Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti
Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗
Tak holky jdu od doktorky a sliznici mám nízkou žádná změna nenastala a krev mi vzala tak si mám zavolat příští týden v pondělí že mi řekne další postup 😮 tak že ve finále nic nevím😏
Ahoj holky, tak ja dalsi menzes a dalsi tehotna kamaradka 😔😭....
Ahoj snažilky, tak se hlásím, že jsem pořád taky snažilka. Konečně jsem sehnala nového gynekologa. Pan doktor je opravdu profesionál, uklidnil mě, vyšetřil mě, ale hlavně vím, že se na něj můžu obrátit, hned jak budu mít zpoždění, tak mám přijít 🙏 Také si myslí, že 2 x špatná zkušenost byla blbá náhoda a teď už to vyjde. Pokud by to nevyšlo budu odeslána do Gennetu. Na ultrazvuku viděl vpravo, že bude brzy ovulace a mě už 3 dny bolí vlevo břicho 🙂 Docela překvapení, že je to vpravo 😀 Všem držím palce!
Ahoj holky, nově příchozí😊😊
@kadz tohle moc dobre znam, je to hodne narocny na psychiku, ale jednou to urcite vyjde 🤩🍀
@chlapecektehu hlavne, ze ti vzala krev, uvidis, pockej na vysledky🌷
@martina0888 tak skvely! Drzim moc palce😊
Holciny mám takový dotaz co doporučuje za vitaminy a ma to vůbec cenu na podporu a přípravu těla na těhotenství když nemám vejcovody a čeká me uměle oplodnění?
@athena91 já teď beru inofolic a na tvým místě bych něco brala. Nic tím nezkazíš
@chlapecektehu myslis ze si mužů koupit listovku a třeba femibilon 1
@athena91 určitě, femibion jsem brala když jsem chtěla po druhé otěhotnět a podařilo se nám to hned na poprvé 🙂
@athena91 já si myslím že určitě tím nemůžeš nic pokazit, listovku bych brala 100'% ono to totiž nejsou vytamíny a doplňky který pomůžou otěhotnět, ale spíš který pomůžou se správným vývoji vajíčka před oplozením ale hlavně pak po oplození aby se vajíčko správně vyvíjelo 😉 a třeba Femibiom 1 se bere až do 2 trimestru 😉
@athena91 promiň že se ptám ale zajímá mě na kolik taková asistovaná reprodukce vyjde 🙂
@chlapecektehu mám to prez pojišťovnu a budeme doplacet asi 37 tisíc
@athena91 ty kráso 😱 to je dobrá pálka 😯
@chlapecektehu pro nás ani ne přítel dělá v Německu a já také pracuji takže je to ještě v pohodě hlavně já bych to chtěla v nativním cyklu bez nějakých větších hormonu no
Ahoj děvčátka moje. Omlouvám se že jsem se na tak dlouho odmlčela ale nastoupila jsem do nové práce a jsem ráda že vůbec zvládnu aspoň navařit a jiné důležité věci a včera jsme meli s pritelem výročí 🥰
Vítám nově příchozí 🤗
@athena91 držím ti pěsti aby ti to dobře dopadlo,ale aspoň že je nějaká cesta jak dosáhnout miminka 🥰
@chlapecektehu tohle je naprd když jdeš k lékaři aby si věděla na čem jsi a nakonec odcházíš ještě víc zmatená. Týden rychle uteče a snad se dozvíš více 🫶
@kadz takové zklamání jsem měla minulý cyklus. Biochemko takže čárky na testu a potom rudá mrcha. A asi dva týdny předtím mi spolubydlící řekla že byla na potratu. 😪
@martina0888 tak snad ovulka bude brzy ať se můžete snažit, kolik jsi DC?
Jinak já poctivě měřím BT každé ráno jak vstávám a po práci dělám ovuláče. Čárka pomalu začíná sílit, každým dnem čekám ovulaci max o víkendu. Dnes jsem 12DC 🤗🥰
@athena91 aha chápu, pro nás by to asi finančně zrovna nebylo jednoduché když jsem na rodičovské dovolené 🙂
@budma no říkala že v pondělí se domluvíme jak budeme postupovat tak jsem zvědavá co vymyslí
@chlapecektehu Dej potom vědět zajima mě to. Mám kamarádku která se s přítelem snaží už delší dobu ale žije taky tady v Holandsku a její doktorka stojí za prd. Tak bych ji třeba aspoň poradila něco díky tobě 🙃
@budma dám vědět, mám hroznej strach že ty výsledky budou nějak blbý 🙁🙁 tak jak jsem byla otrávená že jsem to vždycky dostala tak teď bych byla šťastná jak nikdy jindy 😟
@budma Dneska 15. DC. Myslím že plán na večer je jasný 😁
@chlapecektehu Ale neboj,nemusí jít o nic vážného. Někdy se prostě tělo nachvilku zblazni nejsme stroje. Dáš se dokupy a pojedeš dal . Jen to chce maličko trpělivost no a chápu že je to ubijejici 🍀
@martina0888 Tak šup na věc. My si to asi necháme na víkend pokud se teda ovulka uráčí dostavit. Rozhodně je zvaná 😆
@budma Tak to jsou pěkný plány na víkend 🙂 Třeba to vyjde a budou tady vánoční miminka a když ne, tak budou lednová nebo únorová 🙂 Já už jsem se hodně uklidnila, že mám nového lékaře a že je ochotný si mě ohlídat hned od začátku 🙏
@budma no fakt se modlím 🙏 jsem si říkala jaká by to byla náhoda když by se nám to podařilo jako na poprvé a měla bych dvě děti přímo na vánoce
@annah1111 je výrazná ale asi ne stejně silná 🙂
@chlapecektehu to ne, ale vypada to, ze se snad blizi🙏
@martina0888 Mít dobrého lékaře je základ. Minimálně je člověk klidný na duši když jsou věci pod kontrolou takže ti naprosto rozumím 🤗
@chlapecektehu No pokud já teď otehotnim tak budu mít termín porodu 26.12 cca. A můj syn se narodil 5.1.2017 takže by byli děti taky dost u sebe a nebo třeba i stejně to by bylo hustý 😃
@annah1111 tyyyyjo už chybí jen kousíček to máme stejné plány na víkend. Já dělala test teď před chvílí jak jsem přišla z práce a hele 😍
@budma Máte doma předškoláka? My máme prvňáčka. Původně jsem si myslela, že během synové první třidy nastoupím na mateřskou...Člověk míní, život mění 🤷♀️ Musíme jít dál 😊

Ahojky holky všem vám to hrozné přejí já sem objednána 3.4 k me gynekolozce kde budeme řešit uměle oplodnění jelikož nemám vejcovody tak sem zvědavá jak dopadnu