Snažení prosinec 2022. Kdo se přidá ke mně?
Tak tu máme poslední mesíc roku 2022, tak tentokrát by se už mohlo usmát štěstí. Kdo tu pokračuje dále se mnou?
@martina_cz vůbec nevím, ms nepřišla, na testech mikro duch a příjde mi že nesílí… ukáže čas…
@lipline tak držím palce ať to nejsou falešňáci ✊🏼❤️ já ty mamatesty nemám ráda mě udělaly brutální čárky i když jsem vůbec těhotná nebyla.
@martina_cz měla sem ducha i na dr.max i livsane papirkovej i ten plastovej… falešný to není, ale…
@lipline tak držím palce ať sílí ❤️
@lipline zkusila jsem ještě dneska ovulační test než pojedu k dr. a dopadl takhle, tak jsem zvědavá co uvidí dr. 😊 takhle silnej jsem nikdy neměla.
@martina_cz super, je krásně pozitivní ;) pak dej vědět. 🙏🍀
@lipline tak dle dr je čerstvě po ovulaci 😊
@martina_cz to je paráda ;)
@lipline a jak to vypadá u tebe?
@martina_cz vysadila sem utrogestan a čekám na ms, snad příjde co nejdřív a nebude žádný problém…
@lipline to mě mrzí, že z toho nic není 🥲 držím palce do dalšího cyklu ♥️
@martina_cz přišla docela rychle, tak alespoň tak ;) takže 1DC ;)
@lipline já dneska 2dpo 😊
@martina_cz myslím na tebe a držím palce 🙂 budeš testovat o víkendu?😊😊
@lipline děkuju ❤️ možná počkám do pondělí, ještě uvidim 😊
@lipline tak u mě nic, čekám na ms.
@martina_cz To mě mrzí... ☹ Já jsem 10DC a vypadá to že se mi ovulace ohodně posune (normálně mám 16-17Dc) teď už se začíná hodně test vybarvovat...
@lipline já ji měla tenhle cyklus 9dc a od 12dc jsem brala duphaston. Mám pocit, že ty léky na mě působí divně.. vždycky mám hrozně rozlítanou bt a když je neberu tak je to ok.. tak nevim, chlap jde příští týden na spermio. Jsem zvědavá jak dopadnou výsledky.
@martina_cz někde sem četla, že ty léky (utrogestan a tak) tu bt zvyšují....Taky by měl jít chlap na spermio, ale zatím ještě čekáme, dala bys mi pak vědět jak to probíhá?
@lipline no já mám právě opačný problém, třeba tenhle cyklus jsem měla potvrzenou ovulaci od dr. ovulační test silný jako nikdy a bt v druhý fázi jsem měla i 36,56 což bez léků nemám 🤷🏻♀️ když je neberu, tak mívám 36,75.
@lipline jojo dám, ale chlap je objednaný na 7:15 ráno, tak předpokládám že přijde odevzdá vzorek a do konce týdne budou snad výsledky.
@lipline ahoj, tak maximálně v pondělí by měl být výsledek.

@lipline tak jak jsi na tom? 😊 já dneska pozitivní ovulační test 8dc