icon

Snažilkování od března 2009

rennik
13. únor 2009

Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.

kuratkol
11. bře 2009

saji: tak v 6 tt bys měla jít k doktorce..

saji3
11. bře 2009

gab123 děkuji, taky mám výtok. Uvidíme zítra hned jsi půjdu koupit nové testíky 😀
kuratkol : 6 tt to je jako 6 den, nebo týden ( moc se v tom ještě nevyznám) nezapomeň že jsem se před chvíli dozvěděla, že jsem asi těhu 😝

kuratkol
11. bře 2009

Předpokládám, že každá plánující žena tyhle věci zná.... 6 tt znamená 6. týden těhotenství.

kuratkol
11. bře 2009

Jinak já bych to asi neudržela a příteli to hned za tepla vykecala 😀 😀 😀 .

blondynka400
11. bře 2009

saji, gratuluju těhulko, krásná čárka 😵 . Já bych šla k doktorce tak za týdne nebo dva, teď ještě opravdu nebude nic vidět, ale příští týden už by měla být vidět bublinka 😉

renník, když jsem byla minule těhu, měla jsem bílý výtok, ale ten mám v podstatě každý cyklus, jen ho pak bylo víc ale to až když jsem měla podezření, že jsem těhu, tzn. tak 2 týdny od ovu

kualalik
11. bře 2009

ženský, já jsem tak ráda,že to saji prolomila 🙂

Jak píše blondynka,tak i já mívám každý cyklus bílý výtok... i když je teoreticky po OVU,pracujeme,tedy... relaxujeme ob den neustále 😀

Saji, já bych si nakoupila ještě testíky a uvidíš,jak ti bude druhá čárka sílit hezky pěkně... a v den narozenin to oznam manžílkovi 😵 ale taky bych nedokázala čekat.. co jsi to měla za značku těhu testu?

saji3
11. bře 2009

kuratkol : o týdny a jak se to píše jsem se zatím nezajímala, protože jsem nečekala, že to bude tak rychle.
Já a ni nevím kdy se to stalo, ale počítám tak 17 - 19 DC, anebo včera 29 DC, ale to je blbost, nebo ne?
až 6 týden, do té doby nevydržím být sticha 😖
manžílkovi to řeknu až zítra, protože by asi neska neusnul, anebo to zkusím a nebudem spát.
Já tedy spát nebudu.
Jinak mě bolí strašně prsa jako kdybych někde brousila stěnu, ha, ha 😀
blonkynka : ty už máš miminko ?

matava
11. bře 2009

SAJI GRATULUJIIII 😀 😀 😀 to je uzasny!!! to ted tady vsechno ctu o nemocech atd a pak najednou tadaaaaa jsi prvni tehule..teda ja mam normalne mrazeni 😉 na tu chvili az to reknu manzilkovi a rodine atrd se moooc tesim taky... no my jsme meli spolecne odpoledne, byli jsme objendani oba na velky rentgen a prohlidku u zubarky (oba bez kazu 😀 )a sli jsme do jedne restaurace na zizkove na pozdni obed = takovy vzpominaci, driv jsme tam bydleli,..no a povidal mi o tom, jake jsou vyhlidky s praci a ze nam snad jeste vyjde nejaka dovolena a ja vypravela o skvele parte holek na diskuzi (samozrejme jen zlehka, stejne by vsemu moc nerozumel) atd...no a ptal se kdy se jako budeme snazit my 😉 takze huraa, musim vyuzit jeho dobre nalady, sice ted jsem jeste daleko od ovu, ale kdo vi...kazdy pokus se pocita, tak uvidime 😉

matava
11. bře 2009

jo a blondynko, dekuji za upozorneni s malinikem, sice nevim kdy bude ovu, ale tak to zkusim pit napr jeste tyden... a prosim te..tu zenskou smes na upravu cyklu ktera obsahuje kontryhel, tak tu pak uz taky nemam pit nebo ta nevadi?

saji3
11. bře 2009

kualalik : 10 dní to vydržet, ty jsi se zbláznila, no uvidíme 😒 😒 Já jsem aková kecka a tajemství dlouho neudržím.
Testíky jsem měla mamatest za 31,- kč 2 kusy. Hned zítra jdu koupit aspoň 3 balení.
A víte holky co je největší sranda? Minulý týden jsem si koupila 20 ks ovu testů, že budu testovat od nového cyklu a teď se s nima můžu vyfotit. ☹ ☹ ☹
Aleza mimi to stojí !!! 😀 😀 😀

kualalik
11. bře 2009

matava,určitě začít okamžitě.. člověk nikdy neví,kdy může ovu přijít,.. někdy dřív,někdy později... ale šup šup na to... 😀

saji, tak s těma prsama to celkem chápu,... 😀 příznak těhu 😉

kualalik
11. bře 2009

saji, ovu testy můžeš tady nabídnout nám 😀

saji3
11. bře 2009

matava : děkuji, neboj mě taky mrazí ještě teď celé tělo a manža o tom ještě neví, asi to nevydžím.

saji3
11. bře 2009

tak jo, ale bojím se abych něco nezakřikla ☹

matava
11. bře 2009

tak konecne jsme hodila nejakou fotku, na novem pocitaci mam ted jen par fotek z barcelony i kdyz tohle je konkretne z taragony, jizne od barcelony, kde jsme byli v unoru, doporucuji...no ale zjistila jsme, ze z cele dovolene nemam jendu jedinou normalni samostatnou fotku, vsude jsem spolecne s muzem nebo dalsimi kluky, co tam byli s nami = jeli jsme tam za fotbalem, basketbalem, spali spolecne na pokoji v hostelu..no sranda 😉 tak ale aspon trosku snad na te male fotce uvidite s kym si pisete...klsicka brunetka 😀

matava
11. bře 2009

saji, ja bych to taky nevydrzela 😒 ... jsem se kdysi davno ve skupine lidi zminila, ze jsem si jednou kvuli podezreni delala test a ze tedy jako nic samozrejme, byl negativni a zvatlali jsme tam neco dal, dalsi historky no a muz mi pozdeji rekl, ze ho zarazilo, ze si test delam bez nej...jsme se mu snazila vysvetlit, ze zensky maj casto pochybnosti a kdyby pokazdy mely delat testy jen za pritomnosti chlapu...no awle on je romantik a ve filmech jsou samozrejme vetsinou jen scenky, jak zenska si jde udelat test, pak spolecne cekaji a udelaji se dve carky aneb podle scenaru je to vzdy tutovka 😀

kualalik
11. bře 2009

Saji, řekni to mužovi hned 😀 😀 😀

saji3
11. bře 2009

tak jo, jdu na to ,ale klepu se jako kdybych šla dělat znovu maturu.
tak dobrou noc a zítra.

kuratkol
11. bře 2009

Nenapíšeš nám, jak to dopadlo ještě dnes ?

kualalik
11. bře 2009

to nás musíš SAJI pak napsáááááááááááááááááááááááááááááááááát 😀

akzeret1
11. bře 2009

Saji:gratuluju 😵
jak jsme se minule bavili o těch tvejch kámoškách že jsou těhu tak už si byla taky ani to dlouho netrvalo co 😉

blondynka400
11. bře 2009

saji nemám, minulý měsíc jsem na začátku 5. týdne potratila....
Jinak podle toho co píšeš se dá předpokládat že jsi na konci 4tt. Takže bych šla k doktorovi tak za týden, to už bude vidět bublinka jak jse psala
🙂
Jinak k těm testů taky si myslím že je můžeš někomu dát nebo prodat...

mata, myslím, že můžeš 😉

akzeret1
11. bře 2009

blondy:to je mi líto,jak ti dopadly ty testy?

blondynka400
11. bře 2009

akzeret, negativní. Já si to myslela, přišlo mi to hrozně nepravděpodobné, nevím co na tom ultrazvuku viděla 😀

akzeret1
11. bře 2009

tak příště už to dopadne pozitivně držim ti palečky

blondynka400
11. bře 2009

No snad ano, uvidíme. Hlavně už nechci další potrat, to mi úplně stačilo 😢
Co ty akzeret, jak se máš? 🙂

akzeret1
11. bře 2009

Blondy já o úplně první mimčo přišla tak vim jaký to je,bude to 6let a občas si vzpomenu co by kdyby,moc jsme mimčo tenkrát chtěli a zbořil se nám svět,ale jsou na tom některý holčiny hůř.Ale už si otěhotněla,ted už to bude jenom dobrý 😉
jinak se mam docela dobře malá je docela snesitelná tak to jde

blondynka400
11. bře 2009

akzeret, no uvidíme. dle všeho to bylo nedostatečnou sliznicí po vysazení HA.... A nebo taky imunologický problém, mám hodně silně vyvinutou imunitu 😒 . Na něco je to dobré, pojem chřipka třeba neznám, ale na tohle to fakt výhoda neni... ☹

kualalik
11. bře 2009

holky,tak si tak říkám,jestli u Saji doma je slavnostní bengál 😀 😀 😀

blondynka400
11. bře 2009

kualalik, no uvidíme, co nám napíše... 😀
co noha? už je lepší?

Strana