icon

Snažilky březen 2019 - kdo se bude snažit jako já 😊

neznama23
31. pro 2018
Strana
z3
ivicka95
15. led 2019

Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Mám v planu za 2 měsíce vysadit HA a pokusit se o miminko. Mužů již začít užívat kyselinu listovou, idyz užíván HA? A chtěla bych se zeptat jestli je tato k.listova dobra obsahuje hodně jinych vitamínů dekuji moc 😊😘

neznama23
autor
15. led 2019

@ivicka95 ahoj určitě by problém neměl být beru taky HA a kys listovou 🙂 tahle špatná není je dobře že má i jiné vitamíny 😉😊

ivicka95
15. led 2019

@neznama23 děkuji jsu ráda za tvůj názor doufam ze nevadí když ty tykam ... Někde píši ze se může brát kyselina listova tak zhruba 2 měsíce před vysazením a nekde ze je to úplně zbytečné 😕

margaret88
15. led 2019

@ivicka95 Tahle kyselina listová má 400(nevím co je to za značku)...takže je to ta slabší. Já beru 800.

ivicka95
15. led 2019

@margaret88 tak snad to bude stačit

neznama23
autor
16. led 2019

@ivicka95 myslím si že to bude stačit nevidím v tom problém 🙂 ale můžeš sama zkusit i jiné 🙂

lusinda485
16. led 2019

@ivicka95 je super já třeba budu brát femibion obsahuje jak k. Listovou tak i jiné vitaminy🙂

neznama23
autor
16. led 2019

@lusinda485 to taky můžete 🙂 nebo jsou potom i gsmamavit a tak 🙂 je toho spousty 🙂

ivicka95
16. led 2019

No ja mam v plánu brat tet ty dva měsíce k.listovou a po vysazeni femibion

evelinamaryna13
25. únor 2019

Ahojky vsem, jsem uz unavena ze vseho a hlavne z toho, jak neustale clovek doufa a ceka cele ty dny do prichodu Ms jestli se zadarilo nebo ne...je to tak 5 mesicu co jsme si rekli ze se budeme snazit o druhe. Uz kazdy jedno ditko mame. Ja naposledy rodila pred 8 lety.Ono to snazeni nebylo nijak intenzivni,az posledni 2 mesice uz ano, s tim, ze jsem si delala i ovu testy. Ale nikdy jsem se netrefili primo do ovulky:-/ . Ovulaci poznam podle bolesti, cipku nahore,ze na neho tezko dosahnu,pred ni mam par dni plodny hlen. Ovulovala jsem 31.1 z praveho vajecniku a strida se mi to kazdy mesic. To jsme se v lednu snazili fakt hodne 3 dny pred ovulaci byl kazdy den sex. V den ovu toho 31.1 jak jsem psala a den po bohuzel sex nebyl. Ale ja mela velkou nadeji, ze to prece musi klapnout a spermije si pockaji...A prd. Ms prisla krasne v terminu. 26DC. Vypocitala jsem si i zpetne sve cykly, kdy mi ms chodi po 25-26 dnech vyjimecne po 27Dc. S tim, ze ovu nastava 6 den poprvnim dni posledni menstruace a Lf mam 15/16dni podle DC. Uplne jsem zmagorila, necgala se tim vsim pohltit a kdyz dosla ted 14.2 na Valentyna MS myslela jsem si, ze to psychicky nedam. To zna kazda z nas. Takze zase nic. Rekli jsme si, ze na to kasleme. Od te doby jsme sex ani nemeli. Jenze ... ted mela ovupka dojit 23.2/10DC, nebo 24.2/11DC. Jenze, ani hlen jsem ten den nemela. Pred ovu jsem mela jen bilkovy hlen,pak zacal druhy den belat, pak uz byl vytok zakaleny a to bylo nekdy v tydnu. A ovu bolesti nikde. Coz me teda zmatlo, protoze ovu vzdy poznam. Ted nic. A hlavne ovu bych opravdu nela ocekavat 10,11 max.12 DC pri mem cyklu 26dni.
Ja se omlouvam, ze to tady tak divne vsechno popisuju, potrebovala jsem si to taky hlavne vse v hlave srovnat. Me by zajimalo, jestli je mozne aby ovu probehla bezbolestne z druheho vajecniku, a ja ji nezaregistrovala. Sex byl neplanovany jen v sobotu 10DC a dneska jsem 12DC bez hlenu, cipek vcera i dnes vysoko. Husty drolici vytok. Nic nenasvedcuje ze bych dnes ovu mela mit. Myslite, ze ovu byla o vikendu? Nemate nektera taky cyklus 25-26 dni a ovulku tak brzo ? Zase budu zit v nadeji, ze se mozna zadarilo ted neplanovane. Nechci si nic pripoustet, ale je to tezky na to nemyslet :(. Do ms mi zbyva 13dni.

ivetka1986
25. únor 2019

@evelinamaryna13 ahojky tvoje situace mě hodně mrzí a přeji ti abys měla tenhle rok vytoužené //✊držím pěsti 😘

neznama23
autor
25. únor 2019

@evelinamaryna13 ty jo já mám cyklus 25 dní teď čekám na ms tak jsem zvědavá

evelinamaryna13
25. únor 2019

@ivetka1986 Ahojky a dekuji za zpravu. Myslim, ze az to prestanu resit uplne,ze se zadari....;)Kez ....

evelinamaryna13
25. únor 2019

@neznama23 Ahoj. A ty vis,kdy si mela ovulaci ? Mas ji taky driv ? Drzim pesti !

neznama23
autor
25. únor 2019

@evelinamaryna13 jojo mam teď jsem měla 11,12,13 tak jsem zvědavá no 🙂 děkuji taky myslím na tebe 🍀❤️

evelinamaryna13
25. únor 2019

@neznama23 Myslis jako plodne dny ? Ovulace je jen okamzik prasknuti foliku v ten den ...tak to jsi mela ktery den cyklu ? Ja ttiz tento mesic zase nejsem jista ktery den jsem ji mela, takze muzu hadat v sobotu 10DC nebo v nedeli 11DC. A ja trosku doufam, ze jsme pocali nahodou ....

neznama23
autor
26. únor 2019

@evelinamaryna13 měla jsem ji jen 13 ale tyhle dny jsme se snažili 🙂

biton
5. bře 2019

Dobrý den, mohu se k Vám prosím přidat? HA jsem v létě dobrala a v prosinci jsme se rozhodli, že se přestaneme chránit....ovulaci jsem si nijak nehlídala...ale MS došla až na přelomu ledna/února (kojím ještě dceru a Dr.mi řekla, že se může cyklus takhle rozházet tím kojením). Po vysazení HA byly cykly 29,36. V lednu ale ovulace proběhla (zpětně dle Dr. i jsem objevila bílkový hlen), ale asi jsme se netrefili.....v únoru jsem ten hlen neměla, ale za to měla velký výtok, jak kdybych se ,,počůrala" (zjistila jsem, že i takový hlen je plodný a snažili jsme se i pak obden) a tentokrát MS dorazila po 27dnech. Manžel se těší, až se zase budeme snažit, ale ve mně to nějak hlodá (řekla jsem si, že nechci rodit v zimě a už vůbec ne kolem Vánoc).

lusinda485
5. bře 2019

@biton my se budeme snažit až v létě neboť ještě do toho studuji vs dálkové. Jednoho prcka doma už mám ale chceme mu pořídit sourozence.V květnu vysazuji antikoncepci tak pak se uvidí co a jak

biton
5. bře 2019

@lusinda485 já jsem doma s 2,5letou cacorkou

neznama23
autor
5. bře 2019

@biton ahoj klidně rádi tě tady vítáme 🍀😊 u mě je to tak že když se začneme snažit tak to začne nepravidelný cyklus rozházeny všechno no na nic tak teď zkusím na to nemyslet. A je to i když na to tolik nemyslím jsem teď celkem dost zaměstnaná 🍀

biton
5. bře 2019

@neznama23 děkuji...no teď jsem na to nemyslela...a stejně mrcha dorazila

sluckynek
5. bře 2019

@biton ahoj tak snad nám to brzy všem vyjde ❣️

biton
5. bře 2019

@sluckynek děkuji...moc Vám držím palečky

sluckynek
5. bře 2019

@biton nevidim to u nás zatím moc dobře ale děkuji

biton
5. bře 2019

@sluckynek pročpak? Naděje je vždycky!

biton
12. bře 2019

Dobré ráno holky....tak jak jste na tom? 🙂

sluckynek
12. bře 2019

@biton pořád stejně i po gynexu byla jsem na hormonální profilů a příští týden si mám jít pro výsledky prý to není dobré

biton
12. bře 2019

@sluckynek jééé....tak to mě mrzí, ale třeba s tím doktoři začnou něco dělat

sluckynek
12. bře 2019

@biton doufám o miminko se snažíme už dva roky a mám za sebou dva potraty

Strana
z3