Snažení o miminko: Diskuse srpen 2022
Ahojky holky,ktera se taky tento mesic snaží o miminko..? 🙂
Poslední MS 30.7. a ovulka proběhla podle příznaků pred 2 dny..Vim ze je brzy a bude to dlouhé čekání.Tak jsem si ho chtěla zkrátit tady a popovidat..
@misiatko69 super, moc gratuluji 🙂
@lulululu11 taky bych zavolala a zeptala se
holky, tak já už druhý den říhám jak starej chlap 😂 jeden den jsem si říkala, tak může být, ale už druhý den. To se mi běžně ani nestává, že bych tolik grkala jak čuně 😂
@teplaka1
@lucina90 holky díky, Dr. už tam nebyl, tak jsem tam ráno nakráčela, a samozřejmě před odjezdem na toaletaku růžový výtok 🙈 jsem 6 dpo, bolí mě hrozně prsa, ale to mívám před každou MS ...no nic, řekla jsem mu to, koukl na mě, vzal Cytolku, že to není problém, ale bylo mi tak trapně mu říct, že zrovna 15 min před odjezdem jsem spinila, bože 🙈🙈
@lulululu11 ze by se tam zavrtavalo mimi?to by vysvětlovalo to špinění 🙂
@teplaka1nene 🙂 já poslední dva měsíce začnu špinit 6 až 7 dpo, nevím proč, ani on nevěděl, dal mi utrogenstan, ci jak se tomu říká a že to snad přejde 😁
@mionella dr.max ale vyšel i digitální
Mě včera neuvěřitelná bolest v kříži, jsem nemohla pořádně fungovat, dnes už ok, jen trocha povolování brichoa vytok
@michaelapemi Dr.maxovi věřím maximálně...nikdy zadnyho ducha když jsem těhotná nebyla mi neukázal 👍super gratuluji ❤️
Ahoj holky, pridavam se k Vam ke skupince🫶🏼ms 29.7, ovu pravdepodobne 12.8.. snazime se s manzelem uz rok, kazdy mesic pred MS me boli prsa ale tenhle cyklus je jiny.. zhruba od 18.8 mam pocit jak kdyby mi mela prijit MS,semtam pichnuti na pravem vajecniku, vytok mam “kremovy”..no jsem zvedava co z toho tento cyklus bude😅

@lulululu11 ja bych tam zavolala a zeptala se raději..