Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
@marketkaticha tak to mam uplne stejne...Moje kamosky maj kazda minimalne uz dve deti...docela je mi i smutno z toho ze holky o dost mladsi maji uz treba dve deti☹ale ja verim ze se taky dockame😉😉musime byt trpelive...😊
@barunka1985 oohooo veliká Gratulace ♥️🍀
@lenickamimi dekuju. Manzel to zatím nevi a nemám zatím komu to říct.
Tady se to pozitivními testy jenom hemží! Gratuluju úplně všem 👏 A nám ostatním přeji trpělivost do dalších cyklů...
Já dnes 5dpo. Šanci tomu nedávám, zkoušíme ted' už jen tak bez cíle, protože neprůchodné vejcovody jsou neprůchodné vejcovody..... Čekáme na vyšetření u doktora, až začne konečně přijímat i jiné pacienty, než těhotné a ohrožené na životě....Jeho poslední rada byla - snažte se i přes neprůchodné vejcovody 🙄
Tady je to jeden pozitivní test za druhým 😍. Všem moc gratuluji a nám čekajícím na // přeji hodně sil.
🍀🍀
@barunka1985 to bude to nejhezčí překvapení ❤️
@barunka1985 gratuluji, kolikaty jste DPO? 😉
@nikishkaaaa 15dní. Už v sobotu byl náznak ale slaby
Dámy, je tady někdo, kdo jde se mnou do boje i v květnu nebo budu sama? 🙂
@nikishkaaaa já 🍀🍀
@nikishkaaaa Ja se hlasim.Jdeme spolu 💪
Tak nám holky držím pěsti! ⚘🍀
@nikishkaaaa taky se hlásím ♥️
@nikishkaaaa bože dej nám sílu a energii 💪 stůj při nás ♥️
Já 🏋️♂️🍀🙏
ja taky...♥
Já čekám na neděli na MS tak uvidíme ale je mi několik dní už špatně od žaludku 😭 a každý den mě poboliva v podbřišku...ale hlavně nejvíc špatně mi je večer 😭 na test je moc brzy a nevím jestli i na příznaky .. měla bych být cca 9 DPO ... teď zrovna úplně umírám.... žaludek bolí jako kráva s prominutím a chce se mi zvracet ale nezvracim...ale asi si zmáčknout žaludek tak to ze mě vylitne...snad to nebude nějaká střevní viróza nebo něco...
Me ukázal mamatest s citlivostí 10 ducha už 9dpo 🙂 A postupně to sililo a myslím 15 den dpo už byla lajna jak něco 😅🥰
@lexa2000 Já zkoušela dneska od Dr. Max a nic... Nevím jestli ten mamatest je třeba lepší? Ten od toho Maxe mám ještě jeden...
@marketkaticha mamatesty jsou nejlepší, pokud ho máš tak zkus, nebo počkej na zítra 😊
Jak píše Katka, za mě je mamatest top 🙂 i hodně mých kamaradek si ho vychvaluje... A za ty peníze.. u nás je za 45 kč a jsou v něm 2 proužky 🙂
@marketkaticha Je lepší vydržet a testovat až déle 😊. Já jsem si řekla, že už budu testovat jen se zpožděním, tak snad to tento cyklus vydržím 🤦♀️😅.
@katka9184 já chtěla právě vydržet ale přítel naléhal ať si ho udělám když mi je tak zle ikdyž jsem mu říkala že je brzo ...je taky hrozně nedočkavý 🙈🤣🤣🤣 ale teď už budu radši čekat... protože jsem byla trošku smutná no 😝 😅
@marketkaticha No právě, to já jsem vždy taky byla 😁. Takže teď už nechci 😅.
Zkus vydržet do víkendu, držím palečky, aby tam ty // byly. Ale pokud už máš takové krásné příznaky😁😁, tak věřím, že tam budou 😊🙏
@katka9184 děkuji ❤️ já tomu radši nevěřím ale tajně doufám 😅
@marketkaticha To si dovedu živě představit 😁😅
@marketkaticha Já zase tajně doufám, že ms příští týden nepřijde 🤦♀️

@nagojka pro mě je to hodně těžké v tom že všechny moje kamarádky už děti mají a vždycky když s nima blbnu tak mi je pak smutno když odcházím domů... nejradši bych si je vždycky vzala domů 😅🙈😟