Snažilkování od března 2009
Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.
leni: copak se děje? 😕
leni: Tak ať je hlavně že v pohodě 😉
eliska, já jsem sí říkala, co tu děláš, že máš být na chatě.... 😀
Tedy vy máte ale dnes náladu 😀
blondy: Dneska mám celkově náladu pod psa... Máma se nám pořád montuje do příprav na svatbu a už mě to fakt nebaví 😠
blondy: Já mám celkem dobrou, ovulka přede dveřmi, intercourse ano 🙂
holky já si jdu něco zařídit a jsem tu za chvíli 🙂
eliska, jé ty jsi změnila fotku 😀
Tak to se ti ani nedivim. Já si dělala všechno sama, nějak jsem nepřipouštěla žádnou diskuzi. A naši mě znají, že si do ničeho mluvit nenechám... Já bycj být tebou jí to natvrdo řekla, že je to tvoje svatba a že to bude po tvým. Ale je otázka, jaký máte vztah 😉
kuratkol, to je dobře 😉
Teď mi tu zased manža tak sem to nedopsala..
Jde jen o to že se snažíme babičce zpříjemnit její dožití je jí 83let a je tu někdo kdo nám to kazí a to říkám hodně slušně.Nebrát si servítky tak je to tu samé sprosté slovo .Jo a je to tak vážné že znát nějaké mafíány dám toho člověka odstřelit!!!!A to fakt dnes jsem s mamkou probrečela snad celý den!!A jsme obě krátké stím něco dělat ach jo už zase brečím... ☹
sem vás nechtěla odehnat... 😕
No nic jdu spát dobrou noc
leni, hm tak to docela chápu, ten někdo je fakt debil 😠 . Tak já ti tu nějaké seženu, ju? 😀
Nebreč, bude líp 😉
leni: Jenom Ti řeknu vím o čem mluvíš.
Babička měla v lednu zástavu srdíčka a k tomu infarkt, doktoři nám říkali, že se z toho už nedostane a že jí odpojí! My jsme ale nechtěli! A babička se nám po 3 týdnech probudila z umělého spánku (doktoři tomu nechtěli věřit, protože babička byla 20 min po smrti) 😢
Ale my jsme věřili a chodili za ní každý den. A když už jsme si jí chtěli vzít tomu, tak její manžel (teda můj děda) tak řekl, že vžádném případě. Ale on sám se o ní nedokáže postarat!! Už jsou 4 měsíce a babička kvůli němu je po nemocnicích a nemůžeme si jít vzít domu.
Jak jsi správně řekla-mafiána a nechat zastřelit! Už jsme probrali snad všechno a nemůžeme s tím nic udělat! Chtěli jsme a chceme babičce spříjemnit poslední dny, měsíce, roky na tomhle světě, ale on to prostě nedovolí!!! 😢 Vím jak se cítíš!!!
leni, v pohodě. Dobrou 😉
eli, tak já fakt tady nějakého mafiána najdu. Ne nadarmo jsme v jejich centru 😀 . Tohle je tedy fakt hrozný... 😠
blondy: Jenom co jsem to napsala, tak mi začalo být zase ouzko 😢 Nevím proč je takový, ale bolí to!
eli, tam na to nemysli..... 😉 Hold mezilidské vztahy jsou někdy fakt hrozný 😒
blondy: Dělala jsem si ovu testík a čárka je silnější 😀
eli: Silnější než testovací ?
Teda silnější testovací než kontrolní ?
To ještě ne, ale silnější než bylo včera 😉
Vyfotila jsem si ho a mám ho v albíčku 😵 Ale asi je to ještě hodně slabé, no uvidíme 😉 😎
Jojo, ještě je slaboučká 🙂
Ale už je to lepší než včera 😵 Tak se snažením máme asi dneska dát pauzičku co?!
Holky...To tu nikdo neni??? 😒
Tak nic holky. Tak se mějte
Dobré ráno, jsem včera odpadla jako miminko... Ráda bych manžela s dítkem poslala ven, ale nemám ho doma. Je vždy dva až tři dny v práci a pak se ukáže na dva dny doma a pak zse frčí pryč... Ale jen co bude mít volno, udělám to...
Jinak držím všem palce, ať mají // co nejdříve.
Ahoj holky díky za podporu,Eliska-a to nemůžete vzít babičku k vám?Do toho přec nemůže děda kecat,ne??Babička snad není nesvéprávná!!!!
A nevíte co je potřeba k tomu aby člověka zbavili svéprávnosti??
Blondy,hned mafiána baru všema 10 a nechala bych ho né odstřelit ale utýrat k smrti,tak jak on to dělá celý život nám všem!!!!
Dobré ránko všem 🙂
blondy: Když tak mrkni na gráfeček 🙂
Ahoj holky,
lenicenka, ok, tak já nějakého vyhledám 😀 .
kuratkol, kouknu
eliska, koukala jsem na testík, začíná se krásně vybravovat, to bude ovu za chvílí. Kolikátý DC jsi?
kuratkol, tak jsme koukala na grafík. Vypadá to ok 😉 . Jen ty stále ještě nemáš pozitivní ovu test?

Leni, v pohodě, lámát to z tebe nebudem. Kdyby jsi se ptořebovala vypovídat, tak mi písni di IP, ju? 😵
Alespoň, že je manžel hodnej. Neboj bude lépe, hold někdy jsou blbé dny, no.... 😒