Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
Je to teda tyden ale taky se zeptam...prislo mi to hloupe ale kdyz ctu na co vsechno se ptate...asi nejsem jedina ktera v tom plave...ja mela ovu test pozitivni ve ctvrtek ale sex byl az v sobotu a nasledujici dny...je taky jeste sance ze bych mohla otehotnet?diky za nazory...
@marketkaticha na vypocty se nespolehej a pokud si chces hlidat ovu delej testiky...ja se taky ridila vypoctama a aplikaci...ale nesedi to o pra dni..ted sem plodny tyden poprve testovala ovu testama jak to vychazi...apka a vypocty ukazovali ovu na sobotu tak sem se radovala ale ovu test byl pozitivni ve ctvrtek...mela sem jednorazovou jasnou carku zadny sileni ani slabnuti...BT nemerim protoze se musi merit nejakej cas dopredu a pravidelne ve stejnej cas plus minus...a na to ja nejsem...Drzim palce at se brzo zadari...mi se snazime 6 mesic a zatim nic...☹
@katka9184 no ja tomu moc neverim ovu po pozitivnim testu je 24-48 hodin co tak ctu a vajicko vydrzi snad jen 12-24 hodin ne?ja ted tejden bohuzel nemela chlapa doma...kdy byla ovu nevim protoze bricho me boli stejne od skonceni MS ..ten test taky nebyl uplne 100% rekla bych ze 20% chybelo aby byl dokonalej ale treba sem to propasla..pac den po tzn. v patek byl zase snehobolej...MS cekam 2.5.:-)takze neverim ze by to vyslo ale clovek si porad rika ze nahoda je blbec...je to ted 6 dni od sexu takze sem dnes zkusila testik tehu ale to jen z duvodu ze mam fyzicky a hygiencky narocnou praci a chci mit jistotu ze muzu pracovat bez omezeni.Byl snehobili takze sem v klidu .Dekuji za rekaci🙂
Holky,tak u mě to vypadá dle bt,že mrcha zítra dorazí...na jednu stranu jsem ráda,je to první ms po revizi.
Ahoj tak jsem byla dnes na kontrolním ultrazvuku a pořád nic vidět v děloze není hcg narostlo jen o 70 a pořád volná tekutina v děloze a ještě větší strašení já už jsem z toho úplně vedle
Tak plodné dny jsou u konce, intenzivně jsme se posnažili a teď už si jen držet pěsti :D
@nikishkaaaa taky budu čekat 🙈😂 Jsem teda zvědavá
@marketkaticha tak moc drzim pesti, a dejte vedet! Kdy ma (ne)prijit menstruace? 🙂
@nikishkaaaa děkuji taky držím prstíky 👍... MS by měla přijít 10.5. .... ještě doba 🙈😅 kdy u vás?
🤦🏻♀️ dneska a zítra poslední šance a chlap usnul...před 10 lety bych neřekla že to bude tak složité 😆
@marketkaticha asi 9.5. nemam uplne pravidelne cykly +- 3 dny 🙂 tak si pak dame vedet?
@nikishkaaaa já mám MS na den tak jsem zvědavá akorát v únoru jak byl kratší měsíc tak se mi to posunulo z 12. na 10. no.. ju dáme si vědět 😊 👍
@farka mýmu se taky včera nechtělo protože trucoval že mu nepřišel důležitý balík 🤣🤣🤣ale nakonec to udělal no 😅🤣🤣🤣 chlapi no...
Já jsem 8.4. prodělala biochem. t., Ovulka měla být normálně jako vždy 15DC ale je stále v nedohlednu a to jsem už v 19DC. Snaženího bylo dost ale bez ní k ničemu. Takže čekám, jestli vůbec bude. No uvidíme, četla jsem že se hodně holkám zadařilo hned ten cyklus co o mimi přišli a nebo hned ten další. Je to strašne na hlavu, každý den se pozorovat.
Mě má přijít ms 5.5, celý měsíc piju malinik a kontryhel jak doporučuje @lifemomlucy tak uvidíme, snad se po 7 měsících zadaří, už jsem z toho nesvá 😓
My se snažili rok, a až teď se zadařilo. Bohužel to dopadlo jak to dopadlo. Taky jsem pila kontryhel, ale jen do předpokládaný ovu, abych se docistila a přestala tak silně krvácet. Nwm jestli měl vliv i na ovu, každopádně teď ani sama nevím kdy mrcha má dorazit.
@maruska2244 ahojda, ja mela biochemicke v unoru, pak probehl jeden cyklus a ted dalsi uz lovim duchy, tak snad🙏
drzim palce, dalsi se zadari, ted se telo jeste rovna😉
@jarmarca tak to držím pestičky ✊ ať se zadari. Uvidíme, třeba je budu také lovit příští měsíc 😊
@maruska2244 dik, taky drzim palce, hlavne se nestresovat, to pak ovulace jen tak nedorazi...leta praxe😂
Jezis...jak ja nesnasim PMS 5 dni predem☹☹☹
Tak Je to tady zase sedím nad testem a snažím se vykoukat tam tu druhou čárku at se snažím jak se snažím ta druhá nikde.. No nic tak třeba příště 🙂 hele ženy jak to máte vy? Uděláte si jeden test a když je negativní další už ne nebo ještě zkusite ? Mám dost nepravidelny cyklus takže vlastně na zpoždění nehraju 🙂 ale už mi přijde že jsem za ty testy vyhodila tolik peněz 🤷♀️
@haskre a jak dlouho se snažíš? No a taky na to někdy koukáš tak dlouho až máš pocit že tam fakt jsou? Já měla mám doma už princeznu ale taky to dlouho trvalo a tak mám trochu strach aby neměla sourozence až v dospělosti 🤷♀️ a určitě objevís ono asi miminko čeká na tu správnou dobu jako u nás
@luculka93 ja sem delala prvni test 9DPO protote vsichni rikali ze uz je tam videt duch...ja mela samozrejme snehobili...bolelo me neskutecne bricho tak sem kuli praci chtela mit jistoti ze muzu pracovat...v soboti cekam MS a dle bolesti brisla usuzuju ze snad mrcha prijde jeste driv...takze dalsi test budu delat kdyby "nahodou" bylo zpozdeni...jak rikam cyklus mam nepravidelnej +-3-4 dny...drzim palecky at brzo najdes //...stejne jako vsem ostastnim...

@nikishkaaaa Klidně dnes i zítra 😉.