Snažilkování od března 2009
Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.
ahoj holky ta jak pokračuje snažilkován?
Kouám diskuse se dost rizjela, co jsem tu nebyla a ak nevím kdo už čeká mimi, tak honem napište noviny.
Nechce se mi ve číst 😉
Myslim, že zatim těhu nejsme ani jedna ikdyž renník má dneska žravou takže by mohla být prga 😀
Jdu, mějte se, ahoj 🙂
Některé ještě na ovu teprve čekají 🙂
tak hlky nevím, dneska mě celý den bolí prsa a připadám si nafouklá.
Dneska jsem 30 DC a mrcha nikde. Vždy jsem jí měla tak 29 - 31 DC a zatím nic. Jinak mi nic není, špatně taky ne. A žravou tak tu mám furt už od mala 😀 😀 😀
Uplně se bojím a furt chodím na záchod jestli není mrcha.
Nechci hlavně nic zakřiknout, hrozně se bojím ☹ ☹
saji3: Čeho se bojíš? Udělej si test 🙂
tak jdu na to, držte palce 😀 😀
Držím
Se ti divím, že jsi to vydržela až do dneška. Já bych určitě nevydržela....
tak se to bojím napsat 😉
Jsi ?
tak jsem si udělala ten test, klepala jsem se při tom jako štěně.
No a ukázali se mi dvě //. Jedna je silná a druhá je na půl. Co na to kuratkol říkáš, myslýš že je to to ono?
Nikdy jsem tohle na testu neviděla a nechci se těšit předčasně, pomoc uplně se mi klepou ruce, když píšu
Určitě jsi těhotná, jak tam jsou //. Gratuluju !!! Vyfoť ten testík a dej do albíčka 🙂 .
Hohohooooooooooooo vau 😵 😵 😵 saji, tak to je výborná zpráva, ted aby bylo vše ok 😉
sajo ahoj mooooooooooooooooc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to je super máme prvotěhulku 😀 to musí být úžasný pocit!!!!!!!!!! moc ti to přeju 😀 teď drž palečky i ty nám ať nám to vyjde 🙂
tak je to na albumu, mrkněte na to zda je to pravda, prosím štípnětemě
tak co proč nepíšete, nestrašte mě !!!!
Jojo, hezký... Postupně ti bude čárečka sílit.. 😉
neboj saji je krásně vidět je z tebe budoucí maminečka 😀
tak jsem mamina ?
jasně!!!!!!!!
Jojojojojo 🙂
tak a teď mi řekněte jak to mám říct manžílkovi. Sedí tady vedle mě a neví proč se chechtám, když píšu.
Já jsem měla minulý týden narozky a manža má za 10 dní, ale to tý doby asi nevydržím, poraďte.
Kdy mám jít k doktorce aby to potvrdila?
Nic holky jdu spát jsem dobitá jak kůň a zítra zase do práce- ale budu zaskakovat na novorozencích tak už se moc těším jak je tam všecky ponosím, pomojinkám, prostě si je užiju. 😀 Přeju dobrou noc a krásné sníky a saji ještě jednou mooooooooc gratuluju!!!!!! Já jsem 20DC, nevím jak to vydržím až do 19.3 kdy má přijít MS. saji měla jsi taky bílý hlen???? já ho mám ode dneška a je ho docela dost a nevím jestli by to mohlo být těhu, je jiný než minulý měsíc. No nechám se překvapit. 😀 papa a užívej si to!!!!!!
K doktorce by se mělo jít 6 tt, aby něco bylo vidět. Ale už teď se objednej, jestli tam bývá dost plno.
rennik : tak hlem mám jednou na měsíc, měla jsem 14 DC no teď mám spíš slabý výtok ( nevím jestli to je hlen)
koukej si udělat test, ať se to už pořádně prolomí a všechny holky jsou těhu !!!!! 😀 😀
Já teprve budu mít ovu 19-24.3., testovat pak budu až 6.4. asi...
tak rychle rychle 😀 😀
a nevíš kdy mám jít k té doktorce, chci to mít jisté i od ní a potom tomu budu věřit 😉
sáji moc gratuluju!
reník když jsem byla těhu po 2 měla jsem v druhé fázi cyklu taky pěkně hutný bílý výtok a byla jsem těhu 😉 Já budu testovat tak 4 dny po tobě už se taky těšim!

Ahoj holky, tak jsem se sem na chvilku dostala, za 20 min. jdu na cvíčo. Tak snad to přežiju. Jak je jinak? U mě zatim nic novýho ovu bude 17.3. tak na to zase hupsneme. 🙂