Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti
Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗
Holky já když to vidím tak mám chuť se na to radši nedívat pak jsem vysetresovaná že nemám ovulaci že nemám menstruaci atd...
@chlapecektehu snaž se být v klidu, v týdnu budeš mít výsledky a vymyslíte další postup s doktorkou😊🙏 je super, že aspoň budeš vědět, na čem jsi🙏
A pokud ti to tu nedělá dobře, tak sem nemusíš chodit, to je samozřejmě na tobe😊 já jsem třeba omezila instagram kvůli oznamujicim těhotenstvím atd...
@annah1111 já nemám sociální sítě až na tohle...
No ne že by mi to nedělalo dobře, ale spíš mě to stresuje že všichni se můžete snažit a já musím čekat
@chlapecektehu Já vím že je to asi nepříjemné chápu to ale tady je to k tomu určené. Určitě se dáš brzy dokupy a budeš na tom stejně jako my. Musíš se obalíme trpělivostí vím že je to těžké. 🙄
@annah1111 mně už dneska ten test konečně zeslábl. Sex jsme měli včera i dnes v noci,doufám že to stačí ,muj ze sebe dostal vsechno pry mu nic nezbylo 🤭🙈😁
@lamiaaa dobrý den nebo Ahoj. Chtěla bych říct nevzdavej se já osobně jsem děti Chtěla brzy ale bohužel první dítko přišlo až ve 30 a to dost složitých peripetiích trvajicich skoro 10 let kdy už jsem nevěřila že kdy budu moct mít děti. Zatoužila jsem po druhém a opět si počkala skoro 5 let než se povedlo a opet po složitých zakrocich. Co mohu za mě doporučit je doplněk stravy který se užívá před otěhotněním a pak v prvních měsících těhotenství. Říkat nemyslet na to je hloupost protože to nelze potrat je hrozný vím to ale nevzdavej se kamarádka měla první dítě 39 teď ji je přes 40 a po 3 potratech má krásnou holčičku. Tak moc držím pěsti a nevzdavej se
Holky,nám to tento měsíc opět nevyšlo.V sobotu ráno jsem to dostala.No,nebudu vám lhát,asi hodinu jsem to obrecela🤦🤦A nejlepší bylo,že jsme v sobotu odpoledne sli se synem na velikonoční stezku tady do vsi a první věta jedné ženské přede vsemi-Tak kdy bude ta holčička?Už by to chtělo.Jsem myslela,že ji jednu klepnu 😁😁😁
Holky jen taková blba otázka když nemám ani jeden vejcovod mám ovulaci nebo ne?
@milusina tyhle řeči jsou masakr, taky to nesnáším... já teď po zimě přibrala, jak jsem byla 3 měsíce na utrogestanu ( není to 100% jeho vina, ale na něco se to svést musí že? 😀) tak jak potkávám na dědině starý ženský úplně vidím jak se čumí na břicho a pitomně usmívají.... ten 1DC je vždycky naprd, než se člověk oklepe a řekne si jedeme dál 😉
@athena91 pokud máš vaječníky a jen nemáš vejcovody tak asi jo ne? Nevím nic na 100% jen spíš co sem někde četla, tak to vajíčko by si teoreticky mohlo najít cestu i bez toho vejcovodu, ale fakt nevím jestli nekecám nesmysly....každopádně pokud půjdete do centra, určitě vám tam všechno vysvětlí a řeknou možnosti jaký máte 😉
@milusina Jej to je mi líto,to je vždycky tak nepříjemné no. Ale třeba si Vem že by si to vůbec nedostala a měla spozdeni třeba 3 týdny a musela by si na vyvolávačku. Má to tak hodně holek a chudáci trpí a ms si přejí aby už s epak mohli konečně zase snažit. Takhle si na tom ještě dobře. Není to útěcha bůh ví jaká ale člověk musí myslet pozitivně 😁🫶 a ty kecy těch lidí jsou otřesné. My ani nikomu neřekli že se snažíme necháváme si to pro sebe a máme klid. A je to romantické že spolu máme takové malé tajemství 🤪🥰
@chlapecektehu tybrdo co to znamená? A na co přesně máš ty léky a jak dlouho to musíš brát? To je mi kiti snad to není noc vážného. Kdy jdeš zase k dr?
@budma no v podstatě je to špatný dala mi hormonální léčbu abych dostala menstruaci a pak podporu na ovulaci tuším. Každopádně je minimální šanci na to otěhotnět 😏
@chlapecektehu chvilku déle to potrvá ale aspoň se teď dáš dohromady. Lepší než když si čekala a nevěděla si pořádně co se děje. Teď už to víš a naštěstí se to dá napravit. Mrzí mne to za tebe vím že to je časově nesnesitelné ale co se dá dělat . Přeji ti brzké uzdravení 🤗
@chlapecektehu to mě mrzí, že to takto vyšlo!🙄🙏 ale určitě se to zlepší a mimi časem přijde... Buď ráda, že se na to přišlo takto v počátku a jsi pod dohledem 😊
@annah1111 dostala jsem prášky na podporu ovulace a na to aby mi narostla sliznice tak snad se zadaří
Holky,jsem takový blázen jenom já nebo to má někdo podobné?🙏Pokud si plánuji nějakou věc minimálně měsíc dopředu,tak mne vždy napadne-Co když budu tehotna?Budu moct jít?Jako třeba u masáže nebo teď řešíme dovolenou v létě.Radi bychom vyrazili do termálů v Maďarsku,ale co bych případně dělala těhotná v termálech??🤦🤦Je to asi zapříčiněné i tím,že když jsem otěhotněla se synem,tak mi doktor od zjištění těhotenství dal týden na vyřešení věci v práci a pak jsem byla až do konce na rizikovém,takže jsem musela všechny plány změnit.Podobny scénář mě čeká asi i u případného druhého těhotenství.
@milusina Mám to úplně stejně. Manžel teď taky řešil, kam v létě pojedeme - rozhodneme se případně na poslední chvíli, podle toho jestli budu těhotná. V červnu mám jet na firemní akci do vinařství - už jsem si taky říkala, že možná nepojedu. Nebo třeba si říkám, že je zbytečný začínat cvičit - hubnout, že budu brzo těhotná 😀
Taky se sledujete? Já mám pocit, že už jsem z toho vyšinutá...Ještě ty dny od ovulace do menstruace (testování) se tak táhnou 🙄
To je tak pěkný když člověk čte že to mají i ostatní stejně a není magor sám 😀 😀 Naprosto ve všem s váma holky souhlasím, jakmile dostanu ms, hned počítám kolik bych byla případně tt kdyby se podařilo na dovolené ( ryskli jsme to a jedeme Egypt v červnu)
Dnesja jsem 9DPO a jako touha testovat je obrovská, ale prostě nechci hledat duchy a pak být zklamaná, takže test udělám až 14 DPO což bude Velikonoční pondělí 🙂
Už 3 dny mě v noci budí bolest prsou jak spím na břiše tak mě to probudí a musím si lehnout na záda ( k smrti to nesnáším 😀 ) podbřišek taky trochu pobolívá, ale stejný příznaky jsem měla i minulej měsíc týden před ms, tak uvidíme.

@martina0888 Ano malý je předškoláček 🥰 ani se mi tomu nechce věřit že to tak uteklo 🙈 kdyby se narodil o 4 měsíce dřív už by byl teď ve škole 😄