Snažení prosinec 2022. Kdo se přidá ke mně?
Tak tu máme poslední mesíc roku 2022, tak tentokrát by se už mohlo usmát štěstí. Kdo tu pokračuje dále se mnou?
@lipline byla jsem nachlazenà a 2 dny jsem měla teplotu, ale ovu testy dělám od 1dc
@martina_cz je to divný, nedokážu poradit, snad se ozve někdo kdo bude vědět 🙂 ale třeba je to všechno ovlivněný tou nemocí...
@lipline to je taky možný, hlavně mám 16dc nasazovat duphaston a nevim jestli ho teda nasazovat když ovu nejspíš nebyla, tak už jsem volala k dr.
@martina_cz můj minulej cyklus vypadal takhle… taky nasazuju utrogestan, ale teda většinou později, protože mám ovulaci později, ale já mám spíš delší cykly… co ti dr řekla ??
@lipline prý se mi ozvou během dne, ale zatim nikdo nevolal.
@lipline takhle jsem to právě měla dřív taky, ale tanhle cyklus je prostě divnej..
@martina_cz asi nezbývá nic jinýho čekat než co ukážou další dny... a pak taky co řekne Dr, jestli duphaston nasadit až po potvrzené ovulaci (což nemusí být) nebo bez ohledu na to s tím že se tím bude snažit srovnat délku cyklu za cenu toho že se případná pozdější ovulace tenhle měsíc zablokuje...
Do MS zbývá jeden den a pořád jen špiním... Jinak mám ale úplně klasické příznaky před tou potvorou. Tak buď mrcha čeká až budeme doma a nebo čeká na cestu domů a nebo doufám že nepřijde 😅 ale radši se na to neupínám...
@denyma jo to je normální i při těhotenství, mě u dcery bolelo břicho celkem doouho a na to to špinění jsem brala duphaston. U mě to vypadá na ovu 13-14dc
@martina_cz držím moc palce ať se zadaří, já ovu nesleduju. Prostě to necháváme plynout. Kor teď přes svátky jsme to vůbec nehrotili. Věřím že čím méně se na to budu upinat tím větší budu mít šanci 😊
@denyma chápu, já měla ovu při ms a cykly okolo 14-21 dnů tak to hlídám jak se to rovná 😊 a děkuji 🌸
Zítra mám 31DC to je nejzazší termín MS co jsem kdy měla. Prsa mě teď navečer pálí jako prase tak jsem fakt zvědavá. Už jsem ve fazy kdy doufám že nepřijde 🤭🤣
@denyma krásný, moc gratuluju ❤️
@carolineg1 ahojky, já stále nic, příští týden by měla dorazit MS, nepociťuji žádné změny, ale mám teď jiné starosti, v červnu máme termín svatby, tak pomalu zařizuji 😊
@martina_cz já jsem 17Dc a konečně testy na ovu zesílily, předpokládám že dneska budu mít pozitivní.... posouvá se mi ta ovulace čím dál tím později....
Ahoj, přidávám se 😊 Jsem dnes 25dc a 10dpo. MS čekám až v pondělí, tak vyčkávám. Zatím mám jen příznaky jako před MS, až na občasné pichnuti ve vaječnících.
@lipline mě ji vyhodnotil ff na 14dc, ale nevim no je to tskový celý divný..
Už jsem to trošku vstřebala tak vám sem hodím svou zkušenost 🙂
Dlouhou dobu to úplně nešlo, ale nějak extra jsme to neřešili. Po menstruaci která byla 7.12 jsme měli dost dodelavek na bytě aby jsme stihli oslavit krásne vánoce. A tak jsme neměli na sex čas ani pomyšlení. Spali jsme spolu v prosinci tak maximálně 5x 🤭🤭 po vánocích jsme odjeli na dovolenou. 2.12 jsem čekala další MS, ten den mi bylo hodně špatně a měla jsem křeče v břiše jako před MS a bolela mě prsa už 3 dny předem. Tak jak obvykle. Nicméně jsem 5 dní jen špinila. Normálně zašpiním den dva před rozjezdem. Bolest břicha ustoupila ale prsa bolela dal. 7.2 jsme se vratili domů a já zkusila test. Bylo to upřímně dost velké překvapení když se během chviličky objevila dálnice... Zkusila jsem ještě jeden a to samé ❤️ takže jsme se mohli snažit jak chtěli, ale ten správný čas přišel asi až teď, že se to povedlo absolutně nečekaně 🙂 dneska jsem přesně 5TT mám za sebou normální preventivku u doktora, dnešní nervy kdy jsem dost špinila 🙄 ale je to podle dr z té preventivky. A tak doufám že když fazolka přišla takhle nečekaně tak už zvládneme všechno a v září nás bude o jednoho víc ❤️
Budu dál sledovat vaše cesty a držet vám moc moc palce. Doufám že i vám to brzy klapne 💚🍀
@denyma moc gratuluju a držím palce ať miminko roste jak má ❤️
Gratuluji 😊 Budu testovat na pátek třináctého, tak si přeji aby tam // byli ❤️
Ahoj holky, tak jak na tom jste? U nás opět nic.. tak čekám cca středa ms
@martina_cz Já jsem 6DPO, absolutně to neutíká ty dny ☹
Tak jsem začla zase jako každý rok cvičit s onlinefitness 🙂 Dneska byla první lekce a bylo to moc fajn 🙂
@lipline taky přemýšlím, že začnu cvičit ať zabavím hlavu.. dneska jsem z toho zas otrávená.. držim pslce ❤️
@martina_cz začni!! Je to super, my jsme teda normálně aktivní, máme dva psy, tak procházky delší jsou tak 3x týdně, ale dřív sem ještě i běhala a posilku máme doma, tam už jsem taky pár měsíců nebyla☹, tak se chci do toho vrátit, tohle co sem cvičila je výzva na 6 týdnů a pomůže mi to vždycky si zvyknout na pravidelnost tréninku a pak už si jedu to svoje 🙂
@martina_cz tak co došla ?? Já jsem zítra 10DPO tak budu zkoušet test 🙏
@lipline jojo došla, dneska 2dc 😊 držim palce ❤️✊🏼

@lipline to jsem nezkoušela, bt mi furt taky lítá proto těhotenství vylučuju