icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

lexa2000
11. čer 2020

@leeloo2018 já měla pozitivní 11dpo...🙂

leeloo2018
11. čer 2020

@lexa2000 ...👍a vyšlo to? Možná jsi už to tu někde psala a je to v diskuzi, ještě jsem si nepročetla vše...

nikishkaaaa
11. čer 2020

@siima12 takže nakonec mimoděložní? To mě mrzí ☹

bejuna29
11. čer 2020

@leeloo2018 to jestli to některý z nás vyšlo nebo ne, neřekne jak to bude u tebe... já měla 16 DPO prvni test pozitivní...ale skončila jsem zamlklym těhotenstvím v 9tt

siima12
11. čer 2020

@nikishkaaaa Vůbec nevím teď mě poslali do nemocnice tak teď čekám co bude.

nikishkaaaa
11. čer 2020

@siima12 moooc na Vas myslim! Dejte vedet!

lexa2000
11. čer 2020

@leeloo2018 v pohodě klidně se ptej. Zatím jsem 9+2 a vše ok až na krvácení, v pondělí mám další kontrolu 🙂

siima12
11. čer 2020

@nikishkaaaa Půjdu na operaci tam zjistí co a jak tak se ozvu po operaci až budu něco vědět

leeloo2018
11. čer 2020

@lexa2000 tak to je super🍀👍 Ty se máš. Gratuluju. A cítilas něco takhle dřív (4tt, 5tt atd?) Já necítím teda vůbec nic (žádnou nafouklost apod.🙂, Kromě čárky na testu není nic jinak. Jen mám takovej skrytej pocit, že to vyjde...asi by se to nemělo říkat takto dopředu, stát se může cokoliv, takže respekt. Ale já tomu nějak věřím nemůžu si pomoct🙈 Minule jsem tenhle pocit neměla a nevyšlo to.

marta_kovar
11. čer 2020

@siima12 Tak držím palce ať je to nějaká maličkost a můžeš se o miminko snažit co nejdříve. ❤️

lexa2000
11. čer 2020

@leeloo2018 no myslím že už jsem to tu možná psala ale já asi 5dpo měla nějakou střevní chřipku, ležela jsem a byla jsem hrozně unavená a pak asi 10 dpo se mi udělalo lépe ale zase mě začali bolet prsa, podbrisek a tak. No a 11dpo byla 2 // a od té doby jsem furt unavená, nevolnosti mi tak nějak zůstali už od střevní chřipky a prsa a podbrisek mě bolí pořád.. A už se těším až mě přejde to zvracení :D
Jo a pak jsme s přítelem viděli nad bytovkou létat čápi tak si že mě dělal srandu že tu střevní chřipku už mám jakože z toho že jsem těhotná tak říkám že ne že je to blbost no a za pár dní byli 2 // :D

bejuna29
11. čer 2020

@siima12 držím palce a dej určitě vědět

siima12
11. čer 2020

@marta_kovar Jsem po operaci bylo to mimoděložní. Krvácela jsem do vnitř. Teď ležím a odpočívám🙂

marta_kovar
11. čer 2020

@siima12 Tak to mě moc mrzí..😕 Tak aspoň, že jsi šla na kontrolu dřív. To tě třeba taky ještě zachránilo. Hlavně, že jsi v pořádku. ❤️

bejuna29
11. čer 2020

@siima12 drž se! Hlavně že se na to přišlo tak brzy !

nikishkaaaa
12. čer 2020

@siima12 hlavně, že jste v pořádku!

bombat
12. čer 2020

@siima12 To je mi líto... Odpočívej, ať jsi brzy zase v pořádku.

bombat
12. čer 2020

@leeloo2018 Netestovala jsi nijak zvlášť brzy, myslím. A na příznaky je čas, tohle, co píšeš bývá spíš skoro na základě autosugesce. Byla jsem těhotná pětkrát, doma mám pět dětí, a žádné z těch ranných příznaků jsem takhle brzy nikdy nepociťovala. No a teď, když trochu už tlačí věk a zkouším to ještě pošesté, tak mám s trochou nadsázky těhotenské příznaky před každou menstruací, když si myslím, že bych mohla být těhotná 😀.

jade85
14. čer 2020

Ahoj holky, tak já hlásím 2. DC, včera jsem to dostala. Trochu mě to mrzí, protože mám pocit, že jsme vychytali plodné dny...no a prostě se nezdařilo.

tez83
14. čer 2020

@jade85 poslední cyklus mám také dojem,že jsme ovu vychytali,a také nic z toho.

marketkaticha
14. čer 2020

@jade85 také jsme podle mě to chytli správně a nic.... Takže jedeme znovu no... teď mi skončila MS...a od začátku MS piju nově na zkoušku ten čaj od L. Mojžíšové tak uvidíme.

jade85
14. čer 2020

@tez83
@marketkaticha
nojo, co se dá dělat, taky budem zkoušet dál. Ale asi to musím trochu pustit z hlavy a soustředit se na něco jinýho...

lexa2000
15. čer 2020

@jade85 zkuste třeba nebo na víkend ve dvou a hned se uvolnite a určitě to půjde lépe 🙂

marketkaticha
15. čer 2020

@jade85 já si řekla že už na to nesmím být tak uplá..byla jsem hrozná 🙈 a teď jediný co řeším jsou plány na léto...koupila jsem dovolenou u moře..jeden víkend tady u nás..a chci ještě vybrat a najít další víkendy v Čechách..toto léto prostě bude ve znamení cestování a třeba se zadaří i mimi když na to nebudu tolik myslet...ale třeba taky ne a v září už bych to řešila s doktorkou poprvé...

jade85
15. čer 2020

@lexa2000 ve dvou se nejspíš nepodaří 🙂 syna nám na víkend nikdo nepohlídá ;)

jade85
15. čer 2020

@marketkaticha jo, já mám teď taky spoustu plánů, spíš pracovních. Takže se mi vlastně docela hodí, že nejsem těhotná. Ale stejně se to upínánám, i když do toho řeším milion jiných věcí... 🙂

lexa2000
16. čer 2020

@jade85 i se synem to určitě půjde 🙂

siima12
23. čer 2020

Ahojky děvčata, teď si sedím venku, a přímo nad barákem kroužili čápy.😂😀 Si říkám to je sice hezké ale nemůžu se teď snažit po operaci😂

lexa2000
23. čer 2020

@siima12 nám když krouzili nad barákem tak jsem za pár dní objevila 2 //😂

leeloo2018
23. čer 2020

@bombat 5 dětí, no tak to je krásná bomba🙈 držím palce, aby vyšlo pošesté👍 Já furt žádné příznaky, prostě nula nic. MS jsem furt nedostala, takže zatím to vypadá, že se to drží. Na kontrolu jsem objednaná až někdy v 9. týdnu. Teď bych měla být 7. týden. Zdálo se mi to pozdě až 9. týden, ale prý se to tak dělá...já myslela, že že už by tam mohli něco vidět dřív...

Strana