icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

katka9184
23. dub 2020

@julliee Tím samozřejmě nechci vyvolávat paniku, nebo tak něco. Ať Ti spíš napíše někdo, kdo je čerstvě těhotný.

katka9184
23. dub 2020

@julliee Přesně, hlavně aby hcg rostlo 😊🙏

tez83
23. dub 2020

@lentilka000 já,ja,já!Já nechci teda čekám...tento týden,možná už zitra-pozitri,pořádně nevím...

hvezdicka09
23. dub 2020

Holky ten rozptyl hodnot HCg je velký,každá to má jinak.jak zaznělo,důležitý je ten nárůst a ne ta samotná jedna hodnota,ta sama o sobě nic o prosperitě tehu neříká.moc doporučuji portál porodnice.cz, kdo ještě neznáte 🙂

julliee
23. dub 2020

@katka9184 doufám uvidím za ty 2 dny no snad to bude vše okej

julliee
23. dub 2020

@haskre to ano říkal že to odpovídá tomu 4.tému týdnu viděl jen zvýšenou sliznici 9mm a právě to hcg tak říkal že se uvidí postupem času jak my poroste to hcg + utzv

julliee
23. dub 2020

@katka9184 právě v předešlých těhu jsem už touhle dobou měla vidět na utzv dutinku takže jsem musela mít taky něco přes 1000 jinak by tam nebylo nic vidět no uvidím nu

katka9184
23. dub 2020

@julliee Tak třeba je to o něco mladší a dutinka teprve bude. Hlavně buď v klidu 😊

julliee
23. dub 2020

@katka9184 jsem 15 dpo a testíky sílí tak snad ano.

katka9184
23. dub 2020

@julliee Tak to není co řešit 😊

julliee
23. dub 2020

@katka9184 díky moc 😊

nikol_22
24. dub 2020

@julliee
Tak za prve potuchoucku gratuluji 😇❤️ ja byla na krvi 3dny pred ms a mela jsem 250Hcg, na utz jsem sla za tyden a byla videt dutinka, hcg rostlo dle tabulek, ale nakonec z toho bohuzel stejne nic nebylo, jen prazdny vacek.
Ale myslim ze to hcg mas v norme urcite neni male 👍👍😊 Drzim palecky..
ja jsem ted 5tyden po revizi a cekam uz tyden ms a stale nic, uplne se hrozim ale testovat 😔

tez83
24. dub 2020

@nikol_22 dnes jsem přesně jako ty-5 týden po revizi (psaly jsme si předtím),a čekám ms tento týden...max. do neděle.Podle bazální teploty,jinak bych to nevěděla.

marketkaticha
24. dub 2020

@lentilka000 zdravím 😊 našla jsem tuto skupinku když jsem to tu prolítávala a tahle je přímo pro mě 😅 s přítelem mluvíme o mimču už delší dobu ale zatím jsme to neřešili ... No a 21.4. jsme při mazlení řekli tak teda jo 🤣😅 a znovu včera.....tak jsem hrozně zvědavá 🙈 akorát teda pár otázek 🤣
1. Co je DC? 😅
2. Počítám správně že délka cyklu je od prvního dne MS do další MS? Mám cyklus pravidelný a vždycky to dostávám po 31 dnech? Fakt nevím jestli to chápu dobře 🙈
3. Podle toho jsem dala do ovulační kalkulačky online kdy byla ta MS a délku cyklu 31.. což by znamenalo že bych měla mít teď plodné dny... Zkusím přidat obrázek z toho internetu....
Jinak beru přes týden listovku a piju kontryhelovy čaj.. .ale ten piju pravidelně vždy pár dní před MS. Mohu se na tu ovulační kalkulačku spoléhat? Nebo lepší koupit ovulační testy? DĚKUJI ZA RADY

marketkaticha
24. dub 2020

@marketkaticha tak ta foto přidat nejde. Nevím proč.. každopádně MS 10.4. a ukazuje mi to plodné dny od 22.4. a pravděpodobnou ovulaci v neděli. Ale plodné dny jsou až do pondělí... Takže je šance v jakýkoliv den??

katka9184
24. dub 2020

@marketkaticha Ahoj, vítej mezi nás. Ano, DC... To 1. DC je den, kdy dostaneš řádnou ms a trvá do doby, než dostaneš další. Ovulaci máme každá jinak, dá se to na tělu poznat. Já to teda poznám, podle bolestí podobných jako při ms, je při tom i vidět hlen (měl by mít konzistenci bílků). Většinou to bývá mezi 14. a 16. dnem cyklu. Ale říkám, každá jsme jiná 😊.
Já minulý cyklus zkoušela také testy, protože se snažíme již 4ty měsíc a nic. Kyselina listová je určitě skvělá věc. Kontryhel také piju, plus malinik. Ale to je na každém.
A lepší než ovu testy je měření bazální teploty 😉. Vyjde to levněji a je to 100%

marketkaticha
24. dub 2020

@katka9184 No já si myslela že právě ovulaci poznám, že mám strašně nepříjemné bolesti v podbrišku jakoby píchání na jedné straně, vždy na levé...ale tenhle měsíc jsem 17.4. měla tyhle bolesti což mi přijde brzy když 15.4. mi skončila MS a pak jsem to píchání měla včera a trochu dneska to cítím... Tak nevím co to je...Mám to každý měsíc no.. tak se teď zkusím na tyhle věci nějak víc zaměřit a vypozorovat :D

marta_kovar
24. dub 2020

@marketkaticha Jak jsem psala výš, já třeba otěhotněla hned po menstruaci. 🤷🏽‍♀️ někdy se to hold takhle poštěstí. Tak si udělej jeden měsíc ovulační testy a uvidíš. Ale pokud se nesnažíte nějakou extrémní dobu, tak by jsem s partnerem spala podle chuti. Občas je to lepší než myslet na to, že bude ovulace. 😊

marketkaticha
24. dub 2020

@marta_kovar No jak jsem psala o dětech jsme mluvili, ale pořád jsme provozovali přerušovanou s.... A teď v úterý jsme se přitom rozhodli že je na čase :D bylo to prostě z minuty na minutu :D Takže počítám, samozřejmě že to může trvat... ale miminko už chci delší dobu.. tak se bojím trochu že když to ze začátku nevyjde, že trošku to semnou zamává proč to nejde... tak snad to bude v pohodě.. chci alespoň teď na začátku snažení si teda zjistit co a jak 🙂

siima12
24. dub 2020

Ahojky tak už mám 4 den MS ale dnes už nekrvácím měl někdo z vás MS jen 3 dny?

farka
24. dub 2020

@siima12 mívám, když mám rozhozené hormony, pak mám cyklus třeba jen 19 dní ☹ ovulace okolo 7-8 dne :-/

siima12
24. dub 2020

@farka Mě se třeba stalo že během MS jeden den nic a druhy den to pokračovalo

farka
24. dub 2020

@siima12 jj, to taky

katka9184
24. dub 2020

@marketkaticha Přesně, píchání na straně, bolest v podbřišku. To je projev ovulace 😉. No, mně včera skončila ms a začíná mě bolet zas břicho, píchá na stranách. Dělala jsem si ovu test a už je tam slabá čárka, takže budu mít tentokrát ovu asi dříve 🙄🤔. Nějak tomu tělu nerozumím 😅

marketkaticha
24. dub 2020

@katka9184 tak podle toho to vypadá teda že dneska jí mám... protože mě tam dost poboliva 😪 ale sex byl včera a nedokážu si představit že dneska s tou bolestí bude další... myslíte že když sex byl včera že to stačí nebo musí být přesně jakoby i v ten den?

katka9184
24. dub 2020

@marketkaticha Ty bolesti můžeš mít i pár dní před ovu 😉. Testy doma nemáš, že by si alespoň viděla, zda už se blíží nebo ještě ne.
Já mám taky bolesti, ale čárka je ještě slabá. 😉

nikol_22
24. dub 2020

@tez83 jooo tak ja uz na sobe ale citim, ze asi prijde. Uz me to zacina dost bolet.
Snad ta pristi uz neprijde 🙏🏻😔😔

farka
24. dub 2020

@marketkaticha já si vždy myslela, že když mám ten den bolesti, mám ovu 😀 ale dr mě vyvedla z omylu, že podle utz ji to ukazuje den předem, takže ovu byla vždy následující den po bolesti a to jsme se vždy snažili, protože v den bolestí jsem to nezvládala, to nešlo...

marketkaticha
24. dub 2020

@farka ok 😁 v tom případě na mýho zítra hupsnu pro jistotu 🤣🤣🤣🤣

nikishkaaaa
24. dub 2020

Holky, dnes mi vysel pozitivni ovu test, meli jsme styk vcera, mame to zkusit znovu dnes i zitra nebo az zitra, (kdy podle testu prijde ovu) a nechat spermie dozrat?

Strana