icon

Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti

budma
18. únor 2023

Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗

budma
autor
3. bře 2023

@chlapecektehu Je to vidět. Vypadají stejně silné tak ať sílí držím pěsti. 🍀🤗

chlapecektehu
3. bře 2023

@budma
@lipline
@annah1111 holky moc děkuji 🥰🙈 jsem strašně zvědavá jak to dopadne 🤗

lipline
3. bře 2023

@chlapecektehu no to my taky a moc ti to přejeme 😉

holky mě dneska strašně píchá ve vaječníku kde měla být tenhle měsíc ovulace.... jsem 34DC, pozitivní test na ovu byl 21DC, já už fakt nevím...

abigail123
3. bře 2023

@chlapecektehu wau! Já ho vidím taky. Ovu jsem měla taky 24., tak mě to láká zkusit, ale držím se chci ještě vydržet, abych pak nebyla zklamaná. Ale napjatá jsem jak kšandy a tobě držím moc palce, ať už jen tmavne. ✊

chlapecektehu
3. bře 2023

@abigail123 tak to jsi měla ovulaci stejně jako já ☺️ to chápu, já jsem to nevydržela tak jsem to prostě zkusila a i kdyby tam nic nebylo tak bych se z toho nějak nehroutila. Je to teprve první cyklus co se snažíme,🥰

budma
autor
Autor odpověď smazal
budma
autor
3. bře 2023

Je tohle už pozitivní ov test?

annah1111
3. bře 2023

@budma myslim, ze ano😍

budma
autor
3. bře 2023

@annah1111 Tak to vypadá že mám dneska prácičku 😅🥰

annah1111
3. bře 2023

@budma tak si to užijte😃🤩

annah1111
3. bře 2023

U me takhle, nahoře vcera a dnesek je dole.

Tak to vypada, ze jsem ten pozitivni opravdu prosvihla😁

budma
autor
3. bře 2023

@annah1111 no děkuji 😅 oholim si nohy zapálím pár svíček a to by bylo aby z toho nic nebylo 😁🥰

budma
autor
3. bře 2023

@annah1111 A jak máš dlouhý cyklus? Kolikátý jsi teď DC? Já si taky myslela že jsem prošvihla dokud na mně před chvílí nevykouklo tohle 😅

annah1111
3. bře 2023

@budma haha😀😀

No, u me je to prave vselijaky, beru po ovulaci utrogestan, protoze mam opravdu ruzny ty cykly. Merim i BT, proto usuzuji, ze uz ovu proběhla, ale to se uvidi az o vikendu, pokud zustane teplota nahore☺️ Kazdopadne manzel je stejne marod, tak uvidime, jak na tom bude 😀
Jsem 15 DC

budma
autor
3. bře 2023

@annah1111 vím že už si to asi několikrát psala ale jak se nám tady míchají několik konverzaci dohromady tak se ptám i několikrát tak promiň. Musela bych vše číst zpětně 😅 tak ať je manzel brzy fit . Já jsem 16DC tak si za dva týdny dáme vědět jak na tom jsme 😁🫶🫶🫶

annah1111
3. bře 2023

@budma no jasny, v tom se nejde uplne orientovat, proto jsem to napsala cely znova😃 budu nam drzet palce🙏🙏🙏❤️

budma
autor
3. bře 2023

@annah1111 Teď musíme čekat. Nějaká rada jak se odreagovat a nemyslet na to ? My máme mazlení splněno a teď mám nějakou dlouho chvíli a hádám že to jen tak nepřestane v hlavě mám jen to jedno 😅🙈

annah1111
4. bře 2023

@budma no, muzes treba uklizet🤣 to je takovy užitečný 😀 ale jinak ti radu jednou nedam. Se mnou je to taky tezky, nedavam to vubec😁

Prikladam fotku, teplota je furt nahore a test zeslábl temer uplne…kazdopadne mazleni mezitim nejaky bylo, tak uvidime🥰

budma
autor
4. bře 2023

@annah1111 Tak to děkuji pěkně za takovou radu 😅 uklízí celkem pravidelně takže to není nikdy nějak na moc dlouho a jinak nevím moc co dělat no😅 super tak máme splněno obě teď už jen čekat na výsledek 😍

chlapecektehu
4. bře 2023

Holky tak dnes test opět s duchem a další vyzkouším v pondělí ráno ☺️ takhle mě to už začíná stresovat🙈

budma
autor
4. bře 2023

@chlapecektehu Hlavně jak neslábne. Vydrž to do pondělí. Kdy by měla přijít ms?

annah1111
4. bře 2023

@budma nebo neco vyrabej, zkus se dat do nejakyho fotoalba-fotoknihy, na to se asi vrhnu ja 😄 prosim, at to vyjde🥰 nam vsem, co si to prejeme❤️

annah1111
4. bře 2023

@chlapecektehu to verim, musi to byt silene ta nejistota🙄 moc ti drzim palce!☺️

chlapecektehu
4. bře 2023

@budma co jsem tak počítala tak nejpozději 12.3 bych to měla dostat mám to strašně nepravidelný teď poslední menstruace byla po vyvolávací injekci 😏

chlapecektehu
4. bře 2023

@annah1111 děkuji 🤭

budma
autor
4. bře 2023

@chlapecektehu Aha tak to je ještě za dlouho celkem. To si testovala dost brzy divím se že se ukázal i ten duch. 🫨

budma
autor
4. bře 2023

@annah1111 Kdybych byla v ČR tak mám spoustu věcí na vyrábění ale tady v Holandsku mám jen pár věcí. A jelikož se chceme ještě letos vracet zpět tak si tady nic moc nechci kupovat ať nemáme pak ještě víc krámů na stěhování 🙈

chlapecektehu
4. bře 2023

@budma jo je ještě brzo, teď jsem 10dpo

chlapecektehu
4. bře 2023

Tak jsem holky zklamaná a nevím co si myslet 🙁 teď jsem zkoušela test ale jiné značky a tam nic je pravda že jsem ho dělala teď a ne ráno tak to ještě zkusím přidávám foto. Zajímalo mě jestli to nejsou rysky 😏

@budma
@annah1111
@abigail123
@lipline

budma
autor
4. bře 2023

@chlapecektehu To mně mrzí. Na těchto nevidím nic ale není z ranní moči tak to může být tím i tím že je to jiny test a je brzy na testování. Ještě bych nesmutnila, zkusila bych se vykašlat na testy a zkusit to znovu třeba za 5 dní.

Strana