icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

guseklo
23. čer 2020

@siima12 to jste urco mimodelozne,mela jsem to stejny,normal ms,pak testy silily,hcg rostlo a doktor uz videl i neco pidi v deloze,nakonec siiiilene bolesti,krvaceni do bricha a okamzite na sal,doktori kmitali...

siima12
23. čer 2020

@guseklo Já už jsem po mimoděložním byla jsem 11.6
na operaci vzali mi pravý vejcovod. Tak že teď relaxuji jen že jsem se smála že krouží nad barákem.

nagojka
26. čer 2020

Ahoj Holky...vsem co se zadarilo moc gratuluju...Sima 12-, tvoje tehotenstvi me moc mrzi ale verim tomu ze brzy se budes moct snazit a brzo se dari...Ja s tim mam problem a bohuzel mi doktro nejdriv musi srovnat hormony ktere brani otehotneni...celych 7 snazeni jsem mela anovulacni cykly takze vsem co se to povedlo tise zavidim...Chtela sem se devcata jeste zeptat..Kolik dni po ovulaci vas jeste drzela bolest podbrisku?a jak dlouho po ovulaci se drzi hlen?tento mesic sem mela nasazeny clostyk(uplne zbytecne protoze v terminu ovulky stejne byl chlap pryc)...Ovulace mela byt 24-25...tudis teoreticky jsem dnes 1-2dny po ovu ale bricho me boli jakoby ovulka vubec neprobehla a mam trosku vytok..o neco ridsi nez by mel byt hlen.Pripadam si jako by me nekdo na bricho zevnitr tlacil,nekdy to citim i v trislech...Jakobych mela dostat menzes.Nikdy sem tohle kuli spatnym cyklum nemela...je to teprv 3 mesic co mam ovulaci...Reknete prosim ze je to normalni...Dekuji za nazory a zkusenosti..

tez83
26. čer 2020

@nagojka ahoj,dnes bych podle ovu testu měla být 2dpo,ovulka ve středu.Do dnes mám tlaky v podbřišku,ale hlen nebyl již den po ovu.

nagojka
26. čer 2020

@tez83 taky sem mela ovu ve stredu soudim podle bolesti byla nejsilnejsi a podle vypoctu to odpovida...ale bricho mela boli stale a vcera sem prave mela jeste krasnej hlen..dneska je uz o neco ridsi,a mam pprad pocit mokra...trochu si me uklidnila,s ovulaci teprv sbiram zkusenosti...🙂dekuju

tez83
26. čer 2020

@nagojka já zase s ovu testy...do tohoto týdne jsem si myslela,že mívám ovulku dle bazální teploty 27DC,a ejhle...asi po celou dobu byla 25DC.Je teda pravda,že dneska jsem se také zamýšlela nad tím tlakem v podbřišku...ale ve středu,při ovu mě bolelo jinak.😃Myslím,že se nesmím tak pozorovat.

nagojka
26. čer 2020

@tez83 a jak mas dlouhe cykly?ja sem ted 23DC a pvu teda pravdepodobne 21DC...ja sem z toho uplne blba,BT nepozoruju,OVU testy nedelam protoze bych se z toho zblaznila a nechtela sem to tak hrotit...snazime se 8mesicu,a nakonec mi na vyzadani udelali hormonalni profil a prisli na PCO a vysoky AMH hormon....takze sem se zacit pozorovat musela a sem z toho cela tumpachova...jinak mam cykly 32-34...

tez83
26. čer 2020

@nagojka mám také PCO,cykly mám 38 dní,jen poslední byl 34 dnů...netuším z jakého důvodu.

nagojka
26. čer 2020

@tez83 ty jo ja normalne poletim jeste do lekarny pro ovu testy... abych vedela protoze ten hlen mam ukazkovej ...cipek celkemcdost otevrenej...porad to kontroluju...takze OVU nejspis jeste nebyla...tvl to je na posrani tohle😀😀😀😂😂😂a jak dlouho se snazite?promin ze to tady takhle vypisuju ale ja sem z toho fakt magor a potrebuju se asi vypovidat,sverit...tady u nas nemam komu..Jestli ovu jeste nebyla tak je to taky na prd protoze se mi tim krati lutealni faze a je mensi sance ze kdyby se zadaril ze se nestihne uhnizdit...drzim ti palecky a dekuju za tvoji reakci😉

tez83
26. čer 2020

@nagojka mě to nevadí,takže klidně vypisuj.😉Asi rok,v únoru jsem byla těhotná,ale v březnu jsem musela na revizi,miminko se nevyvíjelo.Zkus je...mě překvapilo,že ovu byla v jinou dobu než jsem si myslela...

nagojka
26. čer 2020

@tez83 ja delala ovu testy dva mesice, a ani jednou mi to nevychazelo tak sem se na to vykaslala..mam v mobilu aplikaci podle ktery se ridim...minulej mesic to o den sedelo ale ted sem z toho teda zmatena...myslela sem si ze podle bolesti bricha je to jasny a ono ne...protoze kdyby ovu uz probehla tak jak rikas bych uz nemela hlen a otevrenej cipek.

tez83
26. čer 2020

@nagojka ale zase proč ne?Každá jsme jiná,takže myslím,že ho klidně můžeš mít a i ovu byla,jak myslíš..

nagojka
26. čer 2020

@tez83 bude to prekvapeni🙂kazdopadne jestli byla to uz nezjistim...ja to jeste nekde nactu jak to s tim hlenem je...ja sem typ zeny co porad neco hleda a studuje na netu a kdyz mam neco jinak tak panikarim a sem z toho zoufala😂😂😂😂vim ze sme kazda original...ale...

tez83
26. čer 2020

@nagojka mám to dost podobne.🤣🤣🤣

leeloo2018
27. čer 2020

Ahoj holky, 7tt+5 trochu spineni (ne krev, spis takovy svetly bezovy hnedy a malinke mnozstvi) co to znamena? Je to blby? Cetla sem ruzne, ze to melo hodne holek a nekdy to dopadlo ok a nekdy ne. Tak sem nervozni. K doktorovi sem obednana na utz az za 10dni🙊myslite ze mam ted hned letet k dr?

leeloo2018
27. čer 2020

6tt+5 jsem (ne 7tt), spletla sem cislo

bombat
27. čer 2020

@leeloo2018 Jak jsi to nakonec řešila? Už je lépe? Se špiněním v těhotenství zkušenost bohudík nemám, ale jinak je to klasika - takové problémy o víkendu, když může člověk tak leda na pohotovost...

nikishkaaaa
28. čer 2020

Holky, stalo se Vám, že ovulační test ukázal ovulaci třeba v sobotu a podle bazální teploty proběhla už ve čtvrtek? A věřit pak asi spíše teplotě, že? Přikládám graf, kdy ovulka podle testu měla být včera (18DC) ale dle teploty byla již 25.6. (16DC). A taky přikládám ovulační test z pátku

tez83
28. čer 2020

@nikishkaaaa mám to úplně stejně,tak jsem zvědavá na odpovědi....

marta_kovar
28. čer 2020

@leeloo2018 Já si myslím, že takhle brzo nejsou schopni ten plod udržet. Takže odpočívej a pokud špinění netrvá, mělo by to být ok. Mohla ti prasknout malá Žilka a nebo se mohlo něco a malinko narušit v děloze jak roste. 😊

lexa2000
28. čer 2020

@leeloo2018 ahoj, já spinila a krvacela od 6tt do 9tt.. být tebou tak jdu k lékaři, já byla objednana taky až za týden ale volala jsem tam že mám tento problém a řekli mi ať přijdu ještě dnes... jinak u mě to dopadlo dobře, teď jsem 12tt, ale znám slečny, co už to štěstí neměli :/
Ono jde i o tebe. Kdyby tam bylo něco špatně, může to ohrozit i tebe, nejen miminko.

leeloo2018
28. čer 2020

@bombat Ahoj, no zatím nijak, ono to přestalo samo🙈 možná to bylo tím, že jsem před dvěma dnama jela na kole. Jen po rovince 7 kiláků na cyklostezce na zahrádku na zmrzku, jako pohodička, ale asi to vadilo🙉 zatím sem teda nikam nevolala ani nejela.

leeloo2018
28. čer 2020

@marta_kovar ahoj děkuju, já si to myslím taky, že teď by nikdo stejně nic nezmohl. zmizelo to zatím teď samo, takže snad to bude OK. válím se s nohama nahoře u TV nebo sedím u kompu a furt se cpu jídlem😝

leeloo2018
28. čer 2020

@lexa2000 Ahoj, děkuju Ti za názor. Ty se máš, že už jsi tak daleko. A co řekli Tobě na to špinění? Ono to u mě přestalo nějak samo, tak uvidíme. Zatím nikam nejedu, ani nevolám, je neděle. Já myslím, že by stejně nemohli pomoct, jak psala Marta_kovar. Max by dali nějaké placebo jako třeba vitamín C. A řekli ať se šetřím. Snažím se bejt racionální
a nemagořit (ne že by mi to teda úplně šlo🙂). Pokud je tam něco blbě, embryo tam stejně nevydrží. A pokud bude blbě mě, pojedu tam asap. Zatím mi není vůbec nic, ani jeden jedinej příznak, kromě teda toho, že furt žeru🙈 ale já žeru furt i v normálním stavu, takže ani tohle asi není příznak

lexa2000
29. čer 2020

@leeloo2018 no vlastně jsem se nic moc nedozvěděla :D ona mi řekla že nejčastější příčiny krvácení nebo spineni v začátku jsou tyto: mimodelozni těhotenství, praskla cevka vevnitř, kvuli sexu, hematom a nebo to, že v prvním trimestru to může být úplně normální a nemusí to nic znamenat. U mě to bylo naštěstí až to poslední... Já k té doktorce šla i hlavně proto že jsem měla strach aby to nebylo mimodelozni protože kamarádku začalo bolet břicho, krvacela a pak ji v noci odvezla sanitka a přišli na to že to bylo mimodelozni a museli ji vzít vejcovod tak jsem z toho měla hrozný strach... No mám, nemám. Já si říkala jak to bude fajn mít za sebou ty nejhorší první 3 měsíce ale stejně mi přijde že strach pořádně. Aktuálně z toho, co mi řeknou na screeningu třeba. Takže ono máš pořád něco :(

leeloo2018
4. črc 2020

@lexa2000 tak hlavne ze to super dopadlo👍. Me se zadny dalsi vytok zatim neobevil. Jdu na prvni kontrolu za 5 dni. Jsem trochu nervozni, jestli tam uvidi to co tam byt ma...souhlas, ty prvni 3 mesice musi byt asi nejhorsi na nervy. Me furt neni skoro vubec fyzicky blbe, jen nekdy trosku divne, vecer u telky jakony soufl, ale malinko, skoro nic, vubec nebliju, jen furt zeru. Co je ale horsi, sou moje nalady🙈🙉🙊sem priserna, pritel uz je z toho hotovej. Chvili skacu radosti a za 10minut se vztekam a bulim a vsechno me se*e a hazu s vecma na zem🙄. Mela jsi / mad taky nalady?

lexa2000
5. črc 2020

@leeloo2018 hele mám to pořád.. Já jsem teď ve 13tt a nálady mám furt, brecim a za 5 minut se směju... A jednou bych jedla vše a pak bych zase vše vyzvracela 😂 máš dobrý že ti je jen nevolno, já zvracim od 6tt pořád s výjimkou 10 dní pauzy okolo 9 a 10 tt 😂 Já bych řekla že tyhle věci jsou úplně normální 🙂 možná bude ještě hůř 😂😂

nagojka
6. črc 2020

ach jo...😐😐😐nam se snad nikdy nezadari🙁🙁🙁😖😖😖

jade85
6. črc 2020

@nagojka dorazila ms? 😐

nagojka
6. črc 2020

@jade85 cekam ji ve stredu...ale dnes pri sexu uz sem lehoucce ruzove spinila takze bohuzel ano bude MS🙁🙁😞😞😞

Strana