Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti
Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗
Metoda Ludmily Mojzisove je soubor cviku na posileni panevniho dna.
@lentilka000 Ano to jde vidět lépe. Tak snad bude sílit 😍
@chlapecektehu u prvního těhu jsem mela uplne stejne den pred terminem ms, tak budu doufat 😉
@lentilka000 taky jsem u prvního měla prvního neviditelnýho ducha snad 13 DPO 🙂 dokud nepříjde MS je šance 😍
@lentilka000 tak jestli jsi to takhle měla tak tím pádem ti gratuluji 🙂 já jsem to takhle měla a skončilo to v 7tt interupcí😏
@chlapecektehu moc me to mrzi 😔
@lentilka000 to je v pořádku je to už 5 let jsem s tím srovnaná. Zatímco u druhého snažení se to povedlo hned a mám zdravího chlapečka 💙
Jinak na tom testu z dm jde už ta čárka vidět víc 🙂
@chlapecektehu Mám bohužel tu stejnou zkušenost. 30 DC (16 DPO) slabá čárka na testu a skončilo to samovolným potratem v 6 tt. Moje zkušenost je z ledna 😔
@martina0888 jeej tak to je mi líto to je ještě čerstvá záležitost 😟
@chlapecektehu Děkuju. Co se dá dělat, život jde dál....
@martina0888 držte se 🍀💪 teď se vám to podaří 🙂
@chlapecektehu Kéž by. Poslední pokus, pokud se nepodaří bude následovat vyšetření....
@martina0888 neboj, všechno dobře dopadne a bude už jenom líp. Všechno špatný je k něčemu dobrý 🤷🏻♀️🙂
Holky mimo téma. Stalo se vám někdy že vás bolelo břicho nahoře uprostřed ať jste snědli cokoliv? Cokoliv se do sebe dnes snažím dostat tak po chvilce hrozná bolest a to zkouším lehké dietní jídla. Nezvracim ani nic jen to prostě bolí a mám takové tlaky mám hrozný hlad a jsem unavená nevím už co mám dělat. Už včera mně to trochu pobolivalo ale ještě jsem to tak nevnímala. Pokud to neprejde do dvou dní tak asi lékař no. Ale jestli se vám někdy stalo pomohlo vám něco?
@budma Není to slabšì forma střevní chřipky? Dala bych si dietu, případně colu na zklidnění žaludku nebo laktobacily....
Nejsem si jistá jestli je to žaludek nebo slinivka. Ale jelikož bolest přijde vždy když něco sním asi to bude ten žaludek. Před chvílí jsem vypila fenyklový čaj a snědla jsem trochu ovesné kase aspoň . Moje mamka trpí na záněty slinivky a prý je to dědičné tak se toho trochu bojím snad to nebude ono
Ahoj, s dovolením se přidám. O druhé miminko se snažíme rok a půl. Důvod proč to nejde nevíme, hormonální profil v pořádku, levý vaječník prý lehce polycystický.
V prosinci jsem bohužel musela na revizi v 8tt.
Nyní zkoušíme znovu, dnes u dr.po clostibelgytu mam folikul 21mm. Modlím se, ať se na nás konečně usměje štěstí a tento cyklus to výjde. 🙏
Moc tomu nedávám, jsem totiž v extrémním stresu a nervozitě. 😬
@abigail123 Ahojky. Super že ses taky přidala. Kolikátý jsi DC?
Ahoj, chci se zeptat, jelikož mi už leze na maják. Jelikož mám nepravidelný cyklus a menstruace mi nejde jinak jak přes hormony. Přitom vše mám v pořádku. Ale k dotazu, nyní jsem měla menstruaci od 3.2-7.2 menstruaci , ovulaci podle apky od 12-18.2 nyní mám 9 dnů do menstruace. Testuji jako blázen, ano vím ale ať po vynechání ms. Ale u mě to je s ms divoké. Myslíte že když je test negativní ani bez ducha (jednou tak viděl lehkého ducha i manžel, ale od té doby nic ) myslíte že se může ještě třeba vybarvit. Popravdě tři dny mě bolelo podbrišek je to asi k smíchu ale cítila jsem tam jak kdybych tam něco měla 🙂
@kloky1 Podle mě je na testování strašně brzy. Test něco ukáže 10 dní po ovulaci. Myslím, že tak do 1.3. je na testování ještě čas.
@budma dnes jsem 16DC. Zkouším tento měsíc ovulační testy, ať vím přesně který den ovu nastane.
Jinak užívám mamavit. 🍀
@kloky1 určitě netestuj uprostřed cyklu. Pokud máš nějaké bolístky uprostřed cyklu, může se klidně jednat o ovulaci.
Těhotenský test ale udělej nejdříve 12 den pp ovulaci, nejlépe ale den po vynechané ms.

Oproti včerejším to jde tady vidět lepe