Snažilky, jaro 2012
Ahoj holky. Které se chystáte začít se snažením o potomka na jaře roku 2012, přidejte se. Můžeme si navzájem radit, podporovat se, a tak celkově sdílet snad jedno z nejhezčích období v životě. 🙂
@verisek.s Včera jsem měla menší naději, že to dobře dopadlo, ale dneska ráno jak začalo brutálně bolet břicho, tak jsem věděla, že je to v háji..Ale nevadí beru, měla jsem to dostat v pondělí, možná dobře, že už to přišlo teď 27DC, že prostě si to odbydu co nejdřív a prostě hurá do dalšího snad už konečně úspěšného cyklu..už mě to vážně nebaví, ale přírodu nejde nějak ošálit no..co nadělám vid?😕 tak zkrátka 1DC a za 14 dní nová OVU, tak si počkám🙂
Ahoj holky, tak se zase hlásím zpět z dovč. Dnes jsem 6DPO, tak uvidíme. Ale bylo to fyzicky dost náročný (Tatry), tak se bojím, že to třeba nevyjde kvůli tomu vyčerpání.
@jankajarni Tak přeju hodně moc štěstíčka, ať tam jsou 12DPO// na TT😉
@hannyy Jééé tak to je krásný Haničko, že jste si udělali krásný večer, já tyhle večery taky miluju, pergola, vínečko, povídání, je to super a teď je fakt nádherné počasí na tohle🙂)) Jaký že to jsi DC?😉 My jsme teď nějak podobně že?
@hannyy Jééé tak to je krásný Haničko, že jste si udělali krásný večer, já tyhle večery taky miluju, pergola, vínečko, povídání, je to super a teď je fakt nádherné počasí na tohle🙂)) Jaký že to jsi DC?😉 My jsme teď nějak podobně že?
@jane_s Držím palečky do nového cyklu:o) Hlavu vzhůru...
Mamka mi oznámila, že je moje babička moc vážně nemocná, že tu s námi dlouho nebude....byla to naprosto nečekaná zpráva, protože byla doteď zdravá (zdánlivě):o((( Ani nemám chuť na snažení....spíš se člověk stále trápí a stresuje...
Možná to ale dneska zkusíme...
Mamka mi oznámila, že je moje babička moc vážně nemocná, že tu s námi dlouho nebude....byla to naprosto nečekaná zpráva, protože byla doteď zdravá (zdánlivě):o((( Ani nemám chuť na snažení....spíš se člověk stále trápí a stresuje...
Možná to ale dneska zkusíme...
Ahoj holky, tak manža po týdnu dovolené zase odcestoval 😞 Sice měřím každý den poctivě BT, ale jsem z toho nějak zmatená tak jsem se dost o dovolence činili 😃 Ale taky jsem se rozhodla, že doměřím tento měsíc poradím se s doktorem a končím a jakýmkoliv testováním. Stresů v rodině máme habaděj a ještě se stresovat s testama. Nejvíc mě rozdrtila zpráva, že švagr čeká mimino s holčinou co se znají 2 měsíce a ona je v 8 týdnu :-S První "šťouch" a je to ani nechtěli a my se tu snažíme jak... Ale mám skvělého manžela tak to snad v pohodě ustojíme 😉
@tanis Tak to me moc mrziiii😞 tohle by se nemelo dit..chjo..do ted kdyz odesli prapra rodice nebo vzdaleni pribuzni..ani to tak cloveka nezasahlo..byli jsme mladi a neuvedomovali jsme si to..ale cim jsme starsi..zacinaji odchazet lidi kteri uz nam jsou blizsi a blizsi a to boli!😞 naprosto Ti rozumim..drz se beru!
Ahoj holčiny, tak já mám v práci konečně krátký týden (pracuju tedy jen středa a čtvrtek a zbytek mám volno)!!!! O víkendu to byl děs, některým lidem bych zakázala mít jakékoliv zvíře....no děs.
Jinak já jsem dneska 4.DPO, tak uvidíme 😃 Venku je šííílené vedro, už by mohlo konečně zapršet, pořád slibují bouřky a tady po nich není ani památky...
Dneska si vyrazím na nákup, koupím si nějaké kytičky na balkon a v pátek jedeme s holkama na dámskou jízdu do Brna, Ikea a Olympie, tak se moc těším. V sobotu máme rodinnou grilovačku no a příští týden se uvidí, jestli mrcha přijde nebo ne 🙂
Jinak já jsem dneska 4.DPO, tak uvidíme 😃 Venku je šííílené vedro, už by mohlo konečně zapršet, pořád slibují bouřky a tady po nich není ani památky...
Dneska si vyrazím na nákup, koupím si nějaké kytičky na balkon a v pátek jedeme s holkama na dámskou jízdu do Brna, Ikea a Olympie, tak se moc těším. V sobotu máme rodinnou grilovačku no a příští týden se uvidí, jestli mrcha přijde nebo ne 🙂
@jankajarni
jéééé jani, ty si bola v Tatrách?Ja odtiaľ pochádzam,resp.som tam 14 rokov žila 🙂 a minulú nedeľu som sa odtiaľ vrátila,bola som tam 3t u mamy 🙂
jéééé jani, ty si bola v Tatrách?Ja odtiaľ pochádzam,resp.som tam 14 rokov žila 🙂 a minulú nedeľu som sa odtiaľ vrátila,bola som tam 3t u mamy 🙂
@mazula jj, jsou to náhody🙂 právě si říkám, jetsli to lezení po horách není ke škodě. jinak jsem si dneska zkusila zadat svůj graf BT na fertlityfriend a ovu mi tam vychází o dva dny později, než jsem ji tipovala já (myslela jsem 14 a dle serveru až 16DC), tak už jsem z toho jelen. OT jsem měla pozitiv už 13 DC. snažili jsme se 12-14 a 16 DC, tak nevím, jestli 14 nebylo brzo a 16 večer už zas třeba pozdě...nevyznáte se v tom některá líp? Tak vlastně ted nevím jestli jsem 7DPO nebo teprv 5DPO. většinou mě týden před MS už bolí prsa a zatím nic...
Začni psát odpověď...

Odešli
Konečně se tu někdo objevil, včera tady odpoledne nebyla ni noha |-| 🙂
Já jsem zase celý víkend v práci a venku je tak kráásně, ach jooo.