Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti
Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗
@abigail123 díky moc! To je krásná zpráva 🍀❤️❤️❤️🥹
Tak jak to s vami vypada?😊😊
Ahoj holky moc vám všem gratuluji kterým se to povedlo my se objednali do ivf Europě ale pak SME dostali lepší ohlasy na ivf v cube v Praze tak sme se preobesnali a čeká nás 28.6 tak SME zvědavý jak dopadneme
Ahoj holky, my si dáme tenhle měsíc cílenou pauzu od snažení. začátkem června letíme Egypt a v době odletu bych byla (kdyby se teda zázračně podařilo) v době kdy by dr dle ms vyhlížela srdíčko, jenže ovulaci mám až po 21Dc takže by být nemuselo a já bych z toho byla na nervy a dovolenou si neužila 🙂 mám měsíc a půl do plavkové sezóny, takže je načase začít něco dělat 🙂
Mějte se tu krásně a po dovolené se k vám opět přidám 😉
A vám ostatním přeji aby jste našly // co nejdříve😍🍀
@lamiaaa ahoj,já první dítě měla ve 22 letech,pak 3x bohužel smůla a teď po 13 letech čekám druhý.
Už jsme to s manželem vzdali,řekli jsme si že to nebudeme lámat a trápit se a šup jsem těhotná.Sice jsem měla teď pár nervaku,ale už je to v pořádku.Drzim palce.Naděje umírá poslední...♥️
@annah1111 já stále čekám…jsem po injekci.Byla jsem u doktora,dnes je to 38dc a ms nikde.Doktor říkal že mám větší sliznici jako by se tam tvořili buňky a že v blízké době určitě MS nepříjde.Tak mi píchnul injekci a když to bude tehu tak to podpoří a pokud ne,tak do 14 dnů max bych to měla dostat.Stále jsem to nedostala.Říkala jsem mu ze testy jsou negativní a on at si ho udělám třeba až za týden,ze mohlo dojít k oplodnění déle,že spermie v děloze vydrží klidně 5-6 dni .Tak jsem z toho taky hotova,o cyklu ani nemluvím.Vždy jsem měla 28dc a minuly měsíc jsem měla 32dc cyklus takže se v tom už vůbec nevyznám a radši to nebudu řešit a počkám si zda ms dorazí nebo ne.Holky držím všem palce
@marketa2287 tyjo, no, tyhle zpoždění a negativní testy, to je vždycky narocny🙄 já měla třeba i 60 denní cyklus kolikrat🙄 ta injekce určitě zabere a třeba ani nakonec nebude potreba😊
Já jedu momentálně zase odznova - jsem 2 DC😕 to je nekonečný
@annah1111 tak to jsme dvě,já to v pondělí dostala takže zase od začátku 😊😀
@marketa2287 tak to jsme na tom ted stejne, uz me to nebavi🙄😏😀
Ahoj holky, dlouho sem nikdo nic nenapsal.. jak to s vama vypada, komu se povedlo?? 🍀Ja porad nic... 😔 Cekame na vysledky z hormonalniho profilu a spermiogramu...
@kadz ahoj, já aktuálně do sebe cpu hormony, konečně se mi rozjela menstruace.
Tenhle měsíc začnu brát tinktury tak jsem zvědavá jestli mi to pomůže
Objednala jsem si i teploměr a budu si měřit bazální teplotu abych zjistila zda vůbec probíhá ovulace 🤷🏻♀️
Ahoj holky, tak dneska vysledky testu.. byla sem napnuta jak struna, smirena uz s nejhorsim.. a nakonec to dopadlo všechno moc dobre!!! Spermio uplne v norme a muj profil taky.. az na nizky testosteron... 😀 Uleva obrovska...
Zdravím holky 🙂 mám pět dní po MS (byla slabší) udělala jsem si dneska tt a to jen díky tomu že mi je prostě divně. A ono ejhle vidím tohle . Posledni snazeni bylo 27.4 . ,posledni MS v dubnu 8.4. Kdyz nebudu pocitat tohle krvaceni v kvetnu. Co myslíte? Já dělala i digitální, dá se na ně spolehnout ? Díky
@aquenka možná to biochemko, úplně bych se na to neupinala 🤔 a nebo jsi měla třeba hematom který praskl a proto jsi krvácela 🤷🏻♀️ ale určitě bych šla k doktorce
@annah1111 gratuluji ☘️👣❤️💙
@chlapecektehu bohužel myslím, že zatím ne, měla by teplota po ovulaci zůstat nahoře..😕
@annah1111 já se v tom právě nevyznám 🙂🤷🏻♀️ tak jsem zmatená 🤔 a když mám za dva dny začít brát duphaston může bránit pak ovulaci?
Ahoj holky tak jak jste na tom. Já jsem po umělém a dneska již jsem v 10 týdnu. Rok a půl jsme se snažili samy a od ledna v Gennetu. V dubnu transfer a dneska začínám 10tt... ❤️❤️❤️
Pro ty co už se snaží rok. Bych opravdu doporučila nějaký CAR. Je to i lepší,že Vám udělají veškerá vyšetření.
Já jsem s partnerem hned od 2 měsíce co nám to nešlo, si řekli, že půjdeme na umělé. Není to žádná ostuda. Jen jsme museli čekat aspoň ten rok snažení.
@chlapecektehu předpokládám, že Duphason je progesteron..
Ja beru Utrogestan(progesteron) skoro rok, pár měsíců mi trvalo, než jsem zjistila, že se má brát až po ovulaci a ne před, že ji může vyblokovat. Takže jsem to dělala podle teploty,nasadila jsem vždycky 3.den zvýšené teploty, kdy bylo vidět, že ovu proběhla. V tomhle jsem doktorku neposlouchala a dělala jsem si to po svým.. To je moje zkušenost..
@pampelina18 moc gratuluji 😊🍀🙏
Kdy jsi byla na první kontrole a potvrdili ti tehu?
@annah1111 no já mám PCOS tak že asi ovulaci nemám, proto si měřím teplotu abych si to potvrdila. Zatím dávám dohromady pravidelnou menstruaci
@chlapecektehu jasny, chapu😊 tak držím palce ať brzy ovu naběhne...🍀 já to znám, je to šílene stresujici🙄🙏🙏

Holky, moc vám všem držím palečky, ať už se ty dvě čárky co nejdříve ukážou. ✊🍀🍀
My máme krásné srdíčko a čekám na 1.screening ❤