Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
@terulilinka
Aha, tak nenajdu, jak se jmenujeme ? 😀
@terulilinka Teri, fakt? Mne se nic neukazalo..
Ale tadyhle ta by mela zustat, ne? Byla by to skoda, ne?
Tyy jo, ja nevim 😕 🙂
Holky, tady je můj graf, kdo chcete mrknout, ale pozor 5DPO budu až zítra, teplotu tam mám zadanou jen proto, protože mi kvůli nízké teplotě FF přehazuje ovu na 26.DC a to by bylo brzy ....Takže jsem dnes 4DPO, jen v grafu to mám zapsané "jakoby napřed" ...
@kora1 jojo to určitě 🙂 a tam by jsme probírali to, co by nikdo jiný číst neměl 🙂
@pajiskazemlyna https://www.modrykonik.cz/diskuse/privatni-skup...
holky, obed zdárně dovařen. Tak vidim, ze ste aktivni a zakladate novou mistnost 🙂 to je faaajn
@harley26 jsi tam, tam můžeš vše tajné co se nechce svěřovat tady 🙂
@terulilinka Tery, ja jsem na beremku pod jennynka5. nechtela jsem, aby me nekdo chodil spizovat sem 🙂 Urcite chapes. Mam tam fotky a vse. Mohla bys me pridat sem do skupiny jako jennynka5?
Ja bych tu svou "kora1" pouzivala jen pro tu skupinu verejnou.
Dekuji 🙂
😀 😀 😀
@terulilinka Ahoj Teri,jo byla jsem pařit a bylo dobře a co ty si prováděla včera s manžou?
@terulilinka Ahoj,můžu se taky přidat do vaší skupiny?Na tu diskuzi?
@zzaneta no právě,jsem si říkala,že je tu nějak málo napsané a už jsem pak měla strach,že se tam nedostanu ☹ Jo bylo tam skvěle.No a pořád ti je tak špatně?A prý si tady měla i fotku jak si vypadala,nebo jsem to tak vytušila,že si měla fotku z plesu,no určitě si byla krásná,jsi moc šikovná holka,podle fotky,soudím 🙂 No a zatančila sis?
@wann14 tak ten film byl úplně super,bylo to v 3D a skvělé,akční.Vůbec jsem nečekala,že se mi to bude tak líbit,ale bolely mě z toho oči.Jo a byly ukázky na nový film Zapomenutý ostrov 2 nebo tak nějak,hraje tam The Rock a vypadalo to skvěle,tak bych chtěla vidět i jedničku.A co ty jsi dělala?Už tady asi nejsi,co?!
@krista1 už tam jsi dobrý 3hodiny 🙂) přidala jsem tě hned jak jsem přišla domů 🙂
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z hor, kde přišla (tak jak jsem čekala) MS. Takže další měsíc je můj🙂 A teď budu s napětím očekávat, která z vás bude těhulka už tento měsíc, držím palečky🙂 Neobjevila náhodou některá z vás // už teď o víkendu?
Ahoj holky, jak tak koukám jsem na tom podobně jako vy. Ráda bych se k vám přidala. Držím všem palečky !!!
Já vysadila HA v září a zatím nic. Je pravda, že jsem měla stresovější období - stěhování, nová práce - tak to připisuji tomu. Zatím jsme to moc neřešili - ale teď když už je větší pohodka - tak se nám snad zadaří 😉
@evik19 bohužel ☹ všechny budeme testovat až později 🙂 doufám, že ty najdeš příští měsíc 🙂
Ahoj holky, dlouho jsem sem nepsala...myslím od prosince...furt se snažíme ale furt nic 🙂 a tento měsíc to vypadalo nadějně (opožděné MS a fakt blbě mi bylo).... Držím Vám všem palečky 😉
Máte některá zkušenost s Jonašovou metodou ???
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@terulilinka
Ne- e ...Já si ji najdu ! 😀