Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
Ahoj holky mohu se přidat? Snažíme i nesnažíme se 4 roky , dr mi řekl,že nemám ovulaci a dal mi clostil ,ten neměl učinek a pak jsme se na snažení vykašlali. MS mám naprosto nepravidelnou , někdy ji nemám třeba 3 měsíce a pak se to zase srovná . Poslední dobou se to docela srovnalo posledni MS byla 1.5 a poslední dny mi není dobře. Ve středu test intimed slabá čárka , dnes ráno digital negativní , a odpoledne kolem 15 hodiny další test pozitivní . Tak vyčkávám co se bude dít . Bojím se i raduji a pak zas smutním a mám strach .
@katka9184 no jo...ja uz byla na gynde a dle hormonalniho profilu mam vysoky AMH hormon tudis mam vsechny cykly anovulacni protoze mi nedozravaji vajicka jestli sem doktora dobre pochopila...tento cyklus poprve zkousim clostil...tak sem zvedava ale mam z toho hroznej strach...a takovej nakej blbej pocit...😞😞
Ahoj holky, snad nevadí, když se k vám přidám. Aktuálně se snažíme druhý cyklus, jsem 25. DC, minulý cyklus byl 35 dní, takže ještě minimálně týden, než budu zkoušet testovat. Ovulaci jsem podle příznaků nejspíš měla 18. nebo 19. DC 🙂 z příznaků mám teď hlavně děsně nafouklý břicho a tlaky v podbřišku. Zdá se mi, že je to nadějné, tak jsem zvědavá 🙂 první dítě se nám povedlo asi po třech měsících, ale jeden z nich jsem byla zrovna přes ovulaci na služebce 😂
Tak jsem volala na gyndu, tak jsem objednaná na 15.6. Ptala se mě kdy byla naposled MS tak ji říkám 26.5 a ona to je blbost, to by jste to měla dostat. Tak se ptala ještě před tím kdy byla MS. Tak jsem ji to řekla. A ona no je ještě brzy na objednání to by jste byla asi 6tt. Ptala se jestli jsem si dělala víc těhu testů, tak říkám jo všechny pozitivní, tak prý no to jste určitě 😂 čekala jsem že mě vezme hned.
@siima12 já jsem šla na kontrolu asi až po 3 týdnech od zavolání. 😊 Ono je to na jednu stranu lepší. Když není srdíčko, tak tě to zbytečně nestresuje a v cca tom 7-8 tt už vidět být musí.
Ze své poslední zkušenosti a také jediné zatím...buď ráda že tě nevzala hned.... v 6tydnu ještě nic neuvidí a je lepší počkat až na 7-8tyden, než lítat co týden kdy a jestli se objeví srdíčko... je to zbytečný stres... A pak číst všechny ty diskuze, vystresovat se ještě vic a pak se na poslední kontrole dozvědět, že bohužel ses jedna další z těch, co se srdíčka nedockala...(Jsem 2 týdny po revizi kvůli zamlklemu těhotenství v 8tt) poučení pro příště.... jak zjistím // počkám s první kontrolou až na 8-9 týden... beztak nic do té doby neovlivnis...
Jinak momentalne čekám na první MS, kterou nemam tušení, kdy vubec prijde po revizi) a hned po ní zkusíme znovu. Je mi 40 a poprvé jsem otehotnela na první pokus.... snad to půjde stejně rychle a tentokrát to dotahneme do zdárného konce 🙂 jen to čekání furt na něco je děs bes!
@bejuna29 Tak to mě moc mrzí. Myslím, že nás je tu hodně co zažilo tuhle samou bolest. 😕 Určitě bude lépe a ikdyž se nezadaří hned, určitě příjde pak už zdravé miminko. ❤️
@marta_kovar Děkuji 😊

@katka9184 No já MS měla konec jsem měla asi 25.5😅