icon

Snažení po revizi. Je na tom někdo stejně?

agony28
4. srp 2020

Ahoj holky jsem 5 týdnu po revizi a právě probíhá první porevizní ms je na tom někdo podobne a začne se také snažit po první menstruaci?

lucifux
•
4. srp 2020

Ahoj, mě tedy doktor doporučil až po druhé ms.

martinie88
•
4. srp 2020

Me lekar rekl, ze se muzeme snazit hned;) Ted cekam na 3. MS, ktera prijde, takze u nas to bude asi trvat. Preji hodne stesti💗

agony28
autor
•
4. srp 2020

@martinie88 ahoj moc dekuji take si myslim ze to nebude hned a jak u tebe probihala prvni ms?ja ji mam nejak slabou 🙄 tak nevim jestli je to tim ze byla mala sliznice

agony28
autor
•
4. srp 2020

@lucifux ja si stejne myslim ze se to nepovede hned

martinie88
•
4. srp 2020

@agony28 Ja ji mela docela silnou a dlouho jsem i spinila. Ja jsem tedy od verize pila kontryhelovy caj tak mozna proto🙂

agony28
autor
•
4. srp 2020

@martinie88 já nepila nic až teď jsem začala brát kyselinu listovou tak to jsem pitomá 🤦‍♀️ měla jsem ho také pít

martinie88
•
4. srp 2020

@agony28 Tak ho zkus ted;) ja ho piju od 1dc do ovulace🍀 Kyselina je pak pro podporu miminka, ja ted nasazuji gynex a snad mi pomuza jako u dcery🌺

agony28
autor
•
5. srp 2020

@martinie88 ta je dobra prave i pro poceti t a kyselina 🙂 jo zkusim dneska pokud toho budu schopna tak pro nej hupsnu

houbulenka
•
5. srp 2020

ja uz mam druhou porevizni ms.. tak uvidime...

justyna09
•
5. srp 2020

Dobrý den, všem co snažíte otěhotnět. Mám velmi dobrou zkušenost s kremem CYTOVITAL.7 let snažení a neúspěšných ivf. V roce 2015 mi ho v balíčku poslala teta od přítele, vůbec jsem ho neznala a to jsem k vůli snažení otehotnet přečetla spoustu rad.Diky tomu mám doma dnes 3,5 letou Zkuste si o něm přečíst na internetu. Je to směs bylinek a termalni vody z Podhajske. Dá se koupit v několika lékárnách na internetu, žádný podvod. Natíra se podbřisek vzdy 1 den Ms alespon 14 dní.

verulevrtule
•
7. srp 2020

@lucifux mě taky, ale jsem po SP

elfka21
•
15. zář 2020

Začali jsme se snažit po dvou ms. Doktor sice řekl, že jsem ok už po první, ale ten měsíc jsme to už nějak nestihli.