Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
@tulipanek89 Menstruaci ,,neočekávám,, tento víkend. Příznaky by byli. Ale to už tu bylo tolikrát. Nesnáším jak si s námi naše mysl dokáže hrát. Kéž by to nyní již vyšlo. Byl by to krásný dárek k mým i manželovým narozeninám 🙂
@szuzia tak já jsem na tom stejně🙂 menstruace by měla dojít nedele-pondeli. My se teda "na plno" snažíme první cyklus😁 přeji,ať dáreček vyjde;)
Také se řadím mezi vás, snažíme se již 4ty měsíc, tento měsíc byla ovulace opravdu silná a bolestivá, sex v tu dobu také byl, ještě pro jistotu včera.
Ale ovu testy jsem měla slabé, tak buď jsem jí nezachytila nebo nevím 🙄. Tak uvidíme. MS by "neměla" dorazit příští týden ve středu 😑
Ty jo holky co tak ctu tak sem asi jedina ktera bolesti kolem ovu vubec nema...nebo je nepozoruju nebo ja nevim ty jo...ted je to poprve co me lehce boli podbrisek uz od te doby co skoncila MS...ted sem 17DC a dle vypoctu by mela byt OVU 21DC...ale nevim no testiky delam ted prvni mesic protoze fakt nedokazu ovulaci poznat...zatim testiky nicemu nenasvedcujou...
@nagojka no já jí poznám jen podle bolesti, teď fakt byla silná, snad nejsilnější, co jsem kdy měla.
Ty testy jsem si dělala až po 10té dopoledne a hodinu předtím jsem nepila a stejně nic moc. Pak už v neděli byla druhá čárka skoro neviditelná, tak snad se to povedlo předtím... Uvidíme
@katka9184 no a co kdyz v deset teprve vstavam???hehehehehe...to si naridim asi budik abych se dosla v osum vycurat a az budu vstavat tak by to melo byt ok ne?tak to ja vubec zadny bolesti nemam..i ted to bricho jen citim jako ze dostanu MS ale to mam uz od te doby co MS skoncila tak nevim...tak sem se proto rozhodla ze skusim testik...ach to zenske telo...to moje si semnou pekne zahrava to vam povim...
@tulipanek89 Děkuji a také přeji hodně štěstíčka, ať se zadaří 🍀
@siima12 taky se mi zdá,že tam něco je🙂
@tulipanek89 Děkuji bojím se pak udělat další test abych nebyla zklamaná😀
Tak já zatím jen listovku😁
Ahoj holky, me doktor po revizi dal Natifem, tak uvidime zda pomuze. Je v nem i listovka, a neni to v praskach, ale sype se to do vody.
Vcera jsem byla na kontrole po 3tydnech po te revizi a vse je naprosto ok, a na utz byla videt volna tekutina takze ovu prej probehla a dokonce ze strany kde vejcovod mam 🙏🏻 Takze snad by to mohlo vyjit.ikdyz si myslim ze po revizi je jeste brzy. Ale zase muj syn je tomu dukazem. Je take 14dnu po revizi. 😊🙏🏻 Myslim na vas holky, je to tezke ale musime bojovat

Holky,ještě některa stále doufá, že to tento měsíc klapne? Ms by měla přijít cca za týden, pořád čas na test😁