icon

Snažilky o druhé miminko ❤ Pojďte si popovídat!

kristymaty
14. čer 2018

Ahojky maminky.
Protože ráda plánuji, ale zároveň nechávám plynout v osud. Ráda bych si popovídala s Vámi kdo se snažíte o druhé miminko. 😊❤
My se s manželem snažíme hodně čerstvě o mimi.
Začala jsem brát Femibion. (Dříve jsem brala AZ mama z drogerie DM).
Synovi jsou za měsíc dva roky.❤ Neuvěřitelně to utíká.

Moc se těším na Vaše reakce! Kristýna

Strana
z8
kac9
19. črc 2018

Ahoj holky 🙂 Chtěla bych se k vám přidat 🙂 Máme doma s manželem desetiměsíčního raubíře ❤ V dubnu jsme si řekli, že proč nemít děti blízko sebe, budou si blíž a zkrátka jsme začali toužit po ještě jednom miminku 👶 Bohužel to nevyšlo a já musela v 11tt na revizi 😢 Oplakala jsem to, ale teď, po očekávané a vymodlené MS po revizi, se začínáme snažit znovu 🙂 Snad to vyjde holky, tak moc bych si to přála 🙏 Ovulaci ani plodné dny nijak nesleduji, zas tak moc na to mimčo netlačíme 🙂 Každopádně dnes jsem 15 den cyklu a tak doufám, že se trefíme 😀 Hezký den vám všem 🍀

kristymaty
autor
24. črc 2018

Holky ahoooj, tak coo? 🙂

kac9
24. črc 2018

@kristymaty Ahoooj 🙂 mě pořád bolí/píchá v podbřišku, ale mám spíš strach, aby se tam něco nepodělalo 🙊 Ale říkám si, že od revize je to už dlouho, tak snad ne 🙂 Už bych nejraději testla, ale po předchozí zkušenosti počkám na zpoždění a pak kdyžtak testnu :D co ty?

kristymaty
autor
24. črc 2018

@kac9 Ahoojky, no já mám právě nový "problém" . Cca pět dní mě pobolívá v podbřišku na pravé straně. Samozřejmě nic hrozného, když něco dělám nic necítím. Nevím čím by to mohlo být. Testovat můžu až tak za 14 dní. Myslim. ..Tak ti nevím. Minulý měsíc to nevyšlo vůbec nu.😑😂

kac9
24. črc 2018

@kristymaty jo, tak s tou bolestí to máme cca stejně :D a testovat chci taky až za 14 dní, tak snad to vydržím 😂

kac9
24. črc 2018

@kristymaty každopádně, bolest v podbřišku nemusí nutně být nic špatného 🙂 u prvního syna mě bolel podbřišek až do 4. měsíce 🙂

kristymaty
autor
24. črc 2018

@kac9 Tak se testnem na dalku asi spolu, to dáme!!!😁 No ja si uz první tehu tollik nepamatuju hlavně ze zacatku vubec🙈

kac9
24. črc 2018

@kristymaty Dobře, už se těším 😂 už aby bylo těch 14 dní pryč, mám pocit že se to děsně vleče 😅 já mám první těhu ještě v živé paměti, otěhotněla jsem přes antikoncepci ve třeťáku na střední! Takový šok si mozek pamatuje 😂

krtikkrtovaty
24. črc 2018

@kristymaty
@kac9
Asi se přidám, vychází mi to taky cca za 14dnů. Mám ale pravidelný cyklus, takže testovat budu když to nedostanu...

kac9
24. črc 2018

@krtikkrtovaty Já bych to měla dostat příští týden ve čtvrtek (- sobota), taky to mám +- pravidelně, teda měla jsem před tou revizí, tak snad tomu tak bude i nadále 🙂 proto říkám, že budu testovat až za 14 dní, kdybych to nedostala 🙂

natlinka27
24. črc 2018

Ahoj holky mám prosbu teď týden sem měla pozitivní testy a i digitální sem měla 1-2 a dnes sem šla na krev k dr aby potvrdilo se tehu ale ráno když sem. Vstávala sem šla na záchod a začala trochu krvácet 😟 a je to stále stejné zítra budu vědět výsledky kdyby náhodou se teda potvrdilo z krve že to nevyšlo. Mužem se normálně začít po krvácení zase snažit o mimi? Nebo musím čekat nějakou dobu?

krtikkrtovaty
24. črc 2018

@kac9 Držím pěstičky!

kac9
24. črc 2018

@krtikkrtovaty Díky! 😍 Já taky! Vás všem co tu jsou ❤🍀

kac9
25. črc 2018

Holky 🙄 že nejsem jediná, kterou pálí prsty a už by testovala? 😒 Dnes mě tak strašně bolí/píchá břicho ☹ nejvíc při sedání si 😢 je to fakt až dost nepříjemné :( už aby těch 14 dní bylo pryč 😅 snad tedy ms příští týden nedorazí a já teď trpím ty bolesti alespoň k něčemu 😀

girl.misel
25. črc 2018

Holky kdyz se nedari bral vas patrner nejake vitaminy nebo neco na podporu spermii?

natlinka27
25. črc 2018

@girl.misel slyšela sem o nějakém gelu a chválí si ho ale teď nevím jak se jmenuje zkusím najít

natlinka27
25. črc 2018

@girl.misel to je ten gel slyšela sem na něj chválu

butterflyonthistle
25. črc 2018

Ahoj holky, muzu se přidat???? 😁 potrebuju to s někým probírat 😄 Doma mam 19m lumpa a tento mesic jsme se zacli snažit o druhé... samozřejmě děláme holčičku 😆 testovat budu az kolem 5.8. A podbrisek me samozřejmě taky bolí uz tři dny... no jsem zvedava...

girl.misel
25. črc 2018

@natlinka27 děkuji ten mame a pouzivame

kac9
25. črc 2018

@butterflyonthistle Ahoj :D taky děláme holčičku 😂 mě se dnešní bolesti vygradovaly až tak, že mě bolí, taková pichlavá bolest, asi vaječník, až nemůžu chodit... takže přemýšlím, jestli to nemůže být ovu... 😕

butterflyonthistle
25. črc 2018

@kac9 to klidně muže byt ovu, jestli to mas dostat az za 14dni, ja mam taky celkem bolestivou

kac9
25. črc 2018

@butterflyonthistle No právě bych to měla dostat už příští týden, jsem dnes 21dc, proto jsem z toho tak zmatená :( ale ani hlen tomu neodpovídá, tak nevím co to je 🙄

ettie
25. črc 2018

@natlinka27 ahoj, nam to dovolili. Mne teda kleslo hcg skor pred krvacanim, ale dovolili nam hned. Prvy cyklus sa ale nezadarilo.
Predtym sa nam to stalo v listopadu a oznacili to ako spontanny potrat, ale podla vysledkov vsetlo ok, aj ked som mala 3m cakat..teraz v kvetnu tp nazval biochemicke, to som mala aj v 8/2016... snad uz bude len dobre no...
Drzim palce dalsi mesiac, vraj je najviac pohnojene vtedy. Drz sa ♡

kaca21
25. črc 2018

Ahoj mela ste to nektera ...mela bych bejt 8+4tt a na utz vubec nic nevidim a doktorka ze tam mozna necemu tuka srdicko ale nic moc nevidela kazdopadne minulej tejden byl jen vacek pripravila me nato ze bud se tam do tejdne neco obevi nebo revize ... takze sem smirena z revizi ale zaroven si preju at je tam neco videt ... konecne .. Mate nektera podobnou zkusenost .. ???

kac9
25. črc 2018

@kaca21 Ano já, bohužel :( na revizi jsem byla 4. 6. a teď se snažíme znovu, držím palečky ať to u tebe dopadne dobře 🍀

kaca21
25. črc 2018

@kac9 dekuju i kdyz spis sem se srovnala s tou horsi variantou 🙂

kac9
25. črc 2018

@kaca21 Také jsem s tím byla smířená, i když bolest to byla dost velká, byla jsem už 11.tt, ale ať to dopadne jak chce, určitě to tak teď mělo být 🙂

kristymaty
autor
31. črc 2018

Ahoj holky tak co jak se daří? Upřímně to tu moc nestíhám. Ale nevadí.😁 Každopádně mám tři dny do MS. Tzn. Jsem dnes 25DC . Uvidíme nějak to nehrotíme buď a nebo. Každopádně týden a něco mám bolest na pravé straně v podbřišku, mám citlivé bradavky a prej větší dle manžela😄, a bolí mě sedací svaly nebo kosti, ja nevim co to..no uvidíme, zatím to přikládám k hypochondrii.😁😁😁😄🙈

kac9
31. črc 2018

@kristymaty Ahoj 🙂 já jsem dnes 27DC a nemám vůbec žádné příznaky :D takže uvidíme 🙂

krtikkrtovaty
31. črc 2018

@kristymat
@kac9
Já očekávám MS v sobotu. Taky nemám žádné příznaky, ale nebyly ani u prvního. 😀

Strana
z8