icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

siima12
5. čer 2020

@katka9184 No já MS měla konec jsem měla asi 25.5😅

hajglish
5. čer 2020

@siima12 Moc gratuluji a jak te napadlo si udelat test?

siima12
5. čer 2020

@hajglish Vstala jsem a vedle postele leželi těhotenské testy. Tak jsem si řekla že to jen tak vyzkouším, věděla jsem že tam bude jedna čárka. A bum \\ čárky 😃

hajglish
5. čer 2020

@siima12 Wau tak to je mazec a vazne ani sebemensi naznak nebyl? Boleni prsou nebo tak? To je tedy mazec.Preji hodne zdravicka

siima12
5. čer 2020

@hajglish Vůbec žádný náznak nebyl, já kdybych si neudělala test, tak nevím že jsem těhotná 😀

volfikovi
5. čer 2020

Ahoj holky mohu se přidat? Snažíme i nesnažíme se 4 roky , dr mi řekl,že nemám ovulaci a dal mi clostil ,ten neměl učinek a pak jsme se na snažení vykašlali. MS mám naprosto nepravidelnou , někdy ji nemám třeba 3 měsíce a pak se to zase srovná . Poslední dobou se to docela srovnalo posledni MS byla 1.5 a poslední dny mi není dobře. Ve středu test intimed slabá čárka , dnes ráno digital negativní , a odpoledne kolem 15 hodiny další test pozitivní . Tak vyčkávám co se bude dít . Bojím se i raduji a pak zas smutním a mám strach .

siima12
5. čer 2020

@volfikovi Já tam 2 čárky vidím😊

katka9184
6. čer 2020

@volfikovi Vidím je krásně, tak zkus test třeba za dva dny. Přeji ať sílí! 🍀🍀

Holky, co bych za to dala také najít vysněné //.

nagojka
6. čer 2020

@katka9184 to mi povidej...😖

siima12
6. čer 2020

@julliee kolikátý týden jsi? Myslím na tom ultrazvuku😊 mě vyšli testy pozitivní v pondělí půjdu na gyndu na potvrzení na clearblue mi to ukázalo 3+

katka9184
6. čer 2020

@nagojka Bojím se, že mě opravdu druhá laparo nemine, první nám šlo taky díky ní... Ach jo😥😥

nagojka
6. čer 2020

@katka9184 no jo...ja uz byla na gynde a dle hormonalniho profilu mam vysoky AMH hormon tudis mam vsechny cykly anovulacni protoze mi nedozravaji vajicka jestli sem doktora dobre pochopila...tento cyklus poprve zkousim clostil...tak sem zvedava ale mam z toho hroznej strach...a takovej nakej blbej pocit...😞😞

katka9184
6. čer 2020

@nagojka Třeba zabere a začneš mi klasicky plodné dny, bez a ovulační h cyklů. Držím palce! 🍀

jade85
6. čer 2020

Ahoj holky, snad nevadí, když se k vám přidám. Aktuálně se snažíme druhý cyklus, jsem 25. DC, minulý cyklus byl 35 dní, takže ještě minimálně týden, než budu zkoušet testovat. Ovulaci jsem podle příznaků nejspíš měla 18. nebo 19. DC 🙂 z příznaků mám teď hlavně děsně nafouklý břicho a tlaky v podbřišku. Zdá se mi, že je to nadějné, tak jsem zvědavá 🙂 první dítě se nám povedlo asi po třech měsících, ale jeden z nich jsem byla zrovna přes ovulaci na služebce 😂

siima12
7. čer 2020

Furt tomu nemůžu uvěřit 😀 těším se na zítřek až zavítám na gynekologii😊 budu se modlit aby mi potvrdili těhotenství ❤️

mikyr
7. čer 2020

Ahoj holky 🙂 tak se připojim taky .
Měla jsem dva dny zpoždění MS , udělala jsem si TT a pozitivni .
Bohužel MS dorazila :/ mužů bt stále tehotna ? Nebo to bylo biochemický potrat. S přítelem se snažíme rok a půl :/
Doktorce jsem objednána ale chci vědět vaše zkušenosti .
Díky 🙂

siima12
7. čer 2020

@mikyr Já jsem měla konec MS 26.5 a i přesto jsem byla už těhotná. 5.6 jsem dělala testy a na clearblue mi to ukazovalo 3+ no nepochopila jsem. Jak mužů být těhu když jsem MS měla. 😃 Hold miminko se udrží i když má žena MS.

bombat
7. čer 2020

@siima12 Čtyři sestry...! To je jasné, že jsi to musela říct všem 🙂. Minimálně jednu neteř nebo synovce máš, podle toho, co máš na zdi. Mají už všechny děti? Není zrovna některá z nich taky těhotná? To je něco, tolik sester. Já mám pět dětí, ale jsou to tři kluci a dvě holky.

mikyr
7. čer 2020

@siima12 jeee tak to ti gratuluji 😍🙏☺️ MS mi trvala jen dva dny . No uvidím
Zkusím ještě zítra udělat test .
Kezby to vyšlo 🙏🙏🙏🙏🙏

siima12
7. čer 2020

@bombat Takhle, i se mnou napsala jsem to asi špatně 😂 Už mají děti a jedno se za chvíli narodí

siima12
7. čer 2020

@mikyr Držím palečky😊 a zítra se těším na zprávu jestli se zadařilo🤰😊

mikyr
7. čer 2020

@siima12 a jak dlouho jsi ji měla ?

siima12
7. čer 2020

@mikyr 7 dní ale jsem po rekonizaci čípku, takže když mi to mělo skončit, tak asi ještě 3 dny bylo lehké špinění. Je to už teda něco přes rok co jsem byla na operaci 😊

siima12
8. čer 2020

Tak jsem volala na gyndu, tak jsem objednaná na 15.6. Ptala se mě kdy byla naposled MS tak ji říkám 26.5 a ona to je blbost, to by jste to měla dostat. Tak se ptala ještě před tím kdy byla MS. Tak jsem ji to řekla. A ona no je ještě brzy na objednání to by jste byla asi 6tt. Ptala se jestli jsem si dělala víc těhu testů, tak říkám jo všechny pozitivní, tak prý no to jste určitě 😂 čekala jsem že mě vezme hned.

marta_kovar
8. čer 2020

@siima12 já jsem šla na kontrolu asi až po 3 týdnech od zavolání. 😊 Ono je to na jednu stranu lepší. Když není srdíčko, tak tě to zbytečně nestresuje a v cca tom 7-8 tt už vidět být musí.

bejuna29
8. čer 2020

Ze své poslední zkušenosti a také jediné zatím...buď ráda že tě nevzala hned.... v 6tydnu ještě nic neuvidí a je lepší počkat až na 7-8tyden, než lítat co týden kdy a jestli se objeví srdíčko... je to zbytečný stres... A pak číst všechny ty diskuze, vystresovat se ještě vic a pak se na poslední kontrole dozvědět, že bohužel ses jedna další z těch, co se srdíčka nedockala...(Jsem 2 týdny po revizi kvůli zamlklemu těhotenství v 8tt) poučení pro příště.... jak zjistím // počkám s první kontrolou až na 8-9 týden... beztak nic do té doby neovlivnis...

bejuna29
8. čer 2020

Jinak momentalne čekám na první MS, kterou nemam tušení, kdy vubec prijde po revizi) a hned po ní zkusíme znovu. Je mi 40 a poprvé jsem otehotnela na první pokus.... snad to půjde stejně rychle a tentokrát to dotahneme do zdárného konce 🙂 jen to čekání furt na něco je děs bes!

marta_kovar
8. čer 2020

@bejuna29 Tak to mě moc mrzí. Myslím, že nás je tu hodně co zažilo tuhle samou bolest. 😕 Určitě bude lépe a ikdyž se nezadaří hned, určitě příjde pak už zdravé miminko. ❤️

jade85
8. čer 2020

@siima12 to čekání na první kontrolu je hrozný, ale jak píšou holky, lepší později a se srdíčkem, než pak čekat týden dva na další kontrolu...

siima12
8. čer 2020

@marta_kovar Děkuji 😊

Strana