poslední krámy jsem měla taky 30.7., ovulaci se přiznám, že tak úplně nevím, kdy přesně mám, obvykle mě asi tak 10. DC začne bolet levej vaječník (vždycky je to levá strana) a trvá to tak 4-5 dnů, takže vůbec nevím, jestli to je některý z těch dnů bolestí nebo až když to přestane bolet. Jinak snažíme se už rok, mezitím se jednou zadařilo, ale bohužel to nevyšlo, potom chvíli pauza a následně jsem měla dlouho zdravotní potíže, kvůli kterým jsme nemohli pořádně mít sex, takže když bych to brala jako plný snažení, tak asi tak 3 měsíce. Prvně se to povedlo ten třetí měsíc, bohužel neudrželo se ☹

michaelapemi
15. srp 2022

@teplaka1 tak nám se asi srpen zadařilo

aklin
Autor odpověď smazal
teplaka1
autor
15. srp 2022

@michaelapemi nooo to vypada ze je zaděláno..🙂 gratuluji 🍀❤️

mionella
15. srp 2022

@michaelapemi gratuluji moc😊co to máš za test??

lucina90
16. srp 2022

Zdravím vás všechny 🙂 po pár letech, syn bude slavit 6.narozeniny, čekám na výsledek jestli bude mít sourozence. Zatím jsem 4DPO a jsem hrozně nedočkavá zvědavá ženská 🤣.

teplaka1
autor
16. srp 2022

@lucina90 ahojky 🙂 kdy si mela poslední MS? Ja jsem dnes taky 4dpo právě

lucina90
16. srp 2022

@teplaka1 1.8. tak se mi to dobře počítá 🙂

kapecko22
16. srp 2022

Po 22 mesicich snazeni, jsem ted odpoledne nasla //. Jsem uplne v soku. Myslela jsem si, ze budu brecet... Ale nic. Jen se cela tresu... Ale jsem hrozne stastna... A zaroven porad velmi opatrna. Mam k tomu velky respekt... A jen si preji, aby to bylo vse v poradku. Dnes jsem 19 DPO, 3-4 dny zpozdeni. Od rana me na dotek boli prsa, to jsem nikdy nemela... Tak snad vse dobre dopadne...za 2 dny bych chtela testovat znovu, jestli carka sili a tak...

lucina90
16. srp 2022

@kapecko22 držím palce, určitě to vyjde, je tam krásná dálnice 💚🍀

mionella
16. srp 2022

@kapecko22 gratuluji moc😊

ivivi
16. srp 2022

Já se k vám přípojuju 🙂 taky čekám. Poslední MS jsem měla 27.7. a ovu byla o víkendu. To čekání je šílené!! My se už snažíme ale delší dobu- skoro dva roky. Máme jít na vyšetření, ale tomu se manžel brání. Prvně má jít on na spermio a pak já. Ach ta chlapská ješitnost....

teplaka1
autor
16. srp 2022

@lucina90 ja mela 30.7 a ovulaci 12.8

lucina90
16. srp 2022

@teplaka1 ovulaci tuším 12.8., sto pro to nevím, ale mám krátký cyklus. A už z dřívějška jsem objednaná na gyndu příští týden. Tak právě nevím co teď 😅 asi si den předtím zkusím udělat ten digitální test.

teplaka1
autor
16. srp 2022

@lucina90 jo tak udelas test a uvidíš,a nebo to nechej a treba budes mit překvapení u dr.🙂🙂

lucina90
16. srp 2022

@teplaka1 právě si myslím, že tam nic neuvidí, když to bude těsně před menstruací, možná.

teplaka1
autor
16. srp 2022

@lucina90 to je taky fakt 🙂 no tak udelej test nez pujdes k dr. a pak jeste krev..🙂

lucina90
16. srp 2022

@teplaka1 udělám si ten digitální, ten by to mohl zachytit. A když jo, tak se přeobjednám, nebo se zeptám jestli mám i tak přijít

lucina90
17. srp 2022

@teplaka1 ahojky, tak jak se cítíš? Já jsem byla včera jak naplynovaná, píchalo mě v břichu, táhlo mě to jak k zemi, myslela jsem, že mám zařažený p.. 🤣 ale nevím z čeho by to bylo, den předtím jsem měla hodně švestek, ale že by celej den ten divný pocit a stejně na záchodě nic moc 😅

helen_h
17. srp 2022

@kapecko22 Velká gratulace! Jinak to vypadá, že čárka už ani skoro nemá kam sílit, na některých testech je toto max 😀 To je krásné, snad vše bude, jak má!!! 🍀

teplaka1
autor
17. srp 2022

@lucina90 ale jo dneska se citim dobře..Porad lehce podbřišek citim ale nic velkého..5dpo🙂 tak to pomalu utíká 🙂 ja uz myslím na příští tyden,23. mam narozeniny tak bych chtela mit dve // ..

lucina90
17. srp 2022

@teplaka1 dost pomalu teda 😀 já jsem dnes unavená, nic se mi nechce... tak to by byl krásný dáreček 🙂 držím palce

kapecko22
17. srp 2022

@helen_h zatim vse vypada ok. Bazalni teplota je stale nahore... Test bych chtela jeste projistotu v patek treba...

aklin
17. srp 2022

@ivivi ahoj. Jsem 9 den po KET, zítra nebo pozítří mám termín menses. Test si asi dělat nebudu,
nechám si to pondělí, jedu na krevní test do centra. O víkendu si nechci kazit náladu a chci ještě mít pocit, že v břichu mám embryo.

misiatko69
18. srp 2022

@kapecko22 gratulujem 😍

misiatko69
18. srp 2022

My sa taky držíme ☺️

lulululu11
18. srp 2022

Holky, úplně stupidní dotaz 🙈😂 ale zítra budu 6dpo a mám jít na gyndu po roce na Cytolku, navádí to ničemu? 🙈😁

Strana
z6