Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
Dotaz, nějak jsem to pozapomněla. Ale od kdy počítáte dny DPO? Nejsem si jistá kdy přesně byla ovulace a zároveň ob den byla snaha. Takže od kdy vlastně počítat? Pod posledního pokusu? Od dne nejpravděpodobnější ovulace?
Mám otázku prosím 😢 už dva dny mě pobolívá jakoby píchá v podbřišku 😢 jela jsem na kole a myslela jsem že nedojedu domů... MS mám mít 10.4. a styk byl 21.4. to mi přijde jako blbost aby byl nějaký příznak takže nevím co to... 😒
@marketkaticha to bude spis ovulace
@haskre ach jo to je na prd 🤣... To by jsme na to měli vlítnout že jo?? To nebude zrovna moc příjemné 🙈 omlouvám se že mám blbé otázky asi pro někoho ale snažíme se poprvé... Na příští měsíc si koupím ty ovulační testy abych věděla co a jak... teď jsme to chtěli jen zkusit a nepočítáme že by se to povedlo na poprvé...
@marketkaticha Jj teď se snažit Těžko rict jestli bude nebo už byla....a nebo na to nemyslet a neřešit to když jste na začátku 🍀❤️
@farka hale me bolelo bricho celej tejden pred ovulaci...podle testu byl nejsilnejsi ve ctvrtek a to uz sem zadne bolesti nemela🤠🤠😂😂ze me si dela moje telo akorat srandu kazdej mesic je to jinak,cykly mam pravidelne +-3 dny...obdivuju holky co to maji vsechno presne dane,vypocitane a tak...drzim palce at to klapne...🙂mi se „snazime'' 6 mesic a nic...
Holky.. Jsem 14 den po injekci Ovitrelle tak jsem šla na těhu test.. První test mám tam ducha, nemohla jsem tomu uvěřit tak rozbalím druhej ponoří do té samé moči a ten je negativní.. Nebo aspoň já tam nic nevidím.. Setkala jste se s tím už někdo? Jo a je tak pro mou zajímavost jsem si dělala 7dní po injekci těhu test jestli mám ještě ovitrelle v těle a těhu test byl sněhově bílej 🤔
Jinak holky otázky máte zkušenost z testy z rossmanu ? 🙂 dneska se mi ukázala úplně jemná čárka. Ale protože ta byla už minulý měsíc a nakonec to nedopadlo tak se neraduju a ještě počkáme 😁
@elka88 to mě mrzí.. drž se ❤️
Já už jsem na palici...to čekání je strašný na tu MS 🙈🥴🤣 nechodím teď do práce kvůli tomu viru a tak se mi ty dny táhnouuuu .... Mám pořád nepříjemné bolesti v podbřišku 😢.. ale ovulace to není dělala jsem si ovulační test.... Asi mi už hrabe...😅
@marketkaticha Mam to uplne stejny tez to neutika 😂A v podbrisku me obcas pichne taky tlaci a bolesti na Ms,ale nic vic nemam.Takze cekam s tim,ze to opet nevyjde
Já ani nevím zda ovulace probehla, ale nejvýraznější test byl minulý pondělí. Dnes jsem zkoušela TT a nic ale nevím zda není brzo
Tak já už špinim,takze zázrak se po operaci nekoná,no nevadí aspoň se muzu těšit do lazni ❤️A pak už snad konečně se dočkáme po 4 letech svého 🍀
@barunka1985 to je asi brzy ne? Po týdnu a dvou dnech? Nebo někdo komu se ukázali dvě čárky dříve než za 14 dní?? Já bych nejradši taky už udělala teď po týdnu ale vím že to je blbost ale člověk by hrozně chtěl no 🙄😅
@marta_kovar krasna fotecka porad na ni koukam...taky uz bych si takovou moc prala...drzim palecky at vsechno vychazi a postupuje tak jak ma🙂ja cekam MS v sobotu a citim ze ta holka snad i zase prijde driv☹
@nagojka Děkuji. Také doufám. ❤️ Chápu to zklamání ale zase jsem na jednu stranu byla ráda, že pak přišla a že člověk nemusel řešit nějako rozházené hormony. Ale vím jak to bolí, já jsem to teda už poslední měsíc úplně zahodila za hlavu a ejhle, dopadlo to. 🤷🏽♀️😊 Ikdyž o týden dřív. Ale o to nejde. Třeba se budeš divit a už nepřijde. Ty začátky jsou vždy jako kdyby měla menstruace přijít. 😊
@marketkaticha já vim no, ale zkusila jsem to. tak počkám a uvidíme
Tak ja hlasim,ze mi Ms prisla o 3 dny drive takze jedeme dalsi kolo.Nejak se mi zkracuje cyklus z 32 dni na 30 dni minuly mesic to bylo 31 dni tak se mi snad po 7 mesicich od revize srovna cyklus

@luculka93 už 4 roky....ano někdy tam Vykoukam tu čárku ikdyz tam neni😄🙈