icon

Snažení prosinec 2022. Kdo se přidá ke mně?

spygy
24. lis 2022

Tak tu máme poslední mesíc roku 2022, tak tentokrát by se už mohlo usmát štěstí. Kdo tu pokračuje dále se mnou?

Strana
z6
martina_cz
25. led 2023

@lipline tak jak jsi na tom? 😊 já dneska pozitivní ovulační test 8dc

lipline
25. led 2023

@martina_cz vůbec nevím, ms nepřišla, na testech mikro duch a příjde mi že nesílí… ukáže čas…

martina_cz
25. led 2023

@lipline tak držím palce ať to nejsou falešňáci ✊🏼❤️ já ty mamatesty nemám ráda mě udělaly brutální čárky i když jsem vůbec těhotná nebyla.

lipline
25. led 2023

@martina_cz měla sem ducha i na dr.max i livsane papirkovej i ten plastovej… falešný to není, ale…

martina_cz
25. led 2023

@lipline tak držím palce ať sílí ❤️

martina_cz
26. led 2023

@lipline zkusila jsem ještě dneska ovulační test než pojedu k dr. a dopadl takhle, tak jsem zvědavá co uvidí dr. 😊 takhle silnej jsem nikdy neměla.

lipline
26. led 2023

@martina_cz super, je krásně pozitivní ;) pak dej vědět. 🙏🍀

martina_cz
26. led 2023

@lipline tak dle dr je čerstvě po ovulaci 😊

lipline
27. led 2023

@martina_cz to je paráda ;)

martina_cz
27. led 2023

@lipline a jak to vypadá u tebe?

lipline
27. led 2023

@martina_cz vysadila sem utrogestan a čekám na ms, snad příjde co nejdřív a nebude žádný problém…

martina_cz
27. led 2023

@lipline to mě mrzí, že z toho nic není 🥲 držím palce do dalšího cyklu ♥️

lipline
28. led 2023

@martina_cz přišla docela rychle, tak alespoň tak ;) takže 1DC ;)

martina_cz
28. led 2023

@lipline já dneska 2dpo 😊

lipline
3. únor 2023

@martina_cz myslím na tebe a držím palce 🙂 budeš testovat o víkendu?😊😊

martina_cz
3. únor 2023

@lipline děkuju ❤️ možná počkám do pondělí, ještě uvidim 😊

martina_cz
6. únor 2023

@lipline tak u mě nic, čekám na ms.

lipline
6. únor 2023

@martina_cz To mě mrzí... ☹ Já jsem 10DC a vypadá to že se mi ovulace ohodně posune (normálně mám 16-17Dc) teď už se začíná hodně test vybarvovat...

martina_cz
6. únor 2023

@lipline já ji měla tenhle cyklus 9dc a od 12dc jsem brala duphaston. Mám pocit, že ty léky na mě působí divně.. vždycky mám hrozně rozlítanou bt a když je neberu tak je to ok.. tak nevim, chlap jde příští týden na spermio. Jsem zvědavá jak dopadnou výsledky.

lipline
6. únor 2023

@martina_cz někde sem četla, že ty léky (utrogestan a tak) tu bt zvyšují....Taky by měl jít chlap na spermio, ale zatím ještě čekáme, dala bys mi pak vědět jak to probíhá?

martina_cz
6. únor 2023

@lipline no já mám právě opačný problém, třeba tenhle cyklus jsem měla potvrzenou ovulaci od dr. ovulační test silný jako nikdy a bt v druhý fázi jsem měla i 36,56 což bez léků nemám 🤷🏻‍♀️ když je neberu, tak mívám 36,75.

martina_cz
6. únor 2023

@lipline jojo dám, ale chlap je objednaný na 7:15 ráno, tak předpokládám že přijde odevzdá vzorek a do konce týdne budou snad výsledky.

martina_cz
13. únor 2023

@lipline ahoj, tak maximálně v pondělí by měl být výsledek.

Strana
z6