icon

Snažilkování od března 2009

rennik
13. únor 2009

Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.

eliska_v
20. dub 2009

Teda holky..Koukám venku je hezky a tady nikdo nenapíše ani čárku ☹
Tak nic snad budu mít štěstí večer, tak zatím papa 🙂

blondynka400
20. dub 2009

Renník, ahoj, dej pak vědět jak dopadla kontrola. Určitě mímoušek krádně roste a vše je v pořádku, neboj 😵 . Co v práci? Zvládáš to ještě v pohodě? 😎

Eliska, koukala jsme na testík, už vypadá moc hezky. Ony fotky dost zkresluní, ale připadá mi to už hodně stejné 😵

eliska_v
20. dub 2009

blondy: Testík byl včera odost silnější , teda ta čárka byla silnější 😀 Jsem zvědavá ještě dneska 😵

blondynka400
20. dub 2009

eliska, to je dobře, jen ať hezky sílí 😵 . Hlavně přeju hezké snažení, ne aby jste to flákali a nebo zas přeháněli 😀

eliska_v
20. dub 2009

blondy: Tak přehánět to zas tak nebude... 😉 jednou za den stačí ne??!! 😀 😎

blondynka400
20. dub 2009

eli, no učitě, spíš i to je možná dost. Ino jaou pak chudinky nedozrálý a unavený. Tak aby měli sílu dorazit a oplodnit 😀

eliska_v
20. dub 2009

blondy: Víš, ale já mám poslední dobou pořád chuť, tak ono to je se mnou fakt dost těžký 😀 😵

blondynka400
20. dub 2009

eliska, no to docela chápu. Ale hold si musíš upřesnit priority 😀

eliska_v
20. dub 2009

blondy: No, jo ... 😵
Uvidíme, jak to zvládnu 😎

blondynka400
20. dub 2009

elisak, no určitě to nějak zvládneš, jsi přeci šikovná holka 😵

kuratkol
20. dub 2009

blondy: ahojky... zas další den za náma 🙂

eliska_v
20. dub 2009

blondy: Pokusím se 😵
kuratkol: Achooj 😉

blondynka400
20. dub 2009

kuratkol, jak to vypadá s tepltkou? 😕
eli, dneska máme duchaplnou diskuzi, co 😀

eliska_v
20. dub 2009

blondy: dneska teda jo...
Dneska tady vůbec nikdo nebyl ☹ Neměla jsem si s kým psát, tak aspoň, že jste už tady... 😉

eliska_v
20. dub 2009

kuratkol: Co ovulka? 😉

blondynka400
20. dub 2009

elisak, no koukám že jsi tady skoro celý den.... Ono je to jak kdy.
Já tak občas mrknu, když mám čas, je to proměnlivé.....

eliska_v
20. dub 2009

blondy: Jasně, v pohodě... 🙂
A co jinak? jak jste se dnes měly? 😉

blondynka400
20. dub 2009

eli, no já původně moc dobře ne. Nějak jsem nekousala že MS nikde.... Ale už jsem v pohodě, byla jsem se pořádně projet v autě a něco nakoupit a to mi vždy pomůže, tedy hlavně to auto 😉
Jinka jsme dnes slaměná vdova, tak to asi bude večer u netu a televize, co ty?

eliska_v
20. dub 2009

blondy: Já dnes uklízela, prala a vařila 😉 Takže krásný, pohodový den 😎
Mě budoucí manžílek dorazí domu asi okolo 23:00 hod , docela pozdě, ale dorazí 🙂 Takže večer bude další dávka snažílkování! Asi mimiska chci tak moc, že bud. manžílkovi nedám ani pokoj 😎 😵

kramlinka88
20. dub 2009

ahojky holky 😉

blondy: teda já koukám, že ty nebudeš mít ani kdy počít, když máš muže pořád v trapu 😉

eliska: já jsem na tom dneska byla podobně, likvidovala jsem ještě špinavé prádlo co jsem přivezla z lázní tak už mám vyprané tři pračky a dvě z toho už čekají na žehlení, ale nějak se mi do toho nechce, jsem nějak vypadla ze cviku nebo co.... 😒

blondynka400
20. dub 2009

eli a to je v práci nebo jde někam pařit? Tak to já bych asi takto v noci neuspěla 😀 No ale vy jste ještě mladí, nevybouření 😀

kramlinka, no je to trošku problém, v podstatě ze čtyř cyklů byl v době ovu dvakrát pryč. Tak jak se má pak mimi povést že? 😎 Ale s tím hold nic neudělám....

eliska_v
20. dub 2009

kramlinka: Takže víš o čem mluvím! Já zase připravuju oblečení na dovolenou na chalupu 🙂 Hrozně mooooooc se těším!! Třeba se nám to povede na chalupě! Samá romantika 😵

blondy: Příjde z práce! Ale úspěch mít budu 😀 Zatím vždycky 😵 😎

kuratkol
20. dub 2009

blondy: Na teplotku se mrkni 🙂

blondynka400
20. dub 2009

eliska, no jo, jak jsem napsala, ještě jste mladí 😀
to já už jsme v tuto dobu většinou lehce líná....

kuratkol, kouknu....

Holky kdyžtak jsem si dala do albíčka grafík, tak se na něj koukněte....

eliska_v
20. dub 2009

blondy: Neboj my taky zestárneme 😉

terecka
20. dub 2009

Ahojte holky, zdravím po perném pracovním dni 🙂
Dneska jsem se dozvěděla výsledky z pátku (z krve) a miminko hezky roste, alespoň podle HCG 😀

blondy, tak to jsme na tom podobně, já jsem taky slaměná vdova 😉 a nejen dnes večer, ale skoro na celý týden.. jdu si uvařit kafčo a udělám si hezký klidný večer sama 😵

elis, kuratkol, přeji hodně zdaru při snažení!! Určitě to vyjde 🙂

elis, chatu závidím.. teda nejde tak ani o tu chatu samotnou, jako spíš o ten klid a pohodu bez nervů, pořádně si to užijte! 😵

My měli nabitý víkend, v sobotu jsme byli na svatbě a včera u bráchy oslavit jeho narozky, bylo fajně 😎 Nejvíc se mi líbilo, když jsme seděli v hospůdce na zahrádce a synovec Tomášek šel na houpačku - "vetřel" se k jednomu mladému páru a slečna si s ním začala vykládat.. ptala se ho jak se jmenuje a on na to "Velký brácha!" 😀 Ale nejvíc mě pobavilo, když se ho ptala, kolik mu je a on že 14 - jinak mu jsou tři 😀
Děti jsou prostě úžasné...

blondynka400
20. dub 2009

eli, já se nebojim, to mi je úplně jasné 😀

terecka, hm, ten tvůj je taky dost často pryč co? 😉
to ej dobře že HCG roste, to je dobrá zpráva že je všechno v pořádku 😉 . Předpokládám, že už nekrvácíš ani nešpiníš....

kuratkol
20. dub 2009

blondy: Hezký gráfek, jen ta ovulka tam nějak není vidět....

terecka
20. dub 2009

blondy, no jo, nemáme to s těmi chlapy jednoduché, co?! Ale aspoň jsme si vzácnější 😉
Taky mám radost, že je to vše ok, na kontrolu jdu toho 5.5., pokud se nic nestane (což doufám, že teda ne). Nekrvácím, nešpiním a ani břicho už mě nebolí.. teda chvilkama jo, ale jen trošku, žádné takové píchámí jako předtím 🙂 Možná je to i tím, že jsem teď tak nějak víc v pohodě a více méně se snažím na to moc nemyslet..

eliska_v
20. dub 2009

kuratkol: a co Ty a ovulka? 😉

Strana