Snaženíčko o mimi od února 2013
Ahojky,taky jste na tom jako já? Od února by jsme se chtěli začít snažit o druhé mimi.Máme doma už 4 chlapečka.Snad se brzo zadaří 🙂
@lupmice88 podle klasického cyklu 28 dnů kdybych měla tak jsem to měla dostat v sobotu takže pokud byla ovulka déle tak když jsem testovala 31 tak mi to ten test nemusel brát? Myslela jsem jestli nevíš když se povede a vajíčko je oplodněno jak dlouho poté dochází k tomu uhnizdovani?
tak holky u nás zase masakr, mažel si přethal vazy v koleni, zítra operace. 😢 Vezu ho tam ráno. tak to nevím jak to mimčo uděláme. Se asi uskáču no 😀 😀 😀 😀 😀
ahoj snažilky, přidávám se mezi vás, dneska jsem 21 DC, ovulka byla kolem 13 DC a snaženíčko jak nevjíc to šlo 🙂 . Snažíme se pátý měsíc. Včera 20 DC jsem lehce zašpinila, tak jsem z toho nezvozní a doufám, že to není zase předzvěst menstruace ☹ . Jinak všem držím palce 🙂
Holky, od kdy si myslite, ze by se mohlo testovat? Od kdy uz by mohlo byt neco znat? Ja jsem teprve 15DC. V patek jdu na damskou jizdu, tak jsem si rikala, jestli si nemam pred tim udelat test. Ale nevim, zda to ms smysl. Nevite nektera?

@lucinda85 tak si udělej zítra ráno testík, třeba bysme tu měli první úspěch 🙂 to by bylo fajn 🙂