Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti
Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗
@chlapecektehu důležitý je jak ten test vypadá v limitu, těžko takhle říct… já mám kolikrát v limitu čárku slabou a pak po zaschnutí tmavá….
@budma no, teplota se zvedne až po ovulaci..takže ty to vlastně zjistíš až zpětně (takže zkoumat třeba i ten hlen nebo ovu testy)...chce to měřit více cyklu, aby se v tom člověk trochu vyznal..
Většinou je to tak, že po 6 nízkých teplotách by měly být 3 vyšší a ta poslední nízká teplota je ovulace...(Viz můj graf,je tam kříž)
@budma teplotou zjistíš přesněji den kdy ovulace byla, testama zjistíš že ovulace bude ( asi) není to právě 100% teplota ti to potvrdí pak s jistotou…
Jinak holky já jsem 15 dc a testy vypadají takhle… většinou mám ovulaci 18Dc minule byl až 21 dc pozitivní test… já teplotu taky měřila ale malej teď blbě spí a chodí pro mě ať jdu za nim do pokojíčku, takže nemám ten nepřetržitém spánek před měřením a pak je to zkreslený, takže jsem se vrátila k testům…
@lipline jeeežiši no to je vážně věda. Dám tomu šanci a uvidím jak mi to půjde s měřením ale po tom co si napsala tak ty testy stejně budu kupovat protože bych ovulaci nechtěla prošvihnout. Moc ti děkuji za rady 🙏 Holky založila jsem soukromou skupinku na fb kdyby jste se některá chtěla přidat dejte mi vědět. V podstatě je to o tom samém co řešíme tady. Mám tam pár holem z emimina z diskuze jsme tam všechny snazilky tak kdyby jste měli zájem... 🙂
@budma nemám Facebook tak že se tam do skupiny taky nepřidám
Ahoj, taky mi vyhovuje anonymita 😊

@annah1111 Ahojky. A kolik dní máš spozdeni?
@chlapecektehu hele nejsem si jistá jestli se to dá brát jako pozitivní. Výrazná ta čárka je ale pořád ne tak jako ta kontrolní tohle je docela matouci. Ale taky jsem měla asi dva takové testy a myslela si že jsou pozitivní a snažili jsme se a po několika dnech na mně vyskočila úplně výrazná čárka která byla fakt jiná než ta o které jsem si předtím myslela že už je to ta snažící 😃