Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
Já jsem dnes 11dpo (ms by měla být za 6 nebo 7 dni) a ráno jsem to nevydržela a měla jsem pocit že by to mohlo vyjít protože mě už asi 5 dní bolí bradavky a podbrisek a byla tam druhá čárka 🙂 sice taková slabá, takový duch ale půl roku nic tak teď si myslím že by to mohlo vyjít 🥰 zítra zkusím test znovu a případně přidám fotku testu 🥰🥰🥰 ale ještě se nechci moc radovat kdyby to náhodou odešlo s ms 🙂
@lexa2000 držím palce ❤️ já bych taky chtěla objevit dvě čárky chjooo 😅 ještě 10 dní vydržet 🥴
Přeji hodně štěstí, jak dlouho se snažíte?
ja cekane radim mezi neuspesne....dneska silne hnede spineni,takze MS je uz na ceste...mela byt az v sobotu😥😥vsem co se tento mesic zadarilo gratuluji a tise zavidimm...
@lexa2000 no první měsíc...ale rok a půl jsem se čistila od antikoncepce po 12ti letech braní... Tak jsem nervózní z toho teď protože když to nevyjde tak se bojím že třeba něco není v pořádku 🙈 😟 miminko si přeji už hrozně dlouho akorát jsem měla vedle sebe vola ale teď mám úžasnýho chlapa.Ale to je dlouhatánský příběh 😅🙈...
@marketkaticha Buď hlavně v klidu. Nesmíš se nervovat už takhle od začátku. Antina má teď v sobě minimum hormonu a kamarádka jeden měsíc vysadila a druhý byla v tom. 😊 Hlavně se na to zase tak neupínej. Budeš se v tom zbytečně utápět. Miminko potřebuje svůj čas. Já jsem poprvé otěhotněla hned a taky zase rychle potratila. Né vždy má člověk vyhráno a větší strach a starosti teprve příjdou. 😊Tak si užívej “plodění” a ono to příjde.
@marta_kovar se vším co jsi napsala naprosto souhlasím... A snažím se to neřešit ale pak jsou chvilky kdy mi mozek jede :D Protože je to právě poprvé co zkouším miminko.🙈👶
Devcata mam jeste jednu pitomou otazku ale nechci zakladat novou diskuzi tak se zeptam Vas...pocitate si cyklus od prvniho spineni na kalhotkach nebo az ode dne kdy se MS rozjede v pravem slova smyslu?😉ja jen jestli mam uz tohlw brat jako prvni den MS...🤔🤔sem tupec ja vim...
@nagojka Podle mě první den menstruace. 😊
Já taky až se rozjede 🙂
@lexa2000 úžasný ❤️❤️❤️ moooc gratuluji 😍🤰
Děkuji moc 🥰🥰 jsem dneska 12dpo, ms by měla být v úterý ale 4 papírový testy byli pozitivní a tento taky, myslíte že je šance že by ještě mohla přijít ms?🤔
@luculka93 určitě je to tam 😍 velká Gratulace 🍀🍀
Všem těhotným velká gratulace 🤗🍀
Ty jo ja se asi budu muset odsud odhlasit..😀zacinam byt zoufala z toho jak se Vam vsem dari😉😊😊😊samozrejme vsem co se zadarilo moc moc gratuluju a preju hodne stesti at vse probiha tak jak ma😆😆😊
@nagojka no asi tak :D když jsem viděla ty testy tak mi z toho bylo trochu ouzko :D tak jsem si udělala a pusto prázdno... 😒😅😂 MS mám mít až 10.5. což je asi brzy no ale zlákaly mě ty fotky tady..🙈
@marketkaticha kdo vi treba nedorazi😀budu drzet palce..ja ji mam ted 3 den a sem z toho naka spatna...musim pretocit myslenky a nastavit jine priority...ale to mi moc jaksi nejde...😊😢😢snad se nam vsem ostatnim taky brzo zadari...

@marta_kovar no kezby ale vis jak to je...do soboty jsou uz jen dva dny to vis ze me svrbi ruka na testik ale kaslu na to...musim rict ze takovouhle bolest bricha sem snad v zivote priMS nemela...je az neskutecne co antikoncepce vsechno potlacuje...😉