Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
@siima12 taky jsem si dělala,taky bílo😂ikdyz z jednoho úhlu se mi zdálo,že by tam něco mohlo byt😄😄
@tulipanek89 přesně to si teď říkám i já 😂 ale třeba testuji brzy😅 když jsem měla konec MS 19.3
@siima12 já testuju brzo😄měla bych nejdřív až v neděli😄
@siima12 Já měla konec menstruace stejně jako ty. A testy mám už skoro týden pozitivní. Ale je pravda, že já asi otěhotněla hned po MS. Držím palce. ❤️ Všem vám to holky přeji. Vím jak bolí to zklamání. Přišlo jaro tak by to mělo snad jít lépe. 😄
ahoj holky, od kterého dne začínáte zkoušet ovulační testy?MS skončila v pátek
@barunka1985 já testuji tak od půlky cyklu, nebo když mě začne bolet podbřišek 😁😅
@barunka1985 ja mela ko ec MS 2.4. A testuju od vcerejska...ovu podle kalendare by mela byt v sobotu ale to holky rikaji ze absolutne vubec nesedi...testovat sem zacinala 16DC mam cykly plus minus 32-37...ten posledni byl 32...ovulaci u sebe nepoznam takze to takhle placam a ocividne je to k nicemu🙂ted testuji poprve tak uvidime jestli se schodnu plus ninus den
@marta_kovar otehotnet hned po MS je mozne?ja si porad rikam ze mit ovulaci hned po MS je blbost🙂hehehe...no uvidim jak vyjdou ty OVU testiky...
@nagojka Ano je. 😃 Prostě jsem tenhle cyklus měla nějaký posunutý. Takže jsem měla ovulaci hned na začátku cyklu protože si i pamatuji, že mě bolelo v podbříšku. Minulý týden ve čtvrtek mi clearblue ukazoval 2-3 týdny od početí. A menstruace mi skončila 16.3. Což vychází na otěhotnění od 19.3-26.3. A cyklus mám normálně 35-38 dnů. 😊 A menstruaci mám mít dle normálního cyklu až za 3 dny. 🤷🏽♀️
@marta_kovar tak to je dobry🙂tos mi dala brouka do hlavy...🙂🙂🙂ja mam cykly ted posledni tri za sebou 32,37,32...MS skoncila2.4.a byla takova naka divna nehlede na to ze byla o tyden driv a od te doby co skoncil me boli bricho...ja to porad prikladam k jinejm moznostem protoze abych byla tehu kdyz sem mela MS mi prislo nepravdepodobne🙂
@marta_kovar tenhle tyden bych mela mit ovu podle kalendare tak uvidim co na to testy...ja u sebe ovulaci nepoznam mam ji naprosto bez priznaku...
@nagojka Asi 3 měsíce zpět jsem si dělala ovu test a byl pozitivní v půlce cyklu. Nevím co se tentokrat stalo, že se to takhle posunulo ale vůbec mi to nevadí. Třeba protože jsem se nesoustredila na to, ze je ovulace tak to třeba dopadlo. Ale to se nikdy nedozvim. 🤷🏽♀️ My teda s přítelem spolu pravidelně spime obden. Takže by měla být pravděpodobnost se trefit. Ale myslím si, ze je fajn ovulaci sledovat třeba jenom jeden cyklus a pak se na to vykaslat protože se akorát člověk stresuje a sex je o ničem. A ikdyz jsem věděla plodny dny přesně podle ovu testu, těhotná jsem stejně nebyla. 😊
Chci se ještě zeptat kdy začít pít čaje kontryhel a maliník? Až po MS nebo mužů už teď?
@marta_kovar ja to ted sleduju poprve a naposledy...mi spolu take spime porad jsme oba dost sexunaruzivy...mam nakou aplikaci kam si zapisuju MS a podle toho ona mi vypocita plodny tyden..nevyhodou je ze muj pritel je vzdy jeden cely tyden v mesici pryc.a to se dost casto schoduke s plodnym tydnem dle apky...takze ted poprve dle toho delam testy abych si overila jak to je...vychazi to na 21DC a posledni cyklus byl 32..tak nevim...kazdopadne testy delam od soboty a zatim nic...takze kdyz by byla ovu tyden pred nebo od soboty dal je mi to jedno to uz bude milacek doma🙂kazdopadne tobe gratuluju a drzim palce at vse vychazi jak ma..,🙂
@siima12 Měl by se s prvním dnem menstruace. 😊
@nagojka Tak to pak chápu a tyhle situace kdy ten druhý je pryč jsou na nic. 😔 Myslím na tebe a snad budeš také brzo šťastná.
Moc děkuji. Tentokrat snad už ano. ❤️
@marta_kovar děkuji tak počkám 😊

@siima12 A nemáš ještě ten stejnej jako včera? Mne někdy každá značka ukazuje jinak 🙂