icon

Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti

budma
18. únor 2023

Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗

abigail123
13. dub 2023

Holky, moc vám všem držím palečky, ať už se ty dvě čárky co nejdříve ukážou. ✊🍀🍀
My máme krásné srdíčko a čekám na 1.screening ❤

annah1111
13. dub 2023

@abigail123 díky moc! To je krásná zpráva 🍀❤️❤️❤️🥹

annah1111
16. dub 2023

Tak jak to s vami vypada?😊😊

athena91
17. dub 2023

Ahoj holky moc vám všem gratuluji kterým se to povedlo my se objednali do ivf Europě ale pak SME dostali lepší ohlasy na ivf v cube v Praze tak sme se preobesnali a čeká nás 28.6 tak SME zvědavý jak dopadneme

lipline
17. dub 2023

Ahoj holky, my si dáme tenhle měsíc cílenou pauzu od snažení. začátkem června letíme Egypt a v době odletu bych byla (kdyby se teda zázračně podařilo) v době kdy by dr dle ms vyhlížela srdíčko, jenže ovulaci mám až po 21Dc takže by být nemuselo a já bych z toho byla na nervy a dovolenou si neužila 🙂 mám měsíc a půl do plavkové sezóny, takže je načase začít něco dělat 🙂
Mějte se tu krásně a po dovolené se k vám opět přidám 😉
A vám ostatním přeji aby jste našly // co nejdříve😍🍀

milito18
17. dub 2023

@lamiaaa ahoj,já první dítě měla ve 22 letech,pak 3x bohužel smůla a teď po 13 letech čekám druhý.
Už jsme to s manželem vzdali,řekli jsme si že to nebudeme lámat a trápit se a šup jsem těhotná.Sice jsem měla teď pár nervaku,ale už je to v pořádku.Drzim palce.Naděje umírá poslední...♥️

marketa2287
22. dub 2023

Ahoj holky,tak se hlásím….

marketa2287
Autor odpověď smazal
marketa2287
23. dub 2023

@annah1111 já stále čekám…jsem po injekci.Byla jsem u doktora,dnes je to 38dc a ms nikde.Doktor říkal že mám větší sliznici jako by se tam tvořili buňky a že v blízké době určitě MS nepříjde.Tak mi píchnul injekci a když to bude tehu tak to podpoří a pokud ne,tak do 14 dnů max bych to měla dostat.Stále jsem to nedostala.Říkala jsem mu ze testy jsou negativní a on at si ho udělám třeba až za týden,ze mohlo dojít k oplodnění déle,že spermie v děloze vydrží klidně 5-6 dni .Tak jsem z toho taky hotova,o cyklu ani nemluvím.Vždy jsem měla 28dc a minuly měsíc jsem měla 32dc cyklus takže se v tom už vůbec nevyznám a radši to nebudu řešit a počkám si zda ms dorazí nebo ne.Holky držím všem palce

annah1111
24. dub 2023

@marketa2287 tyjo, no, tyhle zpoždění a negativní testy, to je vždycky narocny🙄 já měla třeba i 60 denní cyklus kolikrat🙄 ta injekce určitě zabere a třeba ani nakonec nebude potreba😊

Já jedu momentálně zase odznova - jsem 2 DC😕 to je nekonečný

marketa2287
26. dub 2023

@annah1111 tak to jsme dvě,já to v pondělí dostala takže zase od začátku 😊😀

annah1111
26. dub 2023

@marketa2287 tak to jsme na tom ted stejne, uz me to nebavi🙄😏😀

kadz
14. kvě 2023

Ahoj holky, dlouho sem nikdo nic nenapsal.. jak to s vama vypada, komu se povedlo?? 🍀Ja porad nic... 😔 Cekame na vysledky z hormonalniho profilu a spermiogramu...

chlapecektehu
14. kvě 2023

@kadz ahoj, já aktuálně do sebe cpu hormony, konečně se mi rozjela menstruace.
Tenhle měsíc začnu brát tinktury tak jsem zvědavá jestli mi to pomůže
Objednala jsem si i teploměr a budu si měřit bazální teplotu abych zjistila zda vůbec probíhá ovulace 🤷🏻‍♀️

kadz
17. kvě 2023

Ahoj holky, tak dneska vysledky testu.. byla sem napnuta jak struna, smirena uz s nejhorsim.. a nakonec to dopadlo všechno moc dobre!!! Spermio uplne v norme a muj profil taky.. az na nizky testosteron... 😀 Uleva obrovska...

aquenka
18. kvě 2023

Zdravím holky 🙂 mám pět dní po MS (byla slabší) udělala jsem si dneska tt a to jen díky tomu že mi je prostě divně. A ono ejhle vidím tohle . Posledni snazeni bylo 27.4 . ,posledni MS v dubnu 8.4. Kdyz nebudu pocitat tohle krvaceni v kvetnu. Co myslíte? Já dělala i digitální, dá se na ně spolehnout ? Díky

chlapecektehu
18. kvě 2023

@aquenka možná to biochemko, úplně bych se na to neupinala 🤔 a nebo jsi měla třeba hematom který praskl a proto jsi krvácela 🤷🏻‍♀️ ale určitě bych šla k doktorce

annah1111
20. kvě 2023

@aquenka Ahojky, občas někomu HCG ukazuje až později nebo se ti posunula ovulace, nedělala bych žádný závěry 😊 držím palečky!🍀🍀

annah1111
20. kvě 2023

Jinak zdravím po delší dobe😊 já dneska takto, po více, jak roce ♥️🍀 držte palečky, ať je všechno ok🙏

chlapecektehu
20. kvě 2023

@annah1111 gratuluji ☘️👣❤️💙

milusina
20. kvě 2023

@annah1111 Super,moc gratuluji 🍀🍀🍀

chlapecektehu
24. kvě 2023

Mohla proběhnout ovulace?

annah1111
24. kvě 2023

@chlapecektehu bohužel myslím, že zatím ne, měla by teplota po ovulaci zůstat nahoře..😕

chlapecektehu
24. kvě 2023

@annah1111 já se v tom právě nevyznám 🙂🤷🏻‍♀️ tak jsem zmatená 🤔 a když mám za dva dny začít brát duphaston může bránit pak ovulaci?

pampelina18
24. kvě 2023

Ahoj holky tak jak jste na tom. Já jsem po umělém a dneska již jsem v 10 týdnu. Rok a půl jsme se snažili samy a od ledna v Gennetu. V dubnu transfer a dneska začínám 10tt... ❤️❤️❤️

Pro ty co už se snaží rok. Bych opravdu doporučila nějaký CAR. Je to i lepší,že Vám udělají veškerá vyšetření.
Já jsem s partnerem hned od 2 měsíce co nám to nešlo, si řekli, že půjdeme na umělé. Není to žádná ostuda. Jen jsme museli čekat aspoň ten rok snažení.

annah1111
24. kvě 2023

@chlapecektehu předpokládám, že Duphason je progesteron..
Ja beru Utrogestan(progesteron) skoro rok, pár měsíců mi trvalo, než jsem zjistila, že se má brát až po ovulaci a ne před, že ji může vyblokovat. Takže jsem to dělala podle teploty,nasadila jsem vždycky 3.den zvýšené teploty, kdy bylo vidět, že ovu proběhla. V tomhle jsem doktorku neposlouchala a dělala jsem si to po svým.. To je moje zkušenost..

annah1111
24. kvě 2023

@pampelina18 moc gratuluji 😊🍀🙏

Kdy jsi byla na první kontrole a potvrdili ti tehu?

chlapecektehu
24. kvě 2023

@annah1111 no já mám PCOS tak že asi ovulaci nemám, proto si měřím teplotu abych si to potvrdila. Zatím dávám dohromady pravidelnou menstruaci

annah1111
Autor odpověď smazal
annah1111
24. kvě 2023

@chlapecektehu jasny, chapu😊 tak držím palce ať brzy ovu naběhne...🍀 já to znám, je to šílene stresujici🙄🙏🙏

Strana