icon

Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti

budma
18. únor 2023

Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗

abigail123
7. bře 2023

@chlapecektehu Já teď beru pouze mamavit, ale za ty téměř dva roky jsem prostřídala ledacos.
Čaj kontryhel a Mojžíšové, kyselinu listovou, gynex...

chlapecektehu
7. bře 2023

@budma
@abigail123 holky já ještě piju čaj radnické a čaj na podporu vaječníků ale jestli to stačí nevím. Se synem jsem brala jenom femibion a gynex

budma
autor
7. bře 2023

@chlapecektehu Taky jsem brala Femibion při prvním snažení a těhu. Teď beru jen tu listovku a zatím nic jiného protože si nechci nic kupovat tady v Holandsku moc těm jejich lékům a vitamínům nevěřím. Oni tady mají celkově to zdravotnictví o ničem a na všechno vám předepíšou paracetamol 😄 třeba moje kamarádka co se taky snaží a je taky tady a nedaří se jim ,byla na gynekologii a tam ji ani nevyšetřili a jen ji řekli ať nepije alkohol a nekouří a že jí pošle někam na terapii. To mi přijde úplně jak kdyby byla spíš na psychiatrii než na gyndě 😄

annah1111
8. bře 2023

@chlapecektehu ja beru tu Verru a Femigard (ten doporucuji hodne na ovulaci a srovnani cyklu), myslim, ze to ma opravdu neco do sebe👍

A co jeste doporucuji, tak je zajit si k fyzio ☺️

annah1111
8. bře 2023

@budma zlaty cesky zdravotnictví teda😅😅

chlapecektehu
8. bře 2023

@budma aha, to je zajímavý přístup 🤔 tam bych teda dítě nechtěla mít upřímně 😳

budma
autor
8. bře 2023

@annah1111 To ano máme jedno z těch lepších v Evropě 😊

@chlapecektehu Já taky ne . Budeme se pak vracet zpět 🤗

budma
autor
8. bře 2023

Holky,přeji vám krásný MDŽ. Jeden z nejkrásnějších darů které jsme mohli dostat je být ženou. Jen my ženy máme ten dar nosit děti pod srdcem a mít s nimi to vzácné pouto. Užijte si tento krásný den,jsem ráda že vás tady mam ❣️

annah1111
8. bře 2023

@budma je, to je krásný ❤️Díky moc!

Vám ostatním také krásnej svátek žen přeji 🥰🥳

annah1111
9. bře 2023

@abigail123 tak jakpak to s tebou vypada?🙏🍀🍀

abigail123
9. bře 2023

@annah1111 I vám všem přeji zpětně krásný svátek 🌷
Přikládám první a dnešní test 🙏 táhne mě podbřišek, bolí prsa a je není mi moc dobře. 🤢
K dr.jsem se objednala za 14dní, to bych dle aplikace měla být 6+2, tak snad pujde něco vidět.

abigail123
9. bře 2023

🙏

budma
autor
9. bře 2023

@abigail123 To jsou krásné čárky moc gratuluji 🥰 to je mi líto že se tak cítíš ale ono se to vyplatí. Vydrž a přejde to snad brzy . Určitě dávej vědět jak pokračuješ 🫶

abigail123
9. bře 2023

@budma děkuji, klidně ať je mi zle, jen ať vše výjde tak jak má 🙏
Ty jsi teď na tom jak? 🌷

budma
autor
9. bře 2023

@abigail123 Já jsem na čekačce 😁 6DPO . Je to umorné. Teď se aspoň trochu zabavim jdeme s mojim do servisu pro auto a jelikož v Amstru je to s dopravou takové zvláštní a zdlouhavé tak nás čeká asi pulhodinová procházka v dešti 😅 No nejak musím vydržet ještě aspoň těch 6 dní až budu 12DPO ať můžu zkusit test. Dřív zkoušet nechci raději 🙈 kolikátý DPO se ukázala čárka tobě?

budma
autor
9. bře 2023

@chlapecektehu Jak si na tom ty? Dorazila rudá mrška nebo čárky na testu se konečně zvýraznili? 😍

chlapecektehu
9. bře 2023

@budma no zatím to vypadá tak že mám 5 dní do menstruace a zatím jsem to nedostala a čárky na testech nejsou tak furt čekám co z toho bude 🙂

budma
autor
9. bře 2023

@chlapecektehu No tak do ms je to ještě dost času . Snad budeš mít dobrou zprávu moc ti držím palce 🤗

chlapecektehu
9. bře 2023

@budma moc děkuji ale nevidím to moc nadějně 🙂 taky ti držím palce 🍀🍀

annah1111
9. bře 2023

@abigail123 krásný testy 🍀❤️ Moc ti držím palce!🥰
Ať je ti dobře a je vše v pořádku ☺️Mám radost 🤩
Snad to taky někdy zažiju🥰🍀

budma
autor
9. bře 2023

@annah1111 určitě to zalijeme všechny. Každá má ten svůj správný okamžik. abigail je jasný důkaz no ne?

budma
autor
9. bře 2023

@annah1111 zažijeme *

abigail123
9. bře 2023

@budma 11 dpo jsem zkusila poprvé test. Držím palce 🙏✊

budma
autor
10. bře 2023

Ahoj holky. Jak se dneska mate? Mně bolí celý den podbřišek a zevnitř mně to chvílemi tak jakoby šimrá mám pocit jakoby na mně šla ms 🥺 ale do té mi zbývá ještě 7 dní doufám že to nedostanu dříve. Dnes jsem 7DPO 🥺

abigail123
10. bře 2023

@budma může to být klidně nidace. Ještě nevěš hlavu. 🙏✊

annah1111
11. bře 2023

@budma ahojky, ja jsem lehla s chřipkou, tak jsem ráda, že jsem ráda 😀
Vydrž, ono teď stejne nejde delat zadne zavery❤️

budma
autor
11. bře 2023

@annah1111 jejda to je pech. Přeji brzké uzdravení. Že ono to vždycky přichází jak to člověk nejmíň chce že? Za celý rok žádný bavil a pak najednou když se ti to nejmíň hodí tak tě něco skolí 🙈
No já žádné závěry nedělám jen co pozoruji tak se cítím stejně jak před ms. Dnes už mně začínají bolet i prsa. I když vždycky mně v tuto dobu bolí uu docela hodně a teď je mám zatím spíš jen citlivé a spíš jen bradavky. Ale ono se to určitě ještě rozjede na ty kozy trpím před ms nejvíc no 🙄🤣

annah1111
11. bře 2023

@budma děkuju 🙂 popravdě mi to teď ani nevadí, zrovna jsme naštěstí neměli žádný plány 🙂 jen už mi teda bylo líp no :D ono to stejně asi nezjistíš dokud si neuděláš test, ty příznaky jsou prý docela podobný :D

annah1111
13. bře 2023

@budma tak jak to s tebou vypada? 😊

chlapecektehu
13. bře 2023

Ahoj holky, tak já hlásím že menstruace stále nikde a testy negativní. V pátek jdu na gyndu a budu tam řešit ty cykly a to jak otěhotnět když mi nedochází menstruace.

Strana