icon

Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti

budma
18. únor 2023

Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗

lipline
13. bře 2023

@chlapecektehu tak dej pak info co ti řekli 🙂 budu na tebe myslet, třeba MS dorazí do té doby 😉

annah1111
13. bře 2023

@chlapecektehu ahoj, ok, tak drzim palce, určitě ti pomůže ☺️ Chapu, ty nepravidelny cykly jsou šílenost, clovek se nemá čeho chytit 🙄

chlapecektehu
13. bře 2023

@lipline
@annah1111 dám info a řeknu jak jsem dopadla.
Právě že vůbec nevím podle čeho se mám řídit když v tom mám úplně bordel...

annah1111
13. bře 2023

@chlapecektehu jj, dej vedet, co ti poví, at to muzu porovnat s tim postupem moji doktorky.. ta mi prave napsala jen ten Utrogestan, dneska tam zrovna taky jdu 👍

budma
autor
13. bře 2023

@annah1111 Ahojky . Jsem dnes 10DPO . Do ms zbývají 4 dny. Podbrisek už mně tolik neboli jen chvilkama občas a bradavky pořád stejně citlivé je to hrůza 😬 jinak nic zatím stále vyckavam 😁 a co ty je ti už lépe?
@chlapecektehu to je naprd s těmi cykly tak snad se to rychle vyřeší u dr 🍀
@abigail123 A jak se máš ty? Čárky uu musíš mít pořádně výrazné. Už ses objednala k dr? 🥰

chlapecektehu
13. bře 2023

@annah1111 dobře 🙂 ale ty jdeš na ultrazvuk ne? 😮

annah1111
13. bře 2023

@chlapecektehu nene, jsem 11 DPO a byla jsem objednana,abysme se domluvily na dalsi postupu, pokud to nevyjde tento cyklus (po 11 mesicich snažení)
Nechala mi Utrogestan a dala mi clostilbegyt na podporu ovulace

@budma ano, je to mnohem lepsi, uz mam jenom rymu ☺️Dekuju…
Držím nám moc palce, ať to vyjde🍀🍀🍀❤️ Ja asi pockam az jestli prijde MS😊

chlapecektehu
13. bře 2023

@annah1111 aha, promiň jsem si tě spletla 🤦🏻‍♀️

annah1111
13. bře 2023

@chlapecektehu v pohodě,já to chapu😃obcas mi to taky dela problem😂

budma
autor
13. bře 2023

@annah1111 Taky si chci počkat jestli přijde ms. Mam nutkání udělat test mam doma 3 ale bojím se výsledku a navíc by mohl být falešný protože by mohlo být ještě brzy . Snažím se dělat jakože nic a vydržet to 😄 taky moc držím palce kéž by jsme si pak jen vyměnili fotecky pozitivních testů 😁🫶

budma
autor
13. bře 2023

Holky tak teď je mi opravdu hodně smutno 😪 spolubydlící dnes nešla do práce tak jsem se jí ptala jestli se cítí dobře protože vím že pár dní zpět si stěžovala že má teplotu a je jí nějak divně. No řekla mi že už je jí fajn a že dnes byla na potratu že si jela do nemocnice pro tabletu. Ani nevíte jak mně to dorovnalo jak to řekla. Ani jsem nevěděla co jí na to mám říct vypadlo ze mně akorát cože? Tak to si mne šokovala. Její chlap se kterým jsou spolu dva měsíce ještě k tomu dodal s úsměvem že aspoň ví že střílí ostrýma ,oba dva se začali smát a odešli. Já zůstala jak opařená. Jako je to jejich věc samozřejmě a jsou spolu krátce chápu to ale pokud dítě nechtějí mají se chránit a aspoň to nemají tak hloupě vytrubovat a smát se tomu. Možná jsem precitlivela ale mně to fakt dostalo. Oni nevědí že se snažíme zatím to neví vůbec nikdo ale i tak si myslím že by mohli být ohleduplnější když někomu něco takového říkají 🥺

annah1111
13. bře 2023

@budma to mě mrzí, že tě to takhle dostalo. Bohuzel nekteri lidi si vubec neuvědomují, ze to muze nekoho i ranit. Nekdo bere tehotenstvi jako dar a nekomu je to jedno, evidentne. Taky to nechapu. Spis absolutne nechapu, ze to takhle troubi do sveta a jeste se tomu smejou…🙄

budma
autor
13. bře 2023

@annah1111 Taky to nechápu. Kdyby to byl potrat kvůli zdravotním potížím nebo kdyby otehotneli přes ochranu tak to ještě pochopím když dítě nechtějí. Ale z takové nerozvaznosti a ještě to tak vykládat s úsměvem na tváři to je na mně trochu moc. 🥺

athena91
13. bře 2023

Ahojky holky přidán se i když sem nejspíš nějak moc nepatrim své děti už mám ale mám nového partnera který chce miminko vzhledem k tomu ze nemám vejcovody budeme nuceni jít na uměle oplodnění rozhodují se na kterou kliniku vim určité ze nechci do gennetu budu rada když mi někdo pořadí atd

budma
autor
13. bře 2023

@athena91 Ahojky,jsi snazilka stejně jako my a je jedno jakým způsobem toho docílíš takže k nám určitě patříš. Vítej. Bohužel já ti neporadím protože jsem tohle nikdy neřešila ale třeba některé holky budou mít zkušenosti a poradí 🫶

athena91
13. bře 2023

@budma děkuji za mile uvítání

budma
autor
14. bře 2023

Holky já jsem to nevydržela já se picnu. 🙊🙈 jsem 11dpo a udělala jsem test. No a teď nevím jestli mám halušky nebo tam ten pidi duch je. Ale i můj ho tam vidí takže zkusím za dva dny znovu. Vím jak některé rády lovíte duchy tak mám pro vás krásný vzorek na prozkoumání 😁

chlapecektehu
14. bře 2023

@budma ahoj něco tam vidím ale zároveň to vypadá jako kdyby nedojela ta barva do konce a vypadá to jakoby to udělalo rysku

budma
autor
14. bře 2023

@chlapecektehu když jsem dělala test minulý měsíc tak se tam neukázal vůbec nic žádný ani náznak ducha ani v limitu ani po něm. Ale teď se mi ukázalo tohle takže jsem si akorát pěkně pomotala hlavu 😄

annah1111
14. bře 2023

@budma ahojky, taky ho vidim🍀❤️🙏 vypadá to hodně nadějně, držím palce🙏

chlapecektehu
14. bře 2023

@budma no tak uvidíš 🙈 samozřejmě ti to přeju 🥰 ale vem si jak mě dělali testy duchy a teď ani ťuk a menstruaci taky nemám 😏

abigail123
14. bře 2023

@budma jee 🍀🍀 já tam něco vidím i když se mi ta čárka nezdá až do konce. Zkus za dva dny znovu. 😍
Takhle vypadá můj test dnes, objednaná jsem k dr.na příští týden. 😍

annah1111
14. bře 2023

Ono u tech duchů je to takový buď a nebo…🙏 ale drzim palce vsem ❤️🍀

@abigail123 to je nadhera! Moc ti to preju!😊😊🤩

budma
autor
14. bře 2023

@abigail123 Krásný testik mam z tebe radost 🥰 kéž by ho už měli všechny tady takový 🌹

chlapecektehu
15. bře 2023

Holky tak já nevím asi jsem magor ale mám pobolívání v podbřišku tak jsem si zkusila ovulační test a tam na mě vykoukla jasná čárka 🤔🤔 v realitě je to skoro pozitivní 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

lipline
15. bře 2023

@chlapecektehu je to dr. Max ??? Z mojivzkušenosti má strašně moc barviva a tohle není pozitivní….

lipline
15. bře 2023

@chlapecektehu každopádně pro jistotu bych se posnažila, každý tělo je jiný;) ty jsi ale už na konci cyklu že ??? Teoreticky by to mohlo značit i nárůst HCg, ale na tohle by člověk potřeboval křišťálovou kouli, uvidíš další dny ;)

annah1111
15. bře 2023

@chlapecektehu pokud máš pobolívání v podbřišku, tak je dost možný, že ovu máš🙂 sledujes si i hlen?

chlapecektehu
15. bře 2023

@lipline no správně jsem to včera měla dostat ale menstruace se nedostavila.
@annah1111 ano, hlen si sleduji a právě je vodnatý a průhledný 🙂 a před tím byl hustý a bílý výtok.
Já jsem upřímně už z toho úplně mimo protože vlastně nevím jak co mám a kdy to mám.

abigail123
15. bře 2023

@chlapecektehu a nezkoušela jsi těhotenský test? 😊

Strana