icon

Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti

budma
18. únor 2023

Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗

budma
autor
23. únor 2023

@chlapecektehu Jasně myslím si že zítra už by mohla byt silná 😊

chlapecektehu
23. únor 2023

Bolí mě už i dost spodek tak jsem zvědavá 🤗

budma
autor
23. únor 2023

@chlapecektehu Tak snad už brzy bude pozitivni. 🫶
Já začnu testovat od zítra ovulku 😍

chlapecektehu
23. únor 2023

@budma tak pak dej vědět jak jsi na tom

chlapecektehu
24. únor 2023

Holky myslíte že dneska v těch 12:00 je ten test nejsilnější?

budma
autor
24. únor 2023

@chlapecektehu no vypadá to pořád takové slabší ale oproti dalším už to vypadá jakoby bylo po ale divné že tak rychle. Určitě bych na to dneska hupsla a zitra taky 😇

chlapecektehu
24. únor 2023

@budma no právě taky mi připadá jako kdybych měla už po všem tak právě nevím co si o myslet

budma
autor
24. únor 2023

@chlapecektehu taky by mne to zmatlo. Ale mazlením určitě nic nezkazíš. Pokud by ti vůbec neukazovaly testy silné čárky i další měsíc asi bych zkusila k dr aby se podíval zda ovulka vůbec probíhá

chlapecektehu
24. únor 2023

@budma no uvidíme jak to teď dopadne 😮 každopádně jak říkám se synem jsem taky neměla ani jeden jasně pozitivní test a vyšlo to hned na poprvé 🙂

chlapecektehu
24. únor 2023

Tak jsem si udělala ještě jeden a vyšel takto...
Je to ten poslední na fotce
@budma

budma
autor
24. únor 2023

@chlapecektehu Tak to je zvláštní že to zesláblo a pak zase zesílilo. Ještě bych udělala test zítra ráno to si myslím že by už měl být pozitivní

chlapecektehu
24. únor 2023

@budma vyzkouším to, ale vůbec to nechápu 🤔

budma
autor
24. únor 2023

@chlapecektehu Taky ne. Já hlavně ani nemám zkušenosti s ovu testy takže ani nemůžu říct čím by to mohlo být třeba. Já si dnes dělala dva ovu testy jsem 9DC a měla jsem dopoledne slabou čárečku a po 5ti hodinách už byla vidět lépe. Tak jsem zvědavá na zítřek. 😇

chlapecektehu
24. únor 2023

@budma tak já je používám po druhé a taky se v tom moc nevyznám ale kdo ví 🤷🏻‍♀️ každopádně jsme si to včera pojistili a nevím jestli dneska taky 🙂

kadz
24. únor 2023

Holky a to spolohate jen na ty testy, nebo merite i teplotu? Me Dr rekla, ze testy nemam řešit, ze nejsou spolehlivý.. ze si mam kazdej den jen merit teplotu .. 🙄 je teda fakt, ze sem mela.koupeny asi nejaky špatny testy. Ovu se mi na nich neukazala 2 mesice.. ale teplota je 100% 😀

budma
autor
24. únor 2023

@chlapecektehu Já bych určitě pojistila i dnes ale hlavní je nezapominat na to že to má být z lásky a ne z povinnosti 😇😄
@kadz já teplotu nemerim používám teď nově ty ovu testy. A teplotu měříš jak? Normálně pod paží nebo v puse? A jaká teplota je při ovulaci ?

chlapecektehu
24. únor 2023

@kadz já ti nevím, mě se ta teplota nechce moc řešit a sledovat každý den. Spíš si od určité fáze začnu dělat testy a výsledek jde vidět hned 🤔
Každopádně já na to už asi kašlu začínám být dost nachlazená tak se mi nechce ani mít sex 😏
Tak že to nechám tak jak to je. Včera jsme to pojistili to mě i bolelo břicho a měla jsem hleny tak uvidíme když tak se podaří další měsíc 🙂

abigail123
24. únor 2023

@chlapecektehu Já bych tolik testů za den nedělala. Říká se, že se má testovat každý den, ve stejný čas odpoledne a dvě hodiny předtím nepít.
Z tolika testů za den se ta čárka mění i proto, že je moč naředěná.
Já vím, že se to řekne lehce netestovat, sama dělám teď ve dnech kdy čekám ovu dva testy denně. 😂

chlapecektehu
24. únor 2023

@abigail123 to je pravda, že se to má dělat ve stejný čas ale mě zajímalo jestli když ráno by byl negativní tak večer třeba už pozitivní...
A nepít dvě hodiny to by mě asi škráblo😳 já piju furt a hodně 😮

kadz
25. únor 2023

@budma teplotu merim kazdy den ve stejny cas, meri se bud v puse nebo v pochve. Ja merim v pochve. Zaznamenam do aplikace a pak podle grafu krasne vidim kdy mam ovu a kdy to dostanu... Chce to ale chvíli sledovat, abys poznala svoje telo. A je to zadarmo. Nevyhazujes penize za testy, kterych si udelas denne nekolik a nemuzes si byt na 100 % jista, jestli fungují dobre.

kadz
25. únor 2023

@chlapecektehu aha.. me to prave bavi, protože bych miminko chtela a tesim se na neho, tak me bavi to takhle kazdej den pozorovat.. 😀

chlapecektehu
25. únor 2023

@kadz no jo, ale já tady nikde nenapsala že druhý dítě nechci🤷🏻‍♀️
A ano zajímá mě to ale určitě to nechci nějak hrotit.

kadz
25. únor 2023

@chlapecektehu promin, nechci te nastvat.. kazda mame jinou metodu, ktera nam vyhovuje..

chlapecektehu
25. únor 2023

@kadz ano jak píšeš každá máme jinou metodu. Já mám ráda testy ty teploměr a chceš si to měřit.
Mě nevadí do toho investovat, peníze máme tak s tím problém nemám.
A vím že u prvního snažení to vyšlo hned tak proč bych to nezkoušela teď znovu

budma
autor
25. únor 2023

@chlapecektehu Ahojky,tak co dneska? Nezkoušela si ještě testy? Nebo to tento měsíc neřeší už?

chlapecektehu
25. únor 2023

@budma ahoj, na konec jo ale byl slabší o dost takže včera ten poslední byl nejsilnější 🙂 co ty a testy?

budma
autor
25. únor 2023

@chlapecektehu Tak to máš ovulku nejspíš dnes max zítra 😇 já dělám testy od včera a dnes o malinko silnější takže pořád negativní. Typuji tak dva tři dny do ovulky 😊

chlapecektehu
25. únor 2023

@budma dneska jsem to ještě pojistili a jinak na to už fakt kašlem když tak další měsíc

budma
autor
25. únor 2023

@chlapecektehu Hlavně atjsi brzy zdravá. Ale třeba se povedlo co ty víš. 😊

chlapecektehu
26. únor 2023

@budma děkuji, je mi mizerně ...
Třeba jo, uvidíme. Měsíčky bych měla dostat kolem 5.3 tak pak zkusím test 🙂

Strana