Snažilky březen 2019 - kdo se bude snažit jako já 😊
@neznama23 my plánujeme od května... ale kdo ví, stále se mi ten termín posouvá
My chceme až v září, co budou malému dva roky🙂
Holky zadaři se nám 💕 zázraky se dějí hlavně vím je to těžký ale nemyslet na to 🙂 miminko si cestu najde 🙂 přeji vám krásný Nový rok 🙂
Ahojky můžu se k vám přidat? Mi máme v lednu kontrolu spermogramu tak sem zvědavá 🙂
@ivetka1986 to je samozřejmé 🙂 nemusíš se ptát ! 🙂 Bude super když nás tu bude více aby jsme se podporovali 🙂 ! Budu na vás myslet 🍀🍀 pak dej hned vědět 💕 věřím že vše dopadne dobře 🙂
@slunecnice358 u nás taky se stále posouvá hlavně skrz rodinu i dovolenou člověk váha ale jdu do toho 🙂 chtěla bych tři děti tak abych to za celý život stihla 🙂
@neznama23 děkuji za podporu jsem s toho úplně na dranz 12 let snažení 😞
@ivetka1986 tak teď to miminko určitě přijde ! Co bereš za vitamíny ?
@neznama23 jenom kyselinu listovou a manžel bere sustanon, selen 😞
@ivetka1986 můžeš zkusit gynex kapky to upravuje cyklus záleží s čím je problém potom hodně si chválí i femibion je toho strašně moc co Dr doporučil něco ?
My se snažíme dva roky zatím vždy tehu skončilo potratem jednou ve 21 TT a teď 6 týden
@sluckyneke mě moc mrzí ale zadaři se 💕 posílám 🍀🍀 nejhorší je na to nemyslet no 😕😭
Ahoj.My se chceme začít snažit teď v lednu po ms.☺
@neznama23 já si na tři asi netroufnu, ale na druhé se těším
@slunecnice358 já bych chtěla tři děti vždycky jsem si přála velkou rodinu doufám že se to splní 💕
@margaret88 ahoj to je super a co malá 🙂 nezlobí nějak taky mám holčičku 😊💕
@neznama23 Musím říct že to zlobení není tak hrozný.😊(ťuk ťuk..ať to nezakřiknu)Jen teď má hrozně maminkovský období. 😁Ale to mi samozřejmě nevadí....je to moje sluníčko zlatý. Jinak dcera se nám povedla napoprvé takže uvidíme co druhý.😊
Ahojky já bych už taky tenhle rok moc chtěla malinkaty pokladník u sebe😊😘😘😘😘😘
Ahojky můžu se k vám přidat 😊 budeme se letos take snažit 👶👶👶👶
@ivicka95 jasný že se můžeš přidat 😘😘😘😘
@ivicka95 jak říká @ivetka1986 🙂 jasné se že můžeš přidat čím víc tím líp 🙂
Tak holky už 29.1. máme konzultaci k ivf😘hrozně se těším 😘😍👍
@ivetka1986 myslím na vás 🙂 🍀 to mám narozeniny 😂😂😂 určitě pak napiš 💋❤️
@neznama23 děkuji určitě napíšu nemůžu se dočkat po 12 letech se to konečně pohne 😘😘😘

My se snažíme a snad nám už nový rok přinese miminko ❤ držím palce 🍀🍀🍀