icon

Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti

budma
18. únor 2023

Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗

chlapecektehu
15. bře 2023

@abigail123 nezkoušela a doktorka říkala že v pátek ráno si ho mám udělat když za ní půjdu a mám ho vzít s sebou tak to zkusím a uvidím ale nemyslím si že bych byla těhotná 😏😟

budma
autor
15. bře 2023

@chlapecektehu a zkusila si těhu test? Třeba ti ovu testy ukazují těhotenství 😁 a vodnaty průhledný hlen může být klidně i na začátku tehu já jsem si teď o tom zrovna četla protože já byla před chvílí na WC a mám naopak bílý až takový hrudkový výtok a takový normálně nemívám tak zjišťuji co to může být. Ale nic mně nepálí ani nesvědí a prý to na začátku tehu taky může být ale jsem 12dpo a ms má přijít za 2 dny tak ještě nic nevím no. Ale bolí mně už několik dní podbřišek a dneska nějak ještě více. Čert aby se v těch našich tělech vyznal

chlapecektehu
15. bře 2023

@budma nezkusila každopádně holky si myslím že mě v pátek udělá ultrazvuk tak si myslím že blížící ovulaci nebo začínající těhotenství by mohla mohla poznat 🤔 a ty si nechceš udělat těhotenský test? Už by ti to něco mohlo ukázat 🙂

annah1111
15. bře 2023

@chlapecektehu ja te fakt uplne chapu, to je na prd, jak clovek nevi vubec co se s tim telem dee a v jaky je vlastne fazi cyklu..
Taky me napadlo jeste zkusit ten tehotensky test 😊

Jo ty jdes na tu gyndu😊tak pak napis, jak jsi dopadla🙏

budma
autor
15. bře 2023

@chlapecektehu Já si dělala dnes ráno ale nejsem o nic chytřejší. Je stejně ještě brzy zkusím až za pár dní a dám vám určitě vědět. Držte mi palce holky 🙊

chlapecektehu
15. bře 2023

@annah1111 no snažím se to srovnat bylinkami a zatím žádný viditelný výsledek teda není tak snad mi doktorka pomůže. Těhotenský test můžu vyzkoušet zítra ale nemyslím si že tam něco bude 😏

@budma no tak potom dej vědět jak jsi dopadla. Hrozně mě to zajímá 🤗

budma
autor
15. bře 2023

@chlapecektehu děkuji. I ty dej potom vědět taky mně zajímá jak dopadneš u dr. A nejraději bych byla kdyby si napsala že máš pozitivní tt a k dr už si půjdeš jen pro obrázek 😁🌹

chlapecektehu
15. bře 2023

@budma jo to by bylo krásný ale nereálný. Bylo by super kdyby se nám to všem podařilo 🤭🍀

chlapecektehu
16. bře 2023
annah1111
16. bře 2023

@chlapecektehu tyjo. Nějaký náznak druhé čárky tam je, ale to jsi měla i předtím viď. Napadá mě, jestli to tvoje tělo nějakým způsobem třeba neprodukuje trochu to HCG, i když třeba tehotna nejsi. Těžko říct..a nebo třeba opravdu jsi🥰
Na gynde ti kdyžtak určitě pomůžou 🙏
Ještě mě napadlo, že by ti třeba pomohlo měřit si bazalni teplotu, já jsem takhle přišla na to, že ne vždy ta ovulace probíhá...

chlapecektehu
16. bře 2023

@annah1111 ano nějaký náznak druhé čárky tam je. Ano před tím jsem tam taky měla čárky a potom nic.
No uvidím zítra jsem z toho fakt už zmatená 😏

budma
autor
16. bře 2023

@chlapecektehu ty to máš všechno tak podivné já se z tebe zblaznim. Já jsem dneska 13dpo a test zkusím zítra z ranní moči. Tak jsem zvědavá 🙊

chlapecektehu
16. bře 2023

@budma no právě 🤦🏻‍♀️

annah1111
16. bře 2023

Holky, tak já jsem 14 DPO a stále vyckavam 😊 prsa mě bolí už pár dní (ale to u mě není nic neobvyklého po ovulaci), ale co mě zarazilo, tak jsem jednorázově zaspinila a teplotu jsem měla pořád vysokou rano🙏 to vypadá nadějně, taky bych si už moc přála, aby to vyšlo 🥰

budma
autor
16. bře 2023

@annah1111 já jsem začala měřit teplotu před 3 dny jen ze zvědavosti kdyby to náhodou nevyšlo tak pokračuji s měřením do dalšího měsíce. Dva dny jsem namerila 36,7 a dnes 36,8.Moc ti držím palce. Test si ještě nezkoušela? Já mám zítra termín ms tak zkusím test . Dopoledne mně bolelo v podbřišku měla jsem takové divné křeče až jsem se toho lekla trvalo to jen pár minut a přestalo to. Bylo to ale jiné než před ms.

annah1111
16. bře 2023

@budma super🙏 nene, nezkoušela, opravdu chci mít jistotu, když už by to po ty době vyslo🙏🥰 u testu už jsem se zklamala dost, tak mám trochu i strach🙄

Asi budu testovat kdyžtak nejdřív v neděli nebo v pondělí.

Držím palce! To klapne❤️

annah1111
17. bře 2023

@budma tak jak?👀👀 jsem zvědavá😄🤩

@chlapecektehu dej vědět, jak jsi dopadla po prohlídce 😊

U mě teplota pořád nahoře a včera taky křeč v břiše, jsem napnutá😅

chlapecektehu
17. bře 2023

@annah1111 k doktorce jdu v 11:00 tak pak dám vědět 🙂

lipline
17. bře 2023

@budma
@chlapecektehu
Holky čekám na info a držím palce ať dopadne vše co nejlíp jak může 🙏🍀

abigail123
17. bře 2023

Držím vám všem moc palce ✊🍀🍀
Pokud by jste některá chtěla, prodám se slevou čaje Mojžíšové, femibion 1, digitální test. 📩

budma
autor
17. bře 2023

holky my se teď s mojim nasmáli. Dělala jsem test a já říkám že tam něco je a můj že nevidi nic. Koukám na to koukám a tak nazlobeně mu říkám… já prostě nejsem blázen já vidím ducha… tak se na mně podíval a tu větu mi zopakoval. V tu chvíli mi došlo jak to znělo a začali jsme se hrozně smát. No tak jsme se nakonec dohodli že za dva dny pokud nepřijde ms tak zkusím další test a pokud tam budou dvě čárky tak mi dá od sebe sušenku Lotus a pokud tam nebudou tak mu musím dát lentilku 😁aspoň to bereme s humorem no, ale jako chce se mi trochu plakat já už bych chtěla ty dvě čárky 🙈😁Jinak fakt to vidím jen očkem pokud tam teda něco je 😁vyfotit to nejde. A dnes jsem teda cca 12dpo myslela jsem že víc ale špatně jsem to pocitala a první den ms by měl dneska být. Žádné priznaky na ms nemam

annah1111
17. bře 2023

@budma to je vtipný 😂😂

chlapecektehu
17. bře 2023

@annah1111
@budma
@abigail123
@lipline tak holky jdu od doktorky. Ultrazvukem mě zkontrolovala a těhotná nejsem a žádný viditelný problém taky nemám. Tak že za 14 dní mi udělá hormonální profil 😮

abigail123
17. bře 2023

@chlapecektehu Ani hcg ti nezkusila nabrat? 🤔
Tak alespoň, že ti udělá hormonální profil a maličko se posuneš. 🙏

chlapecektehu
17. bře 2023

@abigail123 ne nezkusila. Ale třeba tím hormonálním profilem zjistíme co se tam dole děje 🙂

milusina
18. bře 2023

Ahoj,přidávám se k Vám 😊O mimco se snažíme už od července loňského roku,ale zatím se bohužel nedari.Doma už máme čtyřletého syna ❤️

budma
autor
19. bře 2023

@chlapecektehu Ahojky,tak aspoň se teď začne něco dít a nebudeš čekat v nevědomosti. Přeji hodně štěstí aby hormonální profil vyšel dobře 🫶

@milusina Ahoj vítej mezi námi. Jak jsi na tom tento cyklus? Kolikátý jsi DC nebo dpo?

Holky jinak já hlásím biochemko 😪 dnes 1DC a děsně mně bolí břicho 🥺

chlapecektehu
19. bře 2023

@budma jeej tak to mě mrzí 😟 snad se zadaří příště.
Holky nevíte co všechno se dá tím hormonálním profilem zjistit?

annah1111
19. bře 2023

@budma to mě moc mrzí, ale určitě to vyjde příště!❤️

Holky, tak já mám test negativní,ale MS furt nikde, nechápu to už vůbec teď 😀

chlapecektehu
19. bře 2023

Holky tohle jsou ovulační testy. Ten tmavší je dělaný kolem 12:00 hodiny a ten druhý teď myslíte že ten první je teda pozitivní?

Strana