icon

Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti

budma
18. únor 2023

Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗

budma
autor
26. únor 2023

Tak holky teď raďte 😅 podle mého úsudku nejspíš nejvíc pozitivní byl dnes v noci kdy jsem test nedělala. Protože včera 18:30 hezky viditelná čárka a dnes dopoledne už slabá a přes den další dva testy slábly. Naštěstí dnes v noci bylo mazlení a ještě si to chceme dnes pojistit. Co myslíte vy? Byla už ovulka nebo jak by jste to viděli podle testů vy?

chlapecektehu
26. únor 2023

@budma dle mého názoru je pozitivní test toho 25.2 v 18:30 🤔

lipline
26. únor 2023

@budma já bych řekla že ještě nebyla, ještě bych testovala pro jistotu dál klidně jednou denně…

lipline
26. únor 2023

@budma on ten hormon v těle neroste přímo nahoru s pak zas po ovulaci dolů, sle může různě kolísat s pozitivní by musel být aspoň stejně silný…

abigail123
26. únor 2023

@budma řekla bych, že ještě neproběhla. Držím palce ✊

budma
autor
26. únor 2023

No to jsem zvědavá kolik těch testů ještě padne ale určitě ještě aspoň pár jich udělám abych si byla jistější. Držte mi palce holky 😁 za takové snažení jestli to nevyjde tak se fakt naštvu 😁

annah1111
27. únor 2023

@budma taky si myslim, ze ovulace jeste neproběhla 😯 drzim palce☺️
Taky ted jedu testy + BT 😂opět🙄

abigail123
27. únor 2023

@budma já jsem 3dpo. Mě nezbývá nic jiného než čekat a čekat. 😬 Mám ale takové nervy a stres, že tomu moc naději ani nedávám, ale pořád tam někde tak nějak doufám. Hrozný pocit. 🙊

budma
autor
27. únor 2023

@annah1111 a kolikátý jsi DC? Já dnes 12 a cykly mám celkem pravidelně takže bych měla mít ovulku cca ten 11 den takže možná mohla být ale těžko říct. Pořád jsou to jen testy které nejsou 100%tní. Ale budu testovat dal ještě. Držím ti pěsti já jsem hrozně natěšená teď já už se vidím s miminkem v náručí 😄

@abigail123 To čekání člověka dohání k šílenství to znám. Já ráda malují na kameny a chtěla jsem si koupit akrylové fixy abych se zabavila a že zajdu někam k moři a nasbiram kameny ale ještě jsem se k tomu nedostala. Všechny své zásoby mám v ČR. Ale chci se něčím zabalit potom ať jen nečekám a nemyslím na to. Najdi si taky něco co tě zabaví

annah1111
27. únor 2023

@budma ja jsem 11 DC a prave pravidelny to vubec nemam, pomaham si Utrogestanem.. ale tim, jak se snazime uz dlouho, tak me ta natesenost uz nejak presla🙄 ale porad verim, ze to jednou vyjde..🙏

budma
autor
27. únor 2023

@annah1111 určitě vyjde ❣️ aspoň to teď máme nastejno tak se budeme informovat až do konce 😁 tak přeji hodně štěstí.
Holky a chtěla jsem se zeptat odkud všechny jste? Z jakého města? Já jsem z Ostravy ale teď jsem v Holandsku. Vracet se budeme až se nám podaří otěhotnět tak možná v polovině uvidíme podle toho jak to půjde 😇

annah1111
27. únor 2023

@budma dekuji, tobe taky☺️❤️

Já jsem z Plzně ☺️

chlapecektehu
27. únor 2023

@abigail123 já jsem taky 3 dpo 🙈

terka188
27. únor 2023

Holky tak jak jste na tom? Máte nějaké příznaky? Já mám posledních asi 5 dnů hrozný chutě na vše možné, chodím častěji čůrat a včera mě tak zvláštně píchlo v podbřišku a pak jsem cely den cítila že mě trochu poboliva, nebo tlačí 🤷‍♀️🤣.... 6.3. by mi měla začít menstruace. Tak uvidíme ...

lipline
27. únor 2023

@terka188 mě podle posunuté ovulace 5.3. Tak jsme na tom podobně ;)

terka188
27. únor 2023

@lipline tak držím palce ať nedorazí 😊🙏 dej pak vědět

lipline
27. únor 2023

@terka188 tobě taky držím palce ať nedorazí ;) cítíš nějakou změnu ?? Víš kdy byla ovulace ??

terka188
27. únor 2023

@lipline akorát včera mě pobolivalo v tom podbřišku, porad mě honí mlsna a mám takový divný nálady, jinak nic 😊 kdy byla přesně ovulace tak to nevím, jen podle kalendáře, ale dle toho se člověk nemůže řídit. Tak uvidíme.
Minulý rok jsem to taky nějak podbrobne neřešila kdy byla ovulace a hned na poprvé jsem otěhotněla, ale v 7tt jsem musela na interupci a poté na operaci se srdcem. Tak snad se to zase povede na první pokus a bude vše v pořádku 😊🙏

chlapecektehu
2. bře 2023

Holky nevím co si myslet. Teď v únoru podle ovulačních testů jsem měla ovulaci zhruba v rozmezí od 23.2-25.2 to jsem měla nejtmavší testy.
Dneska jsem 6dpo tak jsem si zkoušela ze srandy test jestli tam něco bude. A doopravdy se mi v limitu ukázal duch i když hodně slabý ale ukázal tak já teda nevím jestli je to vadný nebo jestli jsem třeba neotěhotněla dřív 🤷🏻‍♀️ přidávám fotku ale v realitě to jde víc vidět.

lipline
2. bře 2023

@chlapecektehu vidím ho, ale vzhledem k tomu že má teď každej na všech testech ducha bych tomu nedávala moc význam.... nebo testuj obden stejným druhem testu a uvidíš jestli sílí 😉

chlapecektehu
2. bře 2023

@lipline no další test chci vyzkoušet v sobotu tak uvidím jak to dopadne, je mi jasný že z tohohle nemůžu udělat závěr, ale docela mě to zaskočilo 😮☺️

lipline
2. bře 2023

@chlapecektehu to chápu, já teď nevěděla úplně kdy byla ovulace - měla sem podle testů 2 možnosti buď 15Dc nebo 21DC, tak jsem počítala od 15dc 10 DPo a testovala a taky tam něco bylo, ale nesílilo, ostatní taky viděli, ale bylo to falešný, ovulace musela být až po tom 21Dc a to teprve testovat budu, dnes jsem už 11 DPO ale už nechci lovit duchy tak ještě čekám 😉

chlapecektehu
2. bře 2023

@lipline to chápu taky jsem nedočkavá a baví mě takhle lovit duchy ☺️🙈
Nejhorší je že teď menstruaci mám hodně nepravidelnou. Teď poslední byla po vyvolávací injekci. Minulý cyklus jsem měla 36 dnů tak že když se budu řídit tím přirozeným cyklem tak bych to měla dostat kolem 12.3 tak jsem zvědavá jestli to klapne 😮

lipline
2. bře 2023

@chlapecektehu jestli tě baví lovit i cizí duchy přidej se do skupiny Snažilky - koník tě tam přidá když si v profilu dáš že se snažíte.... tam těch duchů je xy denně, ale bohužel z většiny nic není...proto jsem se na to teď vyprdla, v neděli by měla přijít ms tak se uvidí🙂

chlapecektehu
2. bře 2023

@lipline aha, tak držím palce aby tam byla tvoje vysněná čárka 🍀🥰

annah1111
2. bře 2023

@chlapecektehu taky tam vidim ducha😊 ale tak jeste par dni pockej a uvidis 😊 drzim palce❤️ Ja porad cekam na ovulaci, tak snad proběhne🤓

chlapecektehu
2. bře 2023

@annah1111 děkuji 🤭no právě jak jsem psala chtěla bych si udělat další v sobotu ráno ☺️ taky držím palce 🍀

budma
autor
2. bře 2023

@chlapecektehu Ahojky taky ti držím palce aby to nebyl falešňák. Moc ti to přeji. Akorát 6 dpo je dost brzo tak hlavně si nedělej moc naděje ať potom nejsi zklamaná ty testy umí kolikrát člověka akorát rozhodit.

@lipline dej potom vědět jsem zvědavá moc držím palce . Nějaké příznaky na sobě pozoruješ?
Já si se svojí ovulaci nejsem jistá ty OV testy jsou podle mne dost matoucí testují každý den od 9DC a dnes jsem 15DC a každý test je jiný na jednom celkem výrazná čárka a další úplně slabá a každý den tak stejně. Něčím jestli to ve mně tak kolisa a teprve to ještě přijde nebo jestli už proběhla jsem z toho zmatená. Včera mně docela pobolívalo v podbřišku akorát já to podle svého těla ale nějak nepoznám. 😀

lipline
2. bře 2023

@budma pozoruji, břicho bolí ale úplně jinak než na ms, jak kdyby tam byl nafouknutej balónek plnej vody, prostě těžkej a táhne to dolů, před ms mě bolí břicho společně se zády, prs si všimnul i manžel už 😀 jsou větší a každý jiný 😀 a taky pobolívají ale spíš na dotek nebo zmáčknutí... uvidíme, člověk se snaží tomu nevěřit ale stejně v koutku duše prostě věří že to tam je ❤

lipline
2. bře 2023

@budma taky mi to kolísá a těžko se to porovnává podle těch suchých testů, ideál je podle mě tahle aplikace, testy tam fotíš v limitu s ona si je vyhodnotí a vidíš jak to bylo v tom limitu…

Strana