icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

nagojka
30. dub 2020

@marta_kovar no kezby ale vis jak to je...do soboty jsou uz jen dva dny to vis ze me svrbi ruka na testik ale kaslu na to...musim rict ze takovouhle bolest bricha sem snad v zivote priMS nemela...je az neskutecne co antikoncepce vsechno potlacuje...😉

haskre
30. dub 2020

@luculka93 Jj něco tam vidím🍀kolik dpo?a kolik do MS?

luculka93
30. dub 2020

@haskre nemám pravidelný cyklus takže dneska 34dc a ovulace mohla být kolem 20 🤷‍♀️ ale stoprocentně to nevím 🙂

haskre
30. dub 2020

@luculka93 super tak budu držet pěsti at sili 🍀

lexa2000
30. dub 2020

Já jsem dnes 11dpo (ms by měla být za 6 nebo 7 dni) a ráno jsem to nevydržela a měla jsem pocit že by to mohlo vyjít protože mě už asi 5 dní bolí bradavky a podbrisek a byla tam druhá čárka 🙂 sice taková slabá, takový duch ale půl roku nic tak teď si myslím že by to mohlo vyjít 🥰 zítra zkusím test znovu a případně přidám fotku testu 🥰🥰🥰 ale ještě se nechci moc radovat kdyby to náhodou odešlo s ms 🙂

marketkaticha
30. dub 2020

@lexa2000 držím palce ❤️ já bych taky chtěla objevit dvě čárky chjooo 😅 ještě 10 dní vydržet 🥴

lexa2000
30. dub 2020

Přeji hodně štěstí, jak dlouho se snažíte?

nagojka
30. dub 2020

ja cekane radim mezi neuspesne....dneska silne hnede spineni,takze MS je uz na ceste...mela byt az v sobotu😥😥vsem co se tento mesic zadarilo gratuluji a tise zavidimm...

marketkaticha
30. dub 2020

@lexa2000 no první měsíc...ale rok a půl jsem se čistila od antikoncepce po 12ti letech braní... Tak jsem nervózní z toho teď protože když to nevyjde tak se bojím že třeba něco není v pořádku 🙈 😟 miminko si přeji už hrozně dlouho akorát jsem měla vedle sebe vola ale teď mám úžasnýho chlapa.Ale to je dlouhatánský příběh 😅🙈...

marta_kovar
30. dub 2020

@marketkaticha Buď hlavně v klidu. Nesmíš se nervovat už takhle od začátku. Antina má teď v sobě minimum hormonu a kamarádka jeden měsíc vysadila a druhý byla v tom. 😊 Hlavně se na to zase tak neupínej. Budeš se v tom zbytečně utápět. Miminko potřebuje svůj čas. Já jsem poprvé otěhotněla hned a taky zase rychle potratila. Né vždy má člověk vyhráno a větší strach a starosti teprve příjdou. 😊Tak si užívej “plodění” a ono to příjde.

marketkaticha
30. dub 2020

@marta_kovar se vším co jsi napsala naprosto souhlasím... A snažím se to neřešit ale pak jsou chvilky kdy mi mozek jede :D Protože je to právě poprvé co zkouším miminko.🙈👶

nagojka
30. dub 2020

Devcata mam jeste jednu pitomou otazku ale nechci zakladat novou diskuzi tak se zeptam Vas...pocitate si cyklus od prvniho spineni na kalhotkach nebo az ode dne kdy se MS rozjede v pravem slova smyslu?😉ja jen jestli mam uz tohlw brat jako prvni den MS...🤔🤔sem tupec ja vim...

marta_kovar
30. dub 2020

@nagojka Podle mě první den menstruace. 😊

zuzkka88
30. dub 2020

@nagojka Teprve až se rozjede. Špinění se nepočítá 😉

lexa2000
1. kvě 2020

Já taky až se rozjede 🙂

lexa2000
1. kvě 2020

Z dnešního rána. Mám na houby foťák, doufám že tam něco vidíte, dystak si to přibližně 🥰😅 ale je trochu silnější než včera.

luculka93
1. kvě 2020

@lexa2000 je tak ať sílí taky čekám co bude 🙂

nagojka
1. kvě 2020

@lexa2000
@zuzkka88 myslela sem si to pac se spinenim bych mela menzes hrozne dlouhej🙂diky holky...😘

lexa2000
1. kvě 2020

Tak jsem si zašla do lékárny teď odpo a zkusila ještě jeden :D a je to asi jasný, je to tam 🥰

marketkaticha
1. kvě 2020

@lexa2000 úžasný ❤️❤️❤️ moooc gratuluji 😍🤰

lexa2000
1. kvě 2020

Děkuji moc 🥰🥰 jsem dneska 12dpo, ms by měla být v úterý ale 4 papírový testy byli pozitivní a tento taky, myslíte že je šance že by ještě mohla přijít ms?🤔

marketkaticha
Autor odpověď smazal
luculka93
3. kvě 2020

Myslíte že už se můžu radovat ? 🙂 najde je z pátku dole dnešní.

lenickamimi
3. kvě 2020

@luculka93 určitě je to tam 😍 velká Gratulace 🍀🍀

julliee
3. kvě 2020

Ahojky holky tak u mě už to je jasné a vám ostatním přeji ať taky vidíte brzy mimíska na ultrazvuku 😁😊

katka9184
3. kvě 2020

Všem těhotným velká gratulace 🤗🍀

nagojka
3. kvě 2020

Ty jo ja se asi budu muset odsud odhlasit..😀zacinam byt zoufala z toho jak se Vam vsem dari😉😊😊😊samozrejme vsem co se zadarilo moc moc gratuluju a preju hodne stesti at vse probiha tak jak ma😆😆😊

haskre
3. kvě 2020

@nagojka taky se budu muset posunout do dalsiho měsíce 😄🍀ale také to všem přeji,mne teď čekají lazne takže měsíc snažení nebude tak pak snad už se postesti ❤️

marketkaticha
3. kvě 2020

@nagojka no asi tak :D když jsem viděla ty testy tak mi z toho bylo trochu ouzko :D tak jsem si udělala a pusto prázdno... 😒😅😂 MS mám mít až 10.5. což je asi brzy no ale zlákaly mě ty fotky tady..🙈

nagojka
3. kvě 2020

@marketkaticha kdo vi treba nedorazi😀budu drzet palce..ja ji mam ted 3 den a sem z toho naka spatna...musim pretocit myslenky a nastavit jine priority...ale to mi moc jaksi nejde...😊😢😢snad se nam vsem ostatnim taky brzo zadari...

Strana