icon

Snažilkování od března 2009

rennik
13. únor 2009

Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.

eliska_v
20. led 2010

Luci: Jakpak se máte??
kualalik: Teď jsem si dala k obědu rajskou a nevím, jestli to byl dobrý nápad!! Je mi divně!! 😝 😅

kualalik
20. led 2010

Eliško, zkus to podržet co nejdýl v sobě 😀 😀 😀

Jinak vás mám pozdravovat od Blondy. Jsou obě úplně ok 🙂 Až moc ji překvapilo, jak to v pohodě zvládla. Prý to byla tak trošku rychlá akce (trvalo to "jen 6 hodin" - ale docela síla). O víkendu by je měli pustit domů. Malinká je roztomilá, spí jak andílek 😵

eliska_v
20. led 2010

kualalik: Tak rajská šla dolem i horem!! Fajn!! 🙄 😅

kualalik
20. led 2010

Hm, ... dolem to je divný, páč si nemyslím, že by to tak rychle prošlo traktem 😅
Tady teď šíleně řádí nějaká střevní chřipka, jako fakt hrozný, .... 😒

luciasek001
20. led 2010

Ahoj, no jde to. V noci chrní 3 hodiny pak si řekne o baštu, přebalení a spíme další 3 hodiny. Máme to na etapy, ale docela se vyspíme. Přes den vydrží i chvíli koukat než ho to zmůže a u krmení mi usíná. Dokonce si řiká ikyž je posranej asi ho to studí no bude po mě 😉 Neboj, taky to máš už za pár, to uteče jako voda.

eliska_v
20. led 2010

kualalik: tak naštěstí už mi je fajn!! 😵
Akorát mě zase pobolívá podbříšek, takže mám strach, ale příští týden touhle dobu budu vědět jak na to jsem!! 😅

kualalik
20. led 2010

Luci, no tak to je paráda, 3 hodiny spánku - pauza - a zase spánek, to je fantazie 😉 A taťka asistuje? Můj doma říká, že prej mu kakánek v plínce nebude vadit. Tuhle si to okusil na návštěvě u známých, šel se podívat na přebalování a byl tam bobek 😀 a prej by to dal 😀

Eli, v klídku, ten podbřišek je myslím si normální. Hold to je pro tělo zase něco nového 😅 😉 To bude dobrý,určitě, uvidíš 😵

eliska_v
20. led 2010

kualalik: Tak to se holky asi dneska nesešly na Chodově, viď??!! 😀 😀 Když Blondy rodila 😅 😵 😵

kualalik
20. led 2010

Eli, no zkusím ji napsat, jestli si po tom rychlým porodu nestihla odskočit na kafíčko na Chodov 😀 😀 😀
Pokusím se vyžebrat fotku Aničky 😝 😀

eliska_v
20. led 2010

Viď mohla by!!! 😀 😀
Jen ať pošle fotečku! 😵 😵

kualalik
20. led 2010

Jdu jí napsat 😀

eliska_v
20. led 2010

Tak jí písni a mooooooooooooooooooooooc pozdravuj!! 😵

eliska_v
20. led 2010

Teď mi je blbě!! 😖 Dala jsem si mozarelu s celozrným rohlíkem a teda....Snad u mě vydrží!!! 😀 😀 😀 😝

kualalik
20. led 2010

eli, tak teda mozarelu jsem nemusela ani jako netěhu 😀 😀 pocit, že koušu jen jako vaječnej bílek mi zvedal žaludek 😀

eliska_v
20. led 2010

Já na ni měla strašnou chuť, ale teď toho lituju!!! 😝 😅
Mám fakt nakrajíčku!! 🤐 😝 😀

kualalik
20. led 2010

tak to vyhoď 😀 😀 😀

eliska_v
20. led 2010

Ne, to ne děkuju!! 😀 Aspoň zatím ne... 😀

kualalik
20. led 2010

Já jsem si ted dala velikánskou misku vanilkového pudinku, který jsem uvařila, dala si do toho nakrájené hrušky, mandarinky, sušenky 😀 pak tady na mě ještě čeká vaječná omeleta s párečkem a žitný chlebík 😀

eliska_v
20. led 2010

Téééééééééda já chci taky!!!!!!!!! Nechceš se u mě zastavit!! 😅 😀 😀
Já si teď dávám mandle v čokoládě!!! No láduju se snad vším na co mám chuť!! To se ani nedivím, že mi je blbě!! 😀 😀 😀
Tak co blondy napsala?? 😵

kualalik
20. led 2010

zvažuju, že si zajdu ještě pro ten sáček chipsů, co jsem si je schovala a každý den na ně koukala a říkala si,že je dám až po výsledcích oGGT 😀 ......... hmmmm,mandličky, ty já taky tůůůze ráda 😀

blondy se zatím neozvala... tak třeba zítra 😉

eliska_v
20. led 2010

Tedááááá ještě chipsy!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 Já chci taky !!! Musim se jít podívat, jestli nemáme taky"" 😀 😀
Holka já se tak těším na ten utz!! 😵 Ale zároveň se fakt bojím!! 😅

kualalik
20. led 2010

Fakt věř, že to bude v pohodě 😉 Počkej, se párkrát vyspíš a budeš tam mít 30tt jako já 😀

eliska_v
20. led 2010

Je neuvěřitelný, jak to letí!! Vůbec tomu nechci věřit! 😅
Za chvilinku budeš mít miminko u sebe!! 😵 😵 A já aspoň UTZ 😵 😵 😵

kualalik
20. led 2010

eliško, já se jako strašně moc těším, ale na druhoou stranu se i bojím 😅 nevím, do čeho jdu... a hlavně si taky říkáme, co si s tím doma počneme 😀 😀 😀 my ti tady potom budeme závidět ten klid, pohodu a bříško 😀

eliska_v
20. led 2010

No, vidíš to mě nenapadlo!!! 😅
Teď jsem se pustila do mytí nádobí a začalo mě jak stojím bolet břicho, tak jsem si šla lehnout, zatím to moc nepřešlo, no snad to bude dobrý!! 😕 😅

kualalik
20. led 2010

Tak Blondy píše, že musíme vydržet, páč má nějak blbě nastavenej telefon na MMS a nefunguje jí to 😅

Eli, kašli na nádobí, nožičky nemá, tak že ti neuteče 😀

luciasek001
20. led 2010

kualalik, zatim i Honza asistuje, přebaluje, kakánka se nebojí. Možná jsem malýho zakřikla, protože ted od 17.30 skoro nespal, je protivný a vypadá že by usnul, ale nějak se mu nechce, nabaštěný je, přebalený taky no možná to budou prdíci. Tak my ho jdeme zmasit. Pěkný večer, zatim ahoj

eliska_v
20. led 2010

kualalik: Asi jsem už skončila!! 😀 Zbytek je na manžela!! 😀 😀 😝
Tak to teda Blondy nezapomeneme, viď!! 😀 😀 😀 Ale my se určitě dočkáme... 😵

kualalik
20. led 2010

Luci, přeji úspěšný boj s prdíkama. S tím mám zkušenosti.. když jsem hlídala v noci malou od ségry, tak jsem dvě hodiny v kuse jen chovala, masírovala břuch... pak jsem ji frkla do babyvaku a ona se tam tak krásně proprdíkovala až usnula a byl klid.. trpěla na to přesně do 3 měsíců 😅

Eli, no to jako nezapomeneme a já se klidně zase připomenu 😀

rennik
autor
20. led 2010

ahojky

kualaličku kdyby se ti podařilo získat fotku Aničky to by bylo supeeeer 🙂 ty jo ty by sis zasloužila diplom za exkluzivní předávání žhavých a hlavně krásných zpráv!!!

eli neboj už brzy budeš vědět jak na tom jsi a určitě to bude tentokrát v pořádku a na fotečku té tvojí fazilky se mocinky těším!!!

luciasku teda Filípek je taky hodné miminko jak se tak koukám, my pořád spíme i 4 hodiny v kuse někdy i víc ale přes den už víc koukáme, povídáme a hlavně už se na nás krásně směje 🙂 panečku to tak letí už bude mít brzy 2 měsíce 😲 jj ne nadarmo se říká že jak čas letí vidíme na dětech 🙂

mějte se berušky jdu chrupkat dokud prcek spí 🙂 papa

Strana