Snažení o miminko: Diskuse srpen 2022
Ahojky holky,ktera se taky tento mesic snaží o miminko..? 🙂
Poslední MS 30.7. a ovulka proběhla podle příznaků pred 2 dny..Vim ze je brzy a bude to dlouhé čekání.Tak jsem si ho chtěla zkrátit tady a popovidat..
@misiatko69 v mě lákáte 😂 já mám ještě 2 in time..a zítra jdu na gyndu, tak mu o tom řeknu, třeba mi vezme krev. Jinak počkám do víkendu
@misiatko69 a na ten mamatest zase nejvíc nadávají..tak počkám jestli přijde na nebo ne
Tak u nás srpen úspěšný nebyl. Už se objevilo trochu červené krve. Je to takové trochu zašpinění, ale červené. Test jsem ráno dělala a nic. Bílo. Každopádně dneska už volám doktorce a začínáme se sérii vyšetření. Měli jsme jít už v květnu, ale kvůli manželové práci to nevycházelo.
Ahoj holky, mám dneska 3 den zpoždění... prášky sem vysadila minulej rok, ale dávali jsme si pozor. Teď v srpnu jsme to poprvé zkusili, mám dlouhé cykly 29 - 34 dní. Na testu se včera objevil slabounkej duch ale ne v limitu až po uschnutí, dneska jsem netestovala a zkusím zítra ráno. Nejhorší ale je že jsem nachlazená šílená rýma (žlutá) a zvýšená teplota, jsem na paralenu a homeopatikách. To může být taky důvod zpoždění MS.
@teplaka1 tak ako to vyzerá? ☺️🙏
@lucina90 tak čo, testovala ste? ☺️🙏
@misiatko69 zatim ne..zitra mam mit MS,trochu jsem spinila ale uz to přestalo..tak nevim..ale bricho boli teda ..
@misiatko69 samozřejmě 😂 nevydržím, strašný se mnou
@lucina90 na tom poslednom je pekna čiarka už ☺️, držím palce 🙏☺️
@teplaka1 tak som zvedavá a držím palce silno 🙏☺️
@misiatko69 Už jde vidět a nemusím hledat 😂 tak mám ještě dr.max, počkám co bude o víkendu jestli dorazí nebo co
Tak holky,ja to ráno dostala.. takže příští měsíc nove kolečko 🙂

@spygy ono to nevadí prvých 10 týždňov, dieťa nie je spojene s matkou, ale žije zo žĺtkoveho vačku, ktorý si vytvorilo pri prvotnom delení, našla som o tom štúdiu keď som čakala prve dieťa.