"Snaženíčko", říjen 2011 a dál
Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
@leeerinka ahojky, zřejmě doktor na ultrazvuku ještě nic neviděl, třeba jsi měla ovulku později, tak je mimi mladší, než se to počítá podle poslední menstruace 😉 každopádně gratuluju, jestli máš pozitivní testík 😉
@petanevesta já už to mám potvrzené i podle ultrazvuku...se stářím podle menstruace to ale bude horší, jelikož jsem měla ms naposledy v lednu, brala jsem utrogestan, chodila na vyvolávačky a nic...až pak pozitivní test a po týdnu potvrzené těhotenství u dr.
Ahojky holky, narazila jsem na tuto stránku, s manželem se snažíme o mimi už od milého podzimu a pořád nic, neporadíte nějaké tipy? Vám se už zadařilo?
@aluskaasimon
Dobrý den, četla jsem Vaši diskuzi z roku 2011 o architektovi.
My jsme se rozhodli do toho praštit a pořídit si dům, ale ne a ne sehnat schopného architekta. Myslíte, že by jste se se mnou mohla podělit o kontakt?
Děkuji moooc
V.V.

@leeerinka Ahoj,moc ti gratuluji,jak dlouho jste se snažili?No je vidět,že někdy tt nejsou vůbec spolehlivé 🙂