icon

Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti

budma
18. únor 2023

Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗

chlapecektehu
4. bře 2023

@budma doma mám ještě poslední 3 testy tak to vyzkouším zítra a pak na to asi kašlu, pokud nebude duch na tom zítřejším ranním tak to byly asi falešný 😏

budma
autor
4. bře 2023

@chlapecektehu Podle mne je ještě brzy. Ale hlavě neporučíš když si to tak přejeme no. Držím ti pěsti 🍀

chlapecektehu
4. bře 2023

@budma to máš pravdu, brzo je a ještě se to furt může změnit tak dám tomu čas 🙂 děkuji ☺️

abigail123
4. bře 2023

@chlapecektehu To mě mrzí, nebyl třeba jen s větší citlivostí a ten dnešní s nižší?
Já budu testovat v pátek 🙏

chlapecektehu
4. bře 2023

@abigail123 oba jsou desítkový akorát tady ten jsem dělala večer a tam ty ráno 🤷🏻‍♀️ jestli to má takový vliv to nevím 🤔 je pravda že u prvního těhu jsem testovala až jsem byla zhruba 12dpo a jenom ráno 🤔

terka188
5. bře 2023

Holky tak já mám zítra dostat menstruaci, tak jsem dnes zkusila test a negativní ☹️😥

chlapecektehu
5. bře 2023

@terka188 já jsem dneska 11dpo a na testu nic není tak čekám ještě 😏 neboj příště se to podaří 🍀☺️

annah1111
5. bře 2023

@terka188 to me mrzí ❤️

budma
autor
5. bře 2023

@terka188 Někomu se ukáže i později. Ještě držím pěsti 🤗

lipline
5. bře 2023

@terka188 já to mám dostat dnes, na testech taky nic, ale příznaky mám všechny 🙈🙏

budma
autor
5. bře 2023

@lipline Tak snad ms nedorazí. Příznaky jednou přece musí být skutečné 😆 určitě informuj jak dál jsem zvědavá

abigail123
6. bře 2023

@chlapecektehu zkoušela jsi ještě testovat?
Mě už bolí celý spodek, tak každou chvíli čekám kdy se spustí ms. Ale tobě držím moc palce 🙏

budma
autor
6. bře 2023

@lipline Tak co rudá nedorazila? 🤗

@abigail123 třeba to nejsou ms bolesti dokud se neobjeví tak je naděje 😁🙈

chlapecektehu
6. bře 2023

@abigail123 nedostavila se ale bolí mě spodek tak čekám že dorazí brzo 🙂

lipline
7. bře 2023

@budma dorazila a v plné síle! Od neděle od večera začala migréna (mám ji vždycky před) v noci šílená migréna, nad ránem zvracení a ráno přišla rudá potvora.... celej den sem prospala, ale konečně můžu zkusit nasadit ten drmek, kontryhel a maliník 🙂 jedeme dál 😉 až se teda oklepu z té migrény, ještě dneska mi dává zabrat...😵😴

chlapecektehu
7. bře 2023

@lipline
@budma
@abigail123 holky předevčírem jsem měla opět vodnatý výtok jako při ovulaci tak mi to nedalo a dnes jsem vyzkoušela ještě ovulační test. Nezdá se vám ta čárka docela výrazná na to že už bych ovulaci neměla mít? 🤔

lipline
7. bře 2023

@chlapecektehu nee, tohle bych řekla že je normální... 🙂 nechci tě strašit, ale teď jsem taky měla 2 dny před ms vodnatý až olejnatý výtok jak na ovulaci... ale každé tělo je jiné 😉 pořád ti držím palce, dokud ta mrcha nedorazí šance je 😍

chlapecektehu
7. bře 2023

@lipline no aspoň kdyby ta menstruace došla, když mi vynechává menstruace. Na těhotenském testu furt nic nemám 😟

budma
autor
7. bře 2023

@lipline ach jo to mně mrzí. No ale bereš to sportovně to je dobře. Aspoň vyzkoušíš ty čajíčky a dáš nám pak vědět jestli je to s nimi lepší 😁 a ty migrény to ti rozumím taky na ně trpím a to bych nepřála ani nepříteli jak se říká 😬

@chlapecektehu taková čárka je podle mne normální ona se tak může ukazovat celý měsíc a výrazná je jen v den ovulace. Já jo takovou měla téměř pořád než se mi ukázal pozitivni test. A přestaň pořád s těma testama nebo se z toho zblazníš holka 😄

chlapecektehu
7. bře 2023

@budma už jsem se zbláznila neboj 🤣 no už abych to dostala a mohla se soustředit na další cyklus 🙂

budma
autor
7. bře 2023

@chlapecektehu všechny jsme tak trochu z toho šílené takže vlastně máš normální stav 😄 i když jsme z toho na jednu stranu smutné tak je to i docela vtipné když si uvědomíme jak se kvůli tomu chováme 😁

chlapecektehu
7. bře 2023

@budma no to jo😅

abigail123
7. bře 2023

Já mám pocit, že jsem se taky zbláznila 🥲🙏🙏
Vidíte ho i vy? 👀 dnes jsem 29 DC a menstruaci mám 28-32, tak se ještě vůbec neraduji, i když jsem to obrečela. 😭❤

annah1111
7. bře 2023

@abigail123 moc ti gratuluji❤️ At je vsechno v poradku 🥰🤩🥳

budma
autor
7. bře 2023

@abigail123 No to je super gratuluji 😍 dej vědět jak ti pokračuje. 🤗

chlapecektehu
7. bře 2023

@abigail123 moc gratuluji k ať je všechno v pořádku 🍀🍀🤭🥰

abigail123
7. bře 2023

Moc děkuji, ještě není k čemu gratulovat.
Bolí mě celý spodek jako před ms, jediný příznak který mám navíc je bolest prsou, proto jsem dnes zkusila ten test. 🙏

budma
autor
7. bře 2023

@abigail123 to není žádný duch ale celkem viditelná čárka. Podle mne ms nepřijde a čárka bude za pár dní silnější. Je to tam 😍🤗

chlapecektehu
7. bře 2023

Holky dejte mi typy na nějaký vitamíny co berete. Dneska jsem si vyzvedla inofolic a ještě bych chtěla brát něco 🙂

budma
autor
7. bře 2023

@chlapecektehu Já beru jen kyselinu listovou

Strana