icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

siima12
8. čer 2020

@jade85 Děkuji moc těším se na kontrolu 😊

jade85
8. čer 2020

@siima12 to věřím a jsem zvědavá, co ti Dr. řekne na tu ms 🙂

lexa2000
8. čer 2020

@jade85 je to pravda. Já šla v 6+1 ale teda z duvodu protoze jsem krvacela a viděla jen vacek a objednala si mě za 2 týdny zda bude srdíčko.. Takže 2 týdny jsem se akorát stresovala, procitala všechny možný diskuze atd... srdicko bylo a dalsi kontrola 15.6 ale proste ten stres a strach byl hroznej... Takže příště pokud nebudou problémy půjdu až v tom 8 nebo 9 tt...

siima12
8. čer 2020

Myslíte že bych mohla už brát kyselinu listovou?

marta_kovar
8. čer 2020

@siima12 Tu jsi měla jist už dávno před snaženim. Kup si hlavně rozštěpenou. Obyčejnou umí asi jen 20% populace vstřebat.

bejuna29
8. čer 2020

@siima12 jasně ber...ta neublíží... Já ji začala brát už před začátkem snažení a beru ji furt. Na té mojí první kontrole mi ji doktorka dokonce i napsala

bejuna29
8. čer 2020

@marta_kovar vidíš, to jsem ani nevěděla... A která to je. Nebo jak to poznám?

siima12
8. čer 2020

Tak jsem si koupila tohle😊

marta_kovar
8. čer 2020

@bejuna29 Ona se jmenuje jinak. Je to ta co je například v Chytrém miminku a nebo se jmenuje právě Folát (což je čistá naštěpená listovka). Taky jsem to nevěděla ale pak mi to řekla lékařka. Takže ty ji klidně celou dobu jíš ale vyčůráš ji a tělu to nic nedá.

marta_kovar
8. čer 2020

@siima12 Tak super. To je prý také moc dobré. 😊 Jen pro někoho třeba dražší.

siima12
8. čer 2020

@marta_kovar No to je drahý 😂 ale koupila bych cokoliv😊

jade85
8. čer 2020

Holky, 8-9 DPO je ještě brzo na test, žejo? Já vím, že je, ale prostě mám takový přiznaky, že jsem fakt zvědavá a netrpělivá 😃

bejuna29
8. čer 2020

@jade85 osobně bych vydržela až do zmeškané MS tak aspoň 2-3 po

marketkaticha
8. čer 2020

@jade85 já mám 3 dny do MS ale zakázala jsem si testovat.po minulém měsíci kdy jsem byla zklamaná a to jsem měla všechny příznaky.🤣 I každodenní nevolnost 🙄.... myslím že to je lepší počkat.. teď žádné příznaky nemám ale tajně doufám ikdyž cítím že nic z toho nebude... Myslím si že bych to teď možná už na testu viděla ale vím že když bude zase bílý jak sníh tak se budu proklínat 🙈🤣

lexa2000
8. čer 2020

@jade85 já testovala 10dpo myslím, nebo 11dpo a druhá čárka byla :D

lexa2000
8. čer 2020

@siima12 já to brala už při snažení a i teď v tehu takže už skoro rok 🙂

bombat
8. čer 2020

@marta_kovar Přípravek "Folát" jsem nenašla, možná špatně hledám. Užívám "chytré miminko2" (pro pozdější fázi těhotenství, protože kojím), ale je to docela drahé. Samostatný nepříliš drahý folát by se mi hodil. Napiš mi prosím konkrétní typy.
Mám ke všemu chronický nedostatek vitaminu B6 (asi ho právě neumím dobře vstřebávat), tak se mi zdá pravděpodobné, že budu mít problémy i s tím B9, když je to tak časté. Díky

marta_kovar
8. čer 2020

@bombat Heleď jelikož užívám také chytré miminko, tak zkus jít do lékárny a říct jim že chceš rozštěpenou kyselinu. Měla by stát pár korun oproti tomu chytrému miminku. 😊

mikyr
8. čer 2020

@mikyr tak dnešní test negativní :( no jo co se dá delat . Snad to vyjde příště :/

marketkaticha
8. čer 2020

@mikyr to mě mrzí 😢 musíte věřit a vytrvat... já jsem 12DPO ale bojím se udělat test protože vím že teď by se to už ukázalo (i to negativní) 🙄 dokud je naděje do MS tak budu věřit..

mikyr
8. čer 2020

@marketkaticha budu držet palečky ať tam mas dvě 🙏🙏🙏

jade85
8. čer 2020

@bejuna29
@marketkaticha já vím, že je lepší počkat, no. Jsem 27 DC, minulý cyklus jsem měla 35 dní! Takže jako 10 dní nevydržím 😃 ale chtěla bych tak do 32 DC vydržet, to jsem měla první pozitivní test v těhotenství se synem 🙂
@lexa2000 no možná se neudržím a třeba ve středu zkusím.
Jako z příznaků mě nejvíc přesvědčuje to břicho, přijdu si fakt jak ve třetím měsíci...

marketkaticha
8. čer 2020

@mikyr moc děkuju ❤️

bejuna29
8. čer 2020

@jade85 to dáš 🙂
Ja ted cekam na první MS po revizi... ještě tak min měsíc (v tom lepším případě jen mesic) budu čekat... A pak počkat na ovulaci a pak.... 🙂

bombat
8. čer 2020

Kdy vůbec má nějakou cenu dělat TT (ne jako úplně na jistotu, ale aby byla vůbec nějaká naděje, že bude alespoň něco vidět) při 28-denním cyklu? Třeba od 22.dne nebo tak nějak? Každopádně asi opravdu hned ráno, že?

jade85
8. čer 2020

@bejuna29 držím palce. Čekání na porevizní ms jsem měla taky... přišla pak ještě jedna a pak už žádná 🙂

jade85
8. čer 2020

@bombat záleží kdy byla ovulace/oplodnění. Podle toho co jsem četla, tak aspoň těch 10 dní. Takže pokud byla ovulace v půlce 28denniho cyklu, tak třeba spíš tak 24 DC nejdřív...

bejuna29
8. čer 2020

@jade85 za jak dlouho ti přišla ta porevizni?

jade85
8. čer 2020

@bejuna29 myslím že hned po šestinedělí nebo ještě chvíli před...

siima12
8. čer 2020

@mikyr Tak to mě mrzí... určitě se podaří. Hlavně na to nemyslet😊

Strana