icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

marketkaticha
11. kvě 2020

@katka9184 tak nic...dneska jsem to dostala 😢...tak jedeme dál 🤞 nechápu proč mi je ale pořád večer na zvracení...i včera... Asi nějaký moribundus nebo nevim...

katka9184
11. kvě 2020

@marketkaticha Jee, přitom to vypadalo tak nadějně 🙄😑. Tak budu držet palečky na další cyklus. Mně už taky bolí podbřišek, MS má teda dorazit až v neděli, takže to vypadá zase blbě 🤦‍♀️.

marketkaticha
11. kvě 2020

@katka9184 děkuju... vážně si to nedokážu vysvětlit... Pořád bolel podbřišek denně a večer špatně... Nikdy jsem to neměla... Držím palce ať alespoň tobě nedorazí ❤️ a dej pak vědět..

katka9184
11. kvě 2020

@marketkaticha A máš klasickou ms? Moje kamarádka byla těhotná i přes ms. Mně se to teda osobně nestalo... Ale pořád tu nějaká šance je.
Děkuji moc,🙏, ale nevěřím tomu. Dám tomu ještě měsíc a pak tomu prostě necháme volný průběh, užijeme si léto a na zimu holt zase začneme na plné obrátky. Třeba až to pustím z hlavy, tak to půjde samo.

marketkaticha
11. kvě 2020

@katka9184 Dostala jsem to asi před hodinou...Ze začátku to mám slabší a do pár hodin max druhý den přijde to nejsilnější..Ale bolesti mám šílený jako každý měsíc.. Co neberu antikoncepci (rok a půl) mám MS šílenou...pravidelnou ale bolestivou jako prase...

katka9184
11. kvě 2020

@marketkaticha Jo, to já taky vždy měla po vysazení antikoncepce. Naštěstí jen pár měsíců, pak se nám povedlo otěhotnět.
V lednu jsem si nechala vyndat tělísko, takže ta ms je taky silnější, i když jsem měla nehormonální.
Tak snad příští cyklus 😑

katka9184
13. kvě 2020

Tak co děvčata, jak jste na tom? 😊 Mně už asi 3 dny bolí na levé straně, podle mě to je vaječník. Plus mi to jde do zad. V neděli by měla přijít ms. Nikdy jsem tohle před ms neměla, tak ještě pořád tajně doufám. 🙏🍀

tez83
13. kvě 2020

@katka9184 Já čekám na ovulku...dlouhé cykly.😟

katka9184
13. kvě 2020

@tez83 To čekání je nekonečné, viď? To znám 😑

tez83
13. kvě 2020

@katka9184 Je...myvam ovulku 27DC,a to už většina žen začíná další cyklus.🤣

lenickamimi
13. kvě 2020

@tez83 ja taky nápodobně 😂

katka9184
13. kvě 2020

@tez83 Aha😅. To jo, já mám většinou 28DC😁. Tak to je pak hooodne dlouhé

tez83
13. kvě 2020

@katka9184 Je to šílené...dřív jsem byla ráda,že ms dorazí jednou za dlouhou dobu,ale spolu se snažením mě to štve.😃

katka9184
13. kvě 2020

@tez83 To chápu😅

katka9184
15. kvě 2020

Holky, nezkoušela jste některá ovu test místo tt? Těhotenské testy mám na cestě, přijdou až po víkendu. Mám doma jen ovu, dneska mi to nedalo. Pořád mi bolí vaječníky a píchá v břiše, udělala jsem si ovu test a druhá čárka je drobet vidět. Tak já nevím... Asi jsem nějaká rozbitá 😥

nikishkaaaa
15. kvě 2020

@katka9184 to je klasicky negativní ovu test, který nic neznačí. Pokud by měl detekovat těhotenství, musel by být pozitivní. Což neznamena, že těhu být nemůžeš, záleží kolik dnů po OVU jsi a je potřeba udělat těhu test., ne ovulační 😉

katka9184
15. kvě 2020

@nikishkaaaa samozřejmě, že vím, že se musí udělat tehu test 😉😅. Jen jsem ho neměla po ruce a jsem 12DPO

nikishkaaaa
15. kvě 2020

@katka9184 jen ti píšu, jak to je, nevím, cos chtěla slyšet 😀

jarmarca
15. kvě 2020

@katka9184 ahoj, ja delala omylem😂 asi 20 dpo...v pripade tehu musi byt carka silnejsi nez kontrolni, ale 12 dpo mas jeste par dni cas🙂

katka9184
15. kvě 2020

@jarmarca Tak ta je krásná 😃. No uvidíme, co z toho bude 😅

jarmarca
15. kvě 2020

@katka9184 zejo, musela jsem si to vyfotit🤣 tak drzim palce!

katka9184
15. kvě 2020

@jarmarca Děkuji moc😊

nagojka
17. kvě 2020

Ahoj devcata🙋tak jak pokracujete ve snazeni ?koukam ze nektere uz se snazit nemusi gratuluji,dlouho sem tu nebyla🙂ja sem si rekla ze od minuleho zklamani uz na to kaslu a necham to bejt.Ale v patek sem byla na preventivni prohlidce a doktor mi ukazal krasnej dominantni folikul...prasknout dle mereni by mel ve stredu tak me zase nahlodal a pprad na to myslim...😀😂😂jak to mate se sexikem takhle pred ovulkou?muj chlap je takovej dost chtivej,sexujeme temer kazdej den nedokazu mu rict,,hele dneska si musime dat pauzu aby se zadarilo''...on to tolik nehroti a nema rad kdyz to hrotim ja.Je sance ze by se to mohlo povest kdy byl sexik kazdej den?Zitra jdu na odber krve,abych vedela hormonalni profil🙂

nikishkaaaa
17. kvě 2020

@nagojka můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte?

nagojka
17. kvě 2020

@nikishkaaaa no mi se tak nejak nesnasime ale volny prubech tomu nechavame ted 7 mesic...Ja sem si az v dubnu poprve skusila ohlidat cyklus a udelat ovu testy...🙂

barunka1985
18. kvě 2020

Holky co jste měli pozitivní tehu test už jste byly na kontrole?
Já dnes, poslední MS 6.4. A dnes byl vidět jen vacek, další kontrola 4.6.

lexa2000
18. kvě 2020

Já měla poslední ms 5.4 a dnes jsem byla na gynde protože jsem začala krvácet a byl vidět jen vacek a příští kontrola 1.6, to už prý půjde vidět i srdíčko 🙂

marta_kovar
18. kvě 2020

@lexa2000 a krvácení v pořádku? Byla to nějaká maličkost? 😊

barunka1985
18. kvě 2020

@lexa2000 dekuju jdu 4.6.

lexa2000
18. kvě 2020

No já chodím vždy k jíne doktorce ale kvůli tomu že to bylo akutní moje tam nebyla tak jsem šla k jiné a vlastně mi nic neřekla pomalu. Udělala mi ultrazvuk (ani mi ho neukázala, hned ho měla hotový, odbyla mě jen co to šlo mi prislo) řekla mi že vše je ukázkové, krvácení že je normální a nevidí tam nic špatně. A na konec dodala vy si je asi ale nechcete nechat když jste tam mladá co? Tak jsem cumela jak pero z gauče.. No objednala mě teda na toho 1.6 ale teď jsem zjistila že v tu dobu je tam zase ona a ne ta moje 😤 takže příště už řeknu že chci ke své. Jinak mi dala nějaký kapky a řekla mi 10 ráno v poledne a večer no a to jsem udělala plus večer si vezmu a mám půlku lahvicky pryc a ona mi řekla že mi to musí vydržet do příští kontroly :D tak jsem z toho všeho dneska zmatená... Jinak je mi 20 a miminko bylo chtěné a i plánované..

Strana