Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti
Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗
@budma Ahojky,děláte si tu některá bazální teplotu?Měříte?
Zajímalo by mě jestli některá z vás by mi řekla něco o mém grafu.Minulý měsíc jsem měla opoždění ale těhotná jsem nebyla.Měřím přesně každé ráno ve stejnou dobu a teď mám 36,8 už 5 den.Což se mi nikdy nestalo a jestli mám správně označenou ovulaci.Předem děkuji za rady 😊
@marketa2287 ahoj, mohla bys nahazet teploty do aplikace Fertility Friend? Tam to bude přehlednější a mělo by ti to i ovulaci vyznacit 🙂
@marketa2287 Ahojky,já měřím teplotu první cyklus teprve ,takže jsem taky nováček . Snažím se z toho vyčíst něco ale zatím z jednoho grafu to není tak jednoduché,jen se teď modlím ať teplota zůstane zvýšena jsem 6,7dpo 🙃
@budma dobře,mrknu na to moc děkuji a hned písnu
@annah1111 ta aplikace je v angličtině ale zkusila jsem tuhle
Holky, mělo by být 6 nižších teplot a potom 3 vyšší (min o cca 0,2 stupně). S tím, že ta poslední nízká teplota značí ovulaci 😊
@annah1111 takže 26.,27, a 28 ovu?
@marketa2287 tyjo, máš opravdu nějaké vysoké teploty, ty jsou většinou až po ovu. Co koukám na tvůj graf, tak se obávám, že je zatím bez ovu🙁 není tam žádné výrazné zvýšení
@annah1111 a nevíš náhodou co značí teplota 36,8 už 5 den?
@annah1111 mě právě přišlo že 28.byla ovu,to byla nejnižší a pak se mi to zvedlo o par stupňů a teď se mi drží stejná teplota,jsem z toho měření docela už zmatená
@annah1111 hlavně jsem po ovu špinila,to mám vždy po ovulaci a je to na dva dny
@marketa2287 mne se to stává při anovulacnich cyklech, že mi ty teploty skáčou 🙄 nejsem žádnej odborník, měřím půl roku teprve😊 matou mě u tebe ty výkyvy, ale třeba proběhla, nechci tě nijak strašit, sama v tom občas tapu... Ale mám tu aplikaci, která mi ovu vyznaci...👍
Pokud jsi měla ještě jiný příznaky, tak to vypadá dobre a věřila bych tomu😊😊👏
@annah1111 vždy když je ovulce,tak špiním,bolí po ovu vaječníky a někdy mám i nechutenství.Byla jsem 5.na gyndě a sama doktorka viděla že špiním zda o tom vím,říkala jsem jí že se snažíme a zřejmě to je po ovulce.Teď je brzy na testy,musím ještě tak týden počkat,ale stejně jsem si udělala test,,jen ze zvědavosti” a vyšel mi malinký dušík,musíš fotku zvětšit ono to na fotce není moc vidět.Stejně mi nezbývá nic jiného než čekat.Jen mě zajímal ten graf,protože mé hodnoty jsou velice zvláštní
@marketa2287 neco vidim. Ja mam taky mikdo ducha
Držím vám palce, holky😊

Takže u mě takhle 12/13dc pozitivní ovu test, dneska mám 16dc a bazalni teplota je stále nízká. Bylo mi to divný, tak jsem dneska šla na gyndu na folikulometrii a jsou tam tři dominantní folikuly (16mm,17mm a 20mm), takže ovu ještě neprobehla... To je věda 🙄😄