icon

Snaženíčko o mimi od února 2013

m.r.
9. říj 2012

Ahojky,taky jste na tom jako já? Od února by jsme se chtěli začít snažit o druhé mimi.Máme doma už 4 chlapečka.Snad se brzo zadaří 🙂

lucinda85
7. únor 2013

@pp82 My máme první měsíc snažení takže jsem nedelala ovu testy ani bazálku neměřím, prostě volný průběh. Pokud by se nedařilo asi bych taky začala měřit a testovala, ale ted zatím nic.

lucinda85
7. únor 2013

@rradka A kdo ti hlídal malou? Trošku závidím víš 😀 Našemu chlapečkovi je už 20 měs a ještě jsem od něj nebyla ani den, babičky jsou obě na draka a nikdo jiný komu bych ho mohla svěřit není

lucinda85
7. únor 2013

@marmazel všude píšou že ovulka je mezi 10 až 17 DC ale někdo může i dřív i později asi bych testila hned pár dní po MS třeba ob den. Pokud píšu bláboly tak budu ráda když mě nějaká zkušenější snažilka opraví 😀

pp82
8. únor 2013

@lucinda85 no já podle zkušeností mám Ovulku hned po MS nekdy kolem 8DC 😉

rradka
8. únor 2013

@lucinda85 Ahoj, hlídala mi mamka. Je už v důchodu. A jelikož je malá první vnouče, tak si to užívá 🙂 Druhá babička by asi taky pohlídala, ale už má dost práce s ostatníma vnoučatama. Jen bohužel ani jednu babičku nemám po ruce - jedna bydlí100km daleko a druhá 200km. Takže hlídání na hodku, když chci k doktorovi nehrozí ☹ A tobě babičky nechtějí hlídat nebo bydlí daleko? Já svým kamarádkám-matkám, co mají babičky ve stejném městě dost závidím... Ale nechci si stěžovat. Někdo nemá vůbec žádný hlídání.

lucinda85
8. únor 2013

@pp82 si fofrník 😉 😀

kozinka3
8. únor 2013

Ahoj 🙂 Také se začínáme snažit 🙂 Mohu se k vám přidat? 🙂

lucinda85
8. únor 2013

@rradka Tak moje máma od nás bydlí tak cca 5 min loudavé chůze a pozor nepracuje!!!ale stejně si malého nebere jen když jí ho vnutím tak je ráda, ale sama jen tak nepřijde a je to taky její první vnouče.
Tchýně bydlí o kousek dál asi tak 10 pomalu 15 minut a už má tedy další dvě vnoučata, která normálně hlídá i na celé víkendy, prázdniny a tak, ale malého nechce. Pro příklad tu byla mezi vánočními svátky a pak viděla malého až ted ve čtvrtek! Donesla mu kalhoty za 200 a dělala z toho .... ☹

lucinda85
8. únor 2013

@kozinka3 Ahoj, každý je vítán 😉 🙂

marmazel
8. únor 2013

No někde sem četla, že při plánování mimi je dobré mít pohlavní styk obden, takže nač měřit ovulku, že? 🙂
Holky nevíte jak je to s čajema a s cvičením v těhu? Myslím, že u malý sem to teda asi až tak neřešila, ale tak cvičit pravidelně sem začala až po malý a čaje sem taky nějak moc nepila, kděžto teď sem si dost zvykla, hlavně s l-carnitinem a zelený, ale ty asi vodné v těhu nejsou, a cvičím taky pravidelně, kombinuji aerobní s posilováním, a chtěla bych si kondici udržet i v těhu 🙂

kozinka3
8. únor 2013

Zítra písnu něco o mě 🙂 a děkuji za přivítání 🙂

lucinda85
8. únor 2013

@marmazel Tak s cvičením to asi záleží co cvičíš a asi být tebou bych klidně cvičila dál a až budeš těhu tak bych se poradila s doktorem 😉 Já necvičím ale potřebovala bych to jako sůl 😉 Když bylo malému rok chodila jsem na kondiční cvičení a to byl fofr, to bych si v těhu asi nedala 😉

marmazel
8. únor 2013

@lucinda85 no jasně, že nehodlám podávat vrcholové výkony 🙂 přemýšlí,že bych si koupila nějakýu dvd se cvičením pro těhotné. momentálně přemýšlím o nějakých vitamínech, líbí se mi gravital,ale není tam DHA, tak sem přemýšlela jestli ho nebrat zvlášť.Zatím beru b-comlex, kde je obsažená i listovka.

lucinda85
8. únor 2013

@marmazel já beru jenom listovku.

petulka12
9. únor 2013

ahoj holky
tak jsme zpet z nemocnice, Adamek to zvladl dobre az na par hysterickych vystupu 😎 ale pro me to byl hrozny zazitek ☹ ale nastesti vse probehlo bez komplikaci, tak jsme od ctvrtka doma

s tím hlídáním, já mám obě babičky v místě, moje mamka hlídá občas,ale spíš jí ho musím taky vecpat 🙂 a tchýně ?spíš nezájem
ale mám mojí babičku, a ta hlídá pořád, jelikož dělám dvanácty denní noční, tak ta hlídá pořád, je zlatá
@marmazel ani já bych se nechtěla u druhého těhu vyžrat jako při Adamovi 😀 horkotěžko jsem se dostávala na svou váhu 😖, tak jsem si říkala, že se musím trochu krotit v jídle a mít nějaký pohyb, teď chodím 2x týdně na Alpinning a ten mi bude teda chybět až otěhotním

jinak vítám nové příchozí 😉

pp82
9. únor 2013

holky já bych taky měla cviičit, ale s malým to nejde, je hroznej dáblík a manžel dost v práci a pak na stavbě. Do toho všeho blázince jsme začali stavet domek, svépomocí! letos do léta snad budem bydlet!!!
No a k tem babičkám, tak naši jako super, meli by ho nejradeji pořád, ale me je to blbé nechávat ho tam často, ale naši jsou zlatíčka. Tátka staví s námi domek ,je zedník takže super a tchýne s dedkem( manželův nevlastní otec, ale jinak fajn) . malýho ješte ani nevozili, sice přijedou, ale dřepnou si na gauč a koukají jkak si malej hraje a jak vyrostli 😠 nejradej jezdí v lete, když je v provozu bazen, ale to my nejsme jako doma ne??? 😀 😀 😀 když je potřebujeme tak se musíme skoro prosit! takže u nás fungujou naši a my jsme jedině rádi!!!
hezký víkend všem, my máme tatku práci, ale po O přijde a pujdem na prochajdu 😵 😵 😵

kozinka3
9. únor 2013

Tak jsem tady 🙂 ahoj holky, zdravím z práce :-P Něco o mě 🙂 Letos mi bude 27 🙂 jsem vdaná a s manželem máme 5-ti letou dcerku (v březnu jí bude pět) 🙂 Po nátlaku muže jsme se rozhodli jít do druhého 🙂))))) Přece jen malá už je velká... Nepočítáme plodné dny, neměříme teplotu, prostě tomu necháváme volný průběh a užíváme si snažilkování 🙂

kozinka3
9. únor 2013

ohledně cvíča.. no já bych to potřebovala jako sůl, ale nemám na to čas :-/ Mám dvě práce a jsem ráda, že vše tak tak stíhám... a co se týče hlídání, tak to máme super, tchýně je doma, takže paráda 🙂 Malá je tam často, bydlíme cca 5min od sebe 🙂 a moje mamča má blbou pracovní dobu, takže to je těžší, ale koukáme si do oken, takže taky v pohodě 🙂)) a malá obě babičky i dědy žere 🙂

lucinda85
9. únor 2013

Holky já vám tak závidím ty vaše dokonalé babičky, ale abych pořád nepomlouvala tak dneska celé poledne hlídala moje mamka, protože jsme jeli pro jídelní stůl a bylo to v poho a člověk si taky trošku vyvětral hlavu. Když jsme k ní dorazili tak všude bordel jako v tanku (hrnce, auta, kuželky)ale malej byl spokojenej ani přívítat se semnou pomalu nechtěl 🙂 Dnes jsem 29 DC a nic, ani mi nepobolívá břicho jako bych to měla dostat, divný 😨

lucinda85
9. únor 2013

@pp82 Stavíte svépomocí baráček to vám chválím, ale sama jsem na to odvahu neměla. Nám ted finišují barák ještě zábradlí trošku popohnad elektrikáře a snad kolaudujeme 🙂 jak velký budete mít domek?

kozinka3
9. únor 2013

jéé holky baráček závidím 🙂 my bydlíme v paneláku ve 3+1, stavět chceme za pět let 🙂 pozemek už máme, tak aspoň tak 🙂

lucinda85
9. únor 2013

@kozinka3 A proč až za 5 let? My taky chtěli koupit pozemek a pak až stavět, ale nakonec jsme se rozhodli koupit řadovku, protože bydelíme po nájmech a už nás to nějak nebaví

pp82
9. únor 2013

@lucinda85 budeme mít dole obývák, kuchyn, jídelnu, chodba, schodište, pokoj "pro hosty", wc spojene s koupelno a v patře dva decáky, ložnice, šatna velká chodba spojená se "zahradaou na kytky", koupelna a WC zvlášt. A ghlavne z ložnice máme žposuvné dveře a jsme v koupelně. to byl manželův sen, tak si to vybudoval!!! Vše děláme sami, tatka s námi a a elektriku nám dělal manželův nev. otecko:D My ted bydlíme ve starším domku, a koupili jsme od sousedu zahradu! takže jsme pozemky spojili a máme jeden oooobrovitánskej! 😒 práce strašně moc, když jdu sekat tak to mám tak na dve a půl hodky a to ješt nesekám kolem nového, tam je pořádšílenej bordel!!! jinak domek máme od projektační firmy www.euroline.cz a je to domek Rustikal 407, kdyby jsi se chtela mrknout 😉
A dnes jsem 9DC a ovu je tady, teda aspon mám pocit, že vyskočí rodidla :D

kozinka3
9. únor 2013

@lucinda85 koupili jsme byteček 🙂 je to družstevní 🙂 a tím pádem musíme počkat až se splatí 🙂

lucinda85
9. únor 2013

@pp82 Tak to budete mít moc fajn. My jsme vždy chtěli bungalov, ale taky nakonec máme patrák. My to máme tak že garáž,chodbu,technickou,záchod s místem pro bojler a pračku takže větší ale sprcháč tam neni a pak obývací prostor spojenej s kuchyní. Schody do patra obývací prostor spojenej s ložnicí a šatna koupelka vana i sprcháč a dětský pokoj. Do budoucna se ložnice přepaží na další dva děcáky a z půdy bude podkrovní ložnice. Pokud by si chtěla vidět nějaké fotečky tak mám na modré střeše 😉 Ovulka takže bude divoká noc ju 😀

lucinda85
9. únor 2013

@kozinka3 Tam je nějaká anuita vid nebo něco takového. Ted nedávno si vykupovala byt tchýně tak to taky musela doplácet.

naomi6
9. únor 2013

Ahoj, my chceme začít se sanžením o druhé mimi sice až od května, ale může se i přes to přidat? Že bych načerpala nějakou inspiraci 😉. Chtěla jsem se zeptat, zda užíváte kyselinu listovou ještě před otěhotněním.....

lucinda85
9. únor 2013

@naomi6 Jasně tady načerpáš inspirace 😀 Teba ne už se to tu začíná trošku rozjíždět 😉 Já jsem ji užívala asi tři měsíce před začátkem snažení

rradka
9. únor 2013

ahoj holky,
@naomi6 já zatím listovku neberu. Ale asi začnu, někde jsem četla, že by se měla brát při plánovaném těhu dřív. Ale já než se k něčemu dokopu... 🙂 a vítám tě mezi námi!

Holky, s tím cvičením jsem na tom podobně. Chtěla bych někam chodit, doma se moc nedokopu ☹ Jenže jak už jsem psala, tak hlídání nemám (babičky mimo město) a manžel chodí z práce kolem 6-7 večer a to už se mi nikam nechce, protože jsem za celej den tak urvaná... Ale ted jsem našla v Brně cvičení s dětma, tak chodím. Cvičí matky a děti si hrajou.
A koukám, že tady skoro všichni staví!Náš sen je taky mítbaráček nebo řadovku s menší zahrádkou. Ale jsme teprve v procesu prodávání baráku, který je v lokalitě, kam nechceme. Takže poté podle financí uvidíme, kde skončíme.

A jak si užíváte počasí? U nás je pořád slunečno, takže po těch zimních dnech je to paráda a nemusíme pořád chodit jen po kamarádkách a dětských hernách 🙂

lucinda85
9. únor 2013

@rradka Tak to sluníčkoví počasí fakt závidím. Já jsem z Kladna a tady je furt inverze 😢 já už nemůžu dočkat jara ....

Strana