Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
@lenickamimi tak to bych udělala zítra tt znovu 😉
@lenickamimi OVU test ukaze tehotenstvi????😨ja sem dement a temhle vecem nerozumim...to sem fakt netusila ze i OVU test prozradi tehotenstvi...
@nagojka jj funguje to tak. Sama jsem to před par dny vyzkoušela a fakt jo 😀
@veronika917 no budu muset tt zkusit znova a když nic tak jsem asi ovulaci měla takhle pozdě sama nevím 🤷♀️
@veronika917 takze se mi jako muze stat ze si budu delat OVU testy cekovat a hlidat ovulaci..Najednou bude OVU ted pozitivni a mito ovulace to bude mimco???tak to je mazec🙂 ja myslela ze ovu test meri neco jienho nez tehu..no vida to sem zas o neco chytrejsi🙂
@nagojka ano může to ukázat dřív než tt protože ty hormony jsou už tak na vrcholu že to zblbne i ovu test 😂😂
@nagojka no tak teoreticky bys měla zachytit první ovulaci 😀 když budeš testovat po ms a v druhé polovině tehotenstvi 😀
no ja temer netestuju jen me to prekvapilo ze i ovu test pozna tehotenstvi🙂dneska jem 10 den po MS tzn.14 den cyklu a udelala sem si prvni OVU test protoze apka v mobilu mi ukazuje plodny tyden od pondelka a OVU ukazuje v sobotu....tak to chci vyzkouset zda to pocita spravne a jestli to bude sedet plus minus...Cykly mam nepravidelne...tak sem zvedava🙂
@nagojka no já už mám 12 dní zpoždění MS a bt jsou pořád kolem 36.9 až 37 tak udělám ještě jednou tt a uvidíme co bude držím vám děvčata palečky ať se nám to už konečně povede 🍀🍀🍀🍀
Ahoj holky, mě právě skončila ovulace, byla tento měsíc hodně bolestivá, ale na ovu testu byla vždy čárka slabá, jen jeden den byla více vidět...
Tak uvidíme, zda se zadařilo. MS očekávám 24.4.
@lenickamimi ahoj, ty jsi od posledního testu netestovala? 😁 Držím moc moc palečky, aby si své čárky konečně našla. Tak šup sem s testíkem 🙏
@katka9184 ještě nemůžu protože tady v Rakousku je 2 dny zavřeno a dostanu se k testům až v úterý pak zkusím ještě jednou tt a pak se uvidí 👍
@sarikslezak no tak to s největší pravděpodobnosti dneska nedorazí 🍀
@sarikslezak Je tam krásně vidět😊
@marta_kovar
@sarikslezak holky obě gratuluji ❤😍😍
Gratuluji k těhu🤗 my se snažíme už půl roku teď v dubnu a nic. Upřímně první 3 měsíce jsem to brala jakože "volně" že uvidíme ale už jsem z toho nesvá. Nějaké rady?
@lexa2000 my jsme se snažili 7 měsíců a ten 7. to klaplo...teda snad je všechno v pořádku, kontrolu mám před sebou. Ten poslední měsíc snažení jsem zapojila čaj Ludmily Mojzisove a Drmek...a druhy měsíc už jsme užívali i s manželem Nosifol Forte duo. Nevím, co z toho zabralo, možná jen náhoda 😀
Je to asi hrozné klišé ale mně pomohlo všechno vzdát a vidět vidinu nějaké kliniky která nám pomůže. Pila jsem všechno možné. Od kontryhelu, maliníku, Mojžíš. Čaje, brala jsem gynex, vitaminy na otěhotnění a všechno bylo k ničemu. Až když jsem to vzdala. Přišlo to. My se snažili skoro 9 měsíců když beru i ten potrat. A je mi 21 let. Ani mladí nemají vyhráno a teď mít dítě je zázrak. Ten potrat pro mě byl nejhorší a doteď z toho nejsem venku a stále mě to trápí. Takže můžete zkusit asi ty vitaminy. Ale nevím. Asi psychika je psychika. 😊
Ta psychika je hrozná věc. I když si furt říkám neřeš to, nemysli na to a podobně.. ale nebyl by měsíc, kdy by nějaká moje známá nebo kamarádka nepřišla s tím že je těhotná, to mám snad ještě větší depky že je s námi něco špatně když lidem v okolí se to povede do 3 měsíců. Ale zkusím ještě nějaké čaje a vitamíny a uvidíme 🙂
@lexa2000 taky to tak mam a sem z toho spatna ze vsichni v okoli cekaji a ja porad nic...☹mi se ,,snazime'' ted 6mesic a nic...nemyslet na to bohuzel nejde protoze me je 27 pritel je o 13 let starsi tak cloveka napada lecos...ale mudr rek ze se tyhle veci resi az po roce snazeni...jedine co ta udela hormonalni profil...moje kamaradka se snazila 1 rok a uplne zbytecne...po roce totiz co to zacala resit prisli na to ze ma v tehle moc nejakeho hormonu co ji blokuje ovulaci...to je desny...
Ahojte🙂jsem tu úplně nová,teprve se rozkoukavam 😁 taky se hlásím z Rakouska.
@tulipanek89 tak vítej v klubu 👍😘
@tulipanek89 ahoj a kde přesně žiješ v Rakousku já se nacházím v Sankt Pöltenu to je Niederösterreich 🙄
@nagojka @lexa2000 Holky jsem na tom podobně. Manžel je o 13 let starší. První pokus v lednu minulého roku nevyšel, tak jsme to nechali být. Plně snažit jsme se začali v prosinci, ale stále nic.
Beru Fertility Blend, Drmek a piju čaj podle Ludmily Mojžíšové. Hormonální profil mám v pořádku. Manžel bere Baby start plus. Máme žádanku na spermiogram, ale bohužel ho v této době nikdo neobjedná 😞 Minulý měsíc jsem byla silná a tu červenou vlnu zvládla. Jenže tento měsíc cítím, že to bude špatné. Přeji vám, ať se na vás a vlastně na nás všechny brzy usměje štěstí 🍀
Ahoj. Ráda se přidám mezi vás. Něco málo o mém snažení:
Snažit jsme se začali už na podzim 2018. Hned napoprvé nám to vyšlo a měla jsem pozitivní test, který pomalu sílil 🍀 Bohužel v 6.tt konec.
Po dalším roce marného snažení mi byla diagnostikována endometrióza 👀 Podstoupila jsem sledování cyklu, kde mi dr. potvrdila krásnou ovulaci a spoustu folikulů. Hormonální profil tip top. Spermiogram manžela tip top. Pak mi dělali HyCoSy test průchodnosti vejcovodů a voilà - neprůchodné oba dva 😣 Na základě toho mě poslala dr. na magnetickou rezonanci.
Po výsledcích rezonance mě dr. poslala k odborníkovi, který mi týden před vyhlášením výjimečného stavu kvůli koroně oznámil, že mi chce udělat ZNOVU sledování cyklu a ZNOVU test průchodnosti vejcovodů 🤯🤬 Bohužel potom přišel stav nouze a řekli mi, že mě momentálně nevezmou, že se mám ozvat až v květnu (pokud bude stav nouze odvolán).... Prý se máme pokoušet snažit dál i tak 🧐
Už jsem v takové fázi, že pokaždé, když přijde menstruace, nejsem ani tak smutná, ale spíš naštvaná, že to prostě nejde a chyba je očividně jen na mé straně, a nikdo mi nedokáže pomoct 🤬 Dnes 3DC

@veronika917 někdy ukáže ovu test i těhotenství dřív než tt ale ten byl negativní tak už jsem další nedělala a pořád Teda čekám až se MS dostaví 😣