Snažilky o druhé miminko ❤ Pojďte si popovídat!
Ahojky maminky.
Protože ráda plánuji, ale zároveň nechávám plynout v osud. Ráda bych si popovídala s Vámi kdo se snažíte o druhé miminko. 😊❤
My se s manželem snažíme hodně čerstvě o mimi.
Začala jsem brát Femibion. (Dříve jsem brala AZ mama z drogerie DM).
Synovi jsou za měsíc dva roky.❤ Neuvěřitelně to utíká.
Moc se těším na Vaše reakce! Kristýna
Ahoj holky uvažuji že si koupím kapky gynex už proto aby mě srovnal MS a pokoušíme se o miminko tak snad pomůže teď piju kontryhelovy caj a beru kyselinu listovou můžu k tomu přidat i ten gynex a pomohl vám?
@vixulka počkej ještě na termín MS a pak testuj, někomu se čárka ukáže až po delší době, s tím pracákem asi záleží, kolik už máš odpracováno, ale nemyslím si, že by to tahání nějak ovlivnilo ten úplný začátek ? leda potom, kdy je to potvrzené, tak přeřadit na jinou práci a pokud nemají, máš nárok na to být doma s plnou mzdou - jakož překážka na straně zaměstnavatele, ale tím jsem se nikdy blíž nezabovala
Holky tak ja stale nevim nic😂 vcera mela prijit MS a stale nic, tehot. test negativni. A do toho me postihla husta viroza🙄🤧🤧
Mi už se snažíme víc jak tři mesice o druhé.Pri prvním to bylo hned ale teď nám to nejde.Pritel je z toho špatnej a já taky.Beru vitamíny z lékárny Chytré miminko.Ted mě skončili MS tak si budu dělat testy na přesnou ovulaci a uvidíme.Snad se to povede.Uvidime.TakVam holky držím pěsti ať se Vám to podaří a nam taky.
Máte některá zkušenost s ovulační mi testem?
je tu někdo potrebuju zeptat na test tehotensky
Naše malá měla na začátku května rok, ještě 1-2x za den kojím, ale MS chodí pravidelně. Nejdřív jsme druhé chtěli zkoušet až tak v půli prázdnin a nakonec už jsme to teď nechali být... Jsem zhruba v polovině cyklu, tak uvidíme. Ovulaci jsem nikdy nezkoumala a ani ji na sobě nepoznám, malá byla napoprvé a to doslova. 😀
@lu_mik treba se carkajeste ukaze🙂
@lassi1 tak se snazte z toho nebyt spatni,preci jen ta hlava dela fakt hodne, uecite se to brzy povede 🙂
@lassi1 jj delam od cca 12 dc a taky tu dobu je vic sexu nez jindy 😅 myslim ze je dobre dva dny pred ovu tak kdyz vidim,ze se to blizi, jdeme na to a uvidime, u me je jeste brzy ma tehu test
@vaneska1506 To čekání na ten test mi přijde nejhorší. 😀 Je mi docela jedno jestli bude nebo nebude pozitivní. 😀
@krtikkrtovaty no hele u mě podobné, nejraději bych testovala 5x denně, prostě magor :D ale krotím se :D
Holky tak co noveho??nekdo nejake dve carky?? 🙂
@vaneska1506 já jsem zatím 5 dní po ovulaci ...nevím kdy můžu nejdřív testovat😁 Zatím to neřeším..ale mám neustále nutkání chodit na wc (nic me nepálí, nebolí) nevím co to je..😰😈
Ahoj holky, my se snažíme už od února. Cyklus mívám cca 28-30 dní. Tentokrát mám zpoždění, ms měla dorazit 26.6., test dělán 28.6. a byl negativní. Mám syna, kterému budou v říjnu tři roky.
@lassi1 ahoj, nebud z toho spatna. Ja to mela stejne jako Ty. Prvni syn prisel ani nevim jak a na druheho jsme cekali 4 mesice. Vis co pomohlo? Byla jsem na srovnani zad u masera, ktery dela Dornovu a Yumeiho metodu. Mela jsem odrovnana zada z vecneho noseni prvorozeneho a panev jsem mela zablokovanou. Stacilo jedno srovnani a byla jsem v tom. Dalsi masaz jsem uz rusila kvuli obavam o miminko. Bylo mi receno, ze jsem jiz nekolikata uspesna a ze tuto metodu doporucuji i lekari, kdyz se nedari pocit.
Kamaradka byla zase uspesna po vice nez roce a pul snazeni po jedne navsteve fyzioterapeutky. Nekdy staci jen srovnat kosti a telo😉 Tak Ti drzim palce😊
Ahoj taky se pridavam. 2 mesic se snažíme. Doma uz mam 11 letou slecnu ktera byla hned napoprve. Ovu testy negat tak sem zvědavá kdy se zadari
Tak holky, tenhle měsíc nic bohužel. Dneska jsem dostala jahudkove dny.😏 🙂
@kristymaty Vítej v klubu 😀
ak tu řešíme ovul test tak mi neco vrta hlavou. U 1 testu bylo nap ze by se melo testovat mezi 10h a 20h.a co kdyz by to bylo dele. Ja testovala vzdy cca kolem 15h a vzdy negativní vcera sem delala ve 20.30h a pozitivní. Muze to mit na to vliv ten cas
@krtikkrtovaty No😏😁😁
Nemel by nekdo zajem o caj na podporu otěhotněni? 2 pytliky. slevou. Směs bylin navržené známou českou léčitelkou paní Radnickou. Čaj příznivě působí na dělohu ženy při plánování těhotenství. Bylinná směs v čaji působí na dostatečné prokrvení sliznice dělohy a tím se zvyšuje šance na uhnízdění oplozeného vajíčka. Zdraví dělohy, svalů a celkové posílení pánevního dna má vliv na plodnost ženy. Posílení svalů pánevního dna může mít za pozitivní vliv na schopnost udržet oplozené vajíčko resp. plod v děloze a předcházet tak předčasným potratům.
@girl.misel Ahoj, a kolik za něj chceš?
@hope09 puvodne staly 260kc necham za 100kc?
@girl.misel Písnu SZ 🙂

čau ženy, na dovolené před třemi týdny jsme se taky začli snažit o druhé miminko, přeju si to asi tak moc, že se to stejně asi nepodaří, mám nervy v práci, tahám tam těžké věci, nevíte když dám vypoveď a budu na pracáku tak asi příjdu o mateřskou že? za dva dny mi má přijít MS ale včera sem si koupila tehu test ten drahsi a tam je ze si ho muzete delat po 10 dnech po styku, tak sem si ho ráno udelala a jen jedna čárka, myslíte že je jeste možnost být těhotná? uvidíme jestli příjde menzes no.