Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
Já teda nevím jak to máte vy co jste těhotné nebo co budete dělat test nebo jak dlouho se snažíte.. ale mám se mimi povedlo až 7. Měsíc... A mě vždy každý říkal to poznáš že jsi v tom, to každá ženská vycítí. No nevěřila jsem :D a vlastně 6 měsíců nic, testy sneho bílý, žádné boleni podbřišku, prsou, nic. No pak ten 7. Měsíc mi asi 5 dní po ovu začali nějaký zaludecni potize, bolet prsa a uvnitř mě byl takový ten pocit že to vyšlo. No a pak jsme s pritelem dva dny po sobe videli nad bytovkou letat čápa.. No a vyšlo a ty nevolnosti mi vydrželi do teď 😂😂 nemáte někdo taky takovou třeba "historku" jak jste přišli na to že jste v tom? Nebo jste si prostě udělali test a byli tam dvě //?
@lexa2000 ja jsem sledovala ovulaci a přítel je kvůli práci víc pryč než doma. Původně jsem dle BT odhadovala ovulaci dřív a měla nervy, že ji nestihne. náhoda tomu chtěla, že přítel se sice vrátil až o 2 dny později...Ale zrovna nakonec asi pár hodin před ovulaci. Je mi 40 a tak jsem upřímně si nemyslela, že to hned vyjde. Dal jsem měřila BT a 2 dny před předpokládanou MS klesla tak, že jsem byla přesvědčena, že druhý den přijde. Nepřišla...tak si rikam, hmmm ovulace tedy asi byla ještě o den později a MS přijde zítra. Nepřišla. V ten den už jsem ale cítila prsa...jinak než před MS a hlavně obrovskou únavu. Ta únava byla des... třetí den jsem jela koupit test. Když jsem nacurala, ještě než nasal tu moc...věděla jsem, že budou //. A byly krásně jasný, žádný lovení duchů. Bohužel jsem ale i stejně vycitila konec... první kontrola 6+1 jen gestacni a zloutkovy vacek. Nevadí, kontrola za 10 dní...snad bude i srdíčko. Nebylo. Přibyl sice zarodek, ale už byl bez srdíčka. Pár dní před kontrolou jsem to už tak nějak cítila....
@marta_kovar Hm, tak to už jsem zkoušela a koukali na mě dost blbě a řekli, že nic takového nevedou. Některé firmy to ale dělají, dá se to objednat, já si někdy musím udělat čas a rozpočítat to, jak to vyjde.
Děvčata chci se zeptat, měla jste některá špinění nahnědlé v těhotenství?
@siima12 Já třeba po sexu a proto jsem se mu pak vyhýbala. Ale může to být jen prasklá žilka, všechno v tom břiše roste. Takže pokud je nahnědlá a malinko tak je to ok. Pokud čerstvá červená krev tak to pak je většinou problém.
@marta_kovar Ne je to hnědá zítra jdu na gyndu tak snad to bude ok
@siima12 Já si myslím, že ano. Všechno se roztahuje tak je to poměrně časté. Hlavně klid. ❤️
@marta_kovar Děkuji moc po prvé těhu tak člověk hned plaší😂 a ještě když jsem měla 2x konizaci
Tak jsem se dneska vytrestala, neudržela jsem se a testovala, 28 DC. Samozřejmě negativní. Už na to kašlu, nejdřív za týden, pokud nedorazí ms 😂
holky mám za sebou kontrolu po revizi po 2 týdnech... vše ok, mám požehnání po první MS to zkusit znovu! MS má dorazit za cca 2-4 týdny, tak snad dorazí co nejdříve...
od samé radosti jsem někomu při parkování v nákupáku odřela auto ☹, nechala jsem tam kontakt a doufám že na mě nebude ten člověk moc řvát, na to nejsem psychicky odolná ☹
Dnes jsem byla na kontrole, kvůli malému špinění. Na ultrazvuku neviděla nic ani váček. Vzali mi krev a dnes mi volali, prý vyšel pozitivní na těhotenství hcg je zatím nízké. Nevědí jestli to bude v děloze nebo mimo. Zítra jdu na další odběr krve. Když řekla že hcg není tak vysoké myslíte že bych mohla být třeba na začátku těhu a na ultrazvuku by ještě nebylo vidět nic?
@siima12 Tak na testu jsi měla 3+ ne? To odpovídá cca že by jsi mohla být okolo 5-6-7 tt. Takhle ti to nikdo neřekne. 🤷🏽♀️ Ale moudřejší asi budeš po výsledku krve z dalšího dne. Myslím ale že okolo toho 5-6tt už je něco vidět.
Hlavně v klidu. A zítra budeš určitě už vědět víc ikdyž sama vím, že to čekání je na nic. Myslím na tebe ❤️
@marta_kovar no uvidíme jak to dopadne světle červenou krev nemám. Na testu mi to ukázalo 3+ ale říkám si jestli třeba nejsem ve 4 týdnu to záleží kdy byla ovulace a hcg je nízké tak mohu být z kraje ale lekla jsem se když řekla že nevidí nic
@siima12 No tak oni jelikož nevědí kdy jsi otěhotněla tak se to bere podle prvního dne poslední menstruace. A podle toho si spočítej kolikátý jsi tt.
@siima12 Poslední menstruace kdy jsi ještě nebyla těhotná. (Neber v potaz tu menstruaci kdy jsi již byla těhotná.)
Tak říkala na gyndě pokud poroste hcg tak půjdu na operaci aby mi odstranili jeden vejcovod. Pokud to bude klesat tak samovolně potratím. Dnes mi brali krev odpoledne půjdu na kontrolu a pak se uvidí 😢
Ahoj holky, zkusím se k vám přidat. Cca 15DPO - pozitivní test (ne úplně duch, kterýho bych hledala pod lupou, ale jasně viditelná slabší čárka) - po 3 neúspěšných IVF pokusech teďka PŘIROZENĚ....🍀 🍀 Skoro se bojím tomu věřit, že by se stal až takový zázrak. Doktor mi vynadal, proč testuju tak brzo...tak hledám povzbuzení 🙏 je tu někdo, kdo 15dpo taky pozitivní a udrželo se to? U mě MS zatím nikde a nevypadá to, že by chtěla dorazit...

@siima12 budu doufat ze se to povede další cyklus :/