Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti
Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗
@chlapecektehu no to my taky a moc ti to přejeme 😉
holky mě dneska strašně píchá ve vaječníku kde měla být tenhle měsíc ovulace.... jsem 34DC, pozitivní test na ovu byl 21DC, já už fakt nevím...
@chlapecektehu wau! Já ho vidím taky. Ovu jsem měla taky 24., tak mě to láká zkusit, ale držím se chci ještě vydržet, abych pak nebyla zklamaná. Ale napjatá jsem jak kšandy a tobě držím moc palce, ať už jen tmavne. ✊
@abigail123 tak to jsi měla ovulaci stejně jako já ☺️ to chápu, já jsem to nevydržela tak jsem to prostě zkusila a i kdyby tam nic nebylo tak bych se z toho nějak nehroutila. Je to teprve první cyklus co se snažíme,🥰
@budma haha😀😀
No, u me je to prave vselijaky, beru po ovulaci utrogestan, protoze mam opravdu ruzny ty cykly. Merim i BT, proto usuzuji, ze uz ovu proběhla, ale to se uvidi az o vikendu, pokud zustane teplota nahore☺️ Kazdopadne manzel je stejne marod, tak uvidime, jak na tom bude 😀
Jsem 15 DC
Holky tak dnes test opět s duchem a další vyzkouším v pondělí ráno ☺️ takhle mě to už začíná stresovat🙈
@chlapecektehu Hlavně jak neslábne. Vydrž to do pondělí. Kdy by měla přijít ms?
@chlapecektehu to verim, musi to byt silene ta nejistota🙄 moc ti drzim palce!☺️
@budma co jsem tak počítala tak nejpozději 12.3 bych to měla dostat mám to strašně nepravidelný teď poslední menstruace byla po vyvolávací injekci 😏
@annah1111 děkuji 🤭
@chlapecektehu Aha tak to je ještě za dlouho celkem. To si testovala dost brzy divím se že se ukázal i ten duch. 🫨
@budma jo je ještě brzo, teď jsem 10dpo
Tak jsem holky zklamaná a nevím co si myslet 🙁 teď jsem zkoušela test ale jiné značky a tam nic je pravda že jsem ho dělala teď a ne ráno tak to ještě zkusím přidávám foto. Zajímalo mě jestli to nejsou rysky 😏
@chlapecektehu To mně mrzí. Na těchto nevidím nic ale není z ranní moči tak to může být tím i tím že je to jiny test a je brzy na testování. Ještě bych nesmutnila, zkusila bych se vykašlat na testy a zkusit to znovu třeba za 5 dní.

@chlapecektehu Je to vidět. Vypadají stejně silné tak ať sílí držím pěsti. 🍀🤗