icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

lexa2000
18. kvě 2020

Chtěla jsem to vidět aspoň na tom ulz i když tam toho stejně asi moc nepůjde vidět ale chtěla a nebo i fotku ale nic. Byla se mnou tak rychle hotová že jsem ji ani nestihla nic říct 🤔 nebo jsem začala krvácet po sexu. Tak ani k tomuto mi nic neřekla jako jestli můžu nemůžu nebo co

barunka1985
18. kvě 2020

@lexa2000 pijte vodu s citronem, má stejný účinek jako ascorutin, který jsem měla já v prvním tehu u krvaceni

barunka1985
18. kvě 2020

@lexa2000 a co se týká sexu tak mne doktor říkal že nejancit , ale u syna jsem průběžně splnila až do 20tt tak jsme se na ro vykaslali a ať potom obcas

lexa2000
18. kvě 2020

No my si s přítelem říkali že třeba by jsme to omezili na 1x tydne třeba, teď ho máme vlastně denně nebo ob den 🤔
Zkusím, děkuji za typ🥰

marta_kovar
18. kvě 2020

@lexa2000 Tak to jsi skoro stejně stará. Ale doktorka by si tohle neměla dovolit snad ani říct.😕 Já jsem taky růžově špinila po sexu. Tak jsem se na to vykašlala. Mě totiž naprosto přešla i chuť na sex. Ale snad se to nějako srovná.

lexa2000
18. kvě 2020

No jak píšeš ty tak spíš čtu že holky ta chuť na sex přejde. Já to mám přesně naopak, mám hroznou chuť a přijde mi že je to i takové lepší a intenzívnější 😅😅 a odkud jsi @marta_kovar?

marta_kovar
18. kvě 2020

@lexa2000 Náchodsko. 😊

lexa2000
19. kvě 2020

Jeee tak to jsi daleko :(

hajglish
19. kvě 2020

@marta_kovar Nene take jsem od Nachodska ☺️😉

marta_kovar
19. kvě 2020

@hajglish Tak to je super! 😊😊

terla
19. kvě 2020

Dobrý den, je tu někdo, kdo se snaží o třetí miminko? Pokud byste věděli i o jiné skupině týkající se třetích dětí, tak mi to napište. Děkuji děvčata

tez83
19. kvě 2020

@terla My se snažíme o třetí me,pritelovo první.

terla
19. kvě 2020

@tez83 fajn, s manželem máme dvě a chtěli bychom třetí. Ani se nepočítám mezi ,,snažilky”, protože teď to bude první cyklus. Jen jsem chtěla sdílet plánování třetího. Nikde jsem podobnou diskuzy nenašla, tak si můžem občas napsat. U tebe je situace možná jiná, protože si chtěla přítelovi dopřát vlastní. U nás jsem vše tak strašně zvažovala, až manžel řekl, ať se rozhodnu srdcem. Kdyby se povedlo, tak to bude nejvíc naplánovaný dítě na celý planetě 🙂

tez83
19. kvě 2020

@terla 🤣🤣🤣A srdíčko říká,že ano?Já teda byla razantně proti,jak s tím přítel přišel...hodně jsem pak nad tím přemýšlela a zvažovala...až jsem řekla,ok jdu do toho.Bohuzel jsem v březnu byla na revizi...tak jsem zvědavá,jak to teď půjde...Držím palečky a napsat si určitě můžeme!😉

nagojka
Autor odpověď smazal
terla
19. kvě 2020

@tez83 No já myslím, že jsem se rozhodla při narození první dcery. Tam jsem si řekla, že mít velkou rodinu a zažít vše ještě dvakrát by bylo Skvělý. Jsem člověk, který musí mít vše promyšleno a naplánováno Jak děti odrůstají, tak jsem znejsitěla. Už bychom byly zase někde jinde. Teď ale na sobě cítím, že je poslední šance a po pár letech se již vracet k plínkám nechci. No tak uvidíme. To je mi líto, tohle absolvovat...naštěstí mám jen pozitivní zkušenosti a to i s porody. Tak ať to klapne a jste šťastný.

tez83
19. kvě 2020

@terla Také musim mít vše naplánované a mít ve všem jasno.I já mám ve svém věku poslední šanci...takže proč ji nezkusit využít?😉

barunka1985
19. kvě 2020

@terla taky to bude třetí 😉

terla
20. kvě 2020

@barunka1985 To je skvělý. Možná si toho všímám nyní více, ale okolo je opravdu hodně rodin s třemi dětmi. Nečetla jsem všechny příspěvky...v jaké jste fázi?Zatím snažení nebo už více? Já se zatím rozkoukávám...

terla
20. kvě 2020

@tez83 chlap měl jasno hned že nás bude více, ale v naší domácnosti je ale vše pouze na mě, tak zvažují hlavně moje síly a schopnosti všechny zvládnout a nezbláznit se. Muž je workoholik, takže jsem samostatná jednotka. JJ vše promyšleno, zváženo, naplánováno (pak se teda pán Bůh asi zasměje) a vlastně mě to pak uklidňuje🙂 Samozřejmě početí člověk nenaplánuje, ale spíš mluvím o zvážení naší životní situace.

tez83
20. kvě 2020

@terla Ano,měla jsem to také tak,hodně jsem zvažovala hlavně to,že nyní nejsem na nikom finančně závislá a když budu na mateřské,budu odkázána na chlapa v tomto směru...což mě dost znepokojuje popravdě.Nicmene si myslím,že je fér se mu pokusit to dítě dát,když žádné nemá,a já dvě.A řekl,že i kdyby se nepovedlo,zůstane s námi.Otazka do pranice je můj věk a polycysticke vaječníky...🤔🤷

barunka1985
20. kvě 2020

@terla měla bych být 6tt, ale v pondělí byla vidět na ultz jen dutinka. Tak mám trochu nervy, kontrola 4.6.
Jak máte velké děti doma? Já kluka 4,5 a holčičku skoro 2r

terla
20. kvě 2020

@barunka1985 No jit tam brzy,tak to je o nervy,kdyz neni srdicko.Je jeste brzy,vsak on se tam prcek zabydli.Mam holcicku 4,5 a kloucka za dva mesice dva roky.Takze stejne,ale naopak!😁Prave chci,aby byly bliz k sobe.

terla
20. kvě 2020

@tez83 mam kamaradku uplne ve stejne situaci.Dohodli se,pokud to do 35nepujde samo,tak to nechaji byt.Ale taky mu chce dite doprat. No zdravotni komplikace...tak at se zadari!

terla
20. kvě 2020

@barunka1985 jeste se zeptam,kdyz mate holcicku i kloucka,resili jste,jaky pohlavi si prejete vice?Prvne jsem chtela holcicku,ale ted mam pocit,ze mi to je jedno.Manzel by si pral kluka.

barunka1985
21. kvě 2020

@terla mne takto objednala sestra 🙄
Mně to je asi jedno, hlavně aby to bylo zdravé.
Holka by byla lepší kvůli oblečení, po klukovi nic nemam

nagojka
23. kvě 2020

Ahoj holky Nagojka ma zase jednu trapnou a nezkusenou otazku😀😀😀kolikaty tyden po oplodneni je neco videt na ultrazvuku?alespon nejaka ta dutinka...nebo vacek???

marta_kovar
23. kvě 2020

@nagojka Tak podle mě okolo toho 5tt ale od poslední menstruace. Takže asi 3 týdny. To si teda aspoň myslím já. 🤷🏽‍♀️😊

lenickamimi
23. kvě 2020

@marta_kovar a nevíte někdo co znamenáji dutinky v děloze

nagojka
23. kvě 2020

@marta_kovar hmmmm🤔🤔🤔no ja sem totiz trochu zmatena byla sem v patek u dr na prohlidce a na utz nebylo absolutne nic videt deloha krasne cista...Jenze den pred tim mi vysel pozitivni testik tak sem mela celkem radost..I kdyz nebyl uplne jednoznacnej.Ale nejspis byl nakej vadnej a spatnej.Protoze ovu byla teprve tehle tyden...Hormonalni profil by tehu taky ukazal ze?delal mi ho minuly tyden a na te prohlidce sme resili vysledky..tak budem dal cekatt🙂co tobe jak se dari?vse v poho?

Strana